59

Анонимен

преди 6 години

Някоя от внучките на баба ви Гошка "българката" ще да е.

58

Дарина

преди 6 години

Само името и не разбрахме...сигурно не е случайно...най вероятно е известна личност...

57

Анонимен

преди 6 години

Ако е някоя с подобен "капацитет" като участничката(устните) в черешката от миналата седмица няма нищо за учудване.

56

Анонимен

преди 6 години

20k евро - бълга я охапала. Ще врътне една устна и ще си плати глобата. Двоен кеф - хем докато бяга от полицията хем докато заработва 20к.

55

мухахах

преди 6 години

Новината не е фалшива - има я и в италианската преса. Сега застрахователите ще платят една колосална сума на карибинера и после ще заведат регресивен иск срещу кифлата.Намазаните адвокати ще я гонят до дупка и кифлата никога няма да може да има нещо на нейно име ако ще и цял живот на "витрина" да работи. За лош късмет на собственика по талон на колата/който явно не знае италианското законодателство/ и той носи частична отговорност.

54

Анонимен

преди 6 години

Километражът бил навъртял 200 км в час-----------------------------------Километри ли мерят, скорост ли. Барем скоростомер да пишеш, а то се чудиш и се маеш много пробег ли е направила или е превишила скоростта

53

Анонимен

преди 6 години

Вие каката не я мислете.Ще си плати глобите и ще я пуснат.Жабарите са толкова корумпирани,е не колкото у нас ама и те душа носят.В родината на мафията,няма истинско правосъдие.Там където хиляди африканци се разхождат по улиците и няма кой да им прибира ***,а прасета се мотаят около кофите какво да говорим.

52

Неочаквано тъп.

преди 6 години

Ам чи те карабинерите как да я стигнат с тез полицейски Алфи,пък и нашата кифла си е помислила че участва в филма Бързи и Яростни.А сега ай чиститу.

51

Анонимен

преди 6 години

Явно карабинерите не са това, което бяха по времето на октопода. Сега разни златки си правят топки с тях.

50

полицая от сен тропе

преди 6 години

Позор за карабинерите! Три коли не могат да се справят с една жена и на помощ им идват още две. Браво на българите - силни сме, смели сме.

49

Анонимен

преди 6 години

А може и да е фалшива новина то тука вярваш на нищо нема име нема новина

48

Анонимен

преди 6 години

Да нее поредната ромка че те налитат на такива коли странно е да е българка а тамошните патрулки явно са като тукашните че са я докарали с пет

47

Анонимен

преди 6 години

И кой е собственика на автомобила,че не бил неин? Да не е някое известно име, несгодно за споменаване?

46

Анонимен

преди 6 години

до 46 Твоя 20 годишен таралясник може да хване и 180, но не може да ги поддържа, за няколко минути само. Говорим за средна скорост, тъппак!

45

А бе

преди 6 години

200км/ч много ли ви се види?Ами пишете поне 250,щото вече масовите малолитражки хващат 200!То и моят 20+ таралясник вдига над 180,та камо ли нещо по-така.

44

за САЩ

преди 6 години

Има две основни правни системи-континентална (нашата, френската) и прецедентна (англосаксонска, американска). Първата е характерна с това, че е по-бавна, по-трудно се влиза, по-трудно се излиза (по-прецизна е, събират се много доказателства). В прецедентната (хамериканската) лесно се влиза, но и лесно се излиза (помилванията са практика), а съдбата ти може да я реши накой афроамериканец, който е преценил, че те си престъпник, щото не му харесваш.

43

Салама

преди 6 години

Тя си мисли, че е в Шумен (:

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 40заради "българите" като теб е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

До Д Г и БВъв всяка "бяла" страна, престъпление е това, което е посочено в съответния национален НК, т.е.т.нар. углавни деяния. Извън това деянията са административно и граждански правонарушения. Е, в БГ не е така, престъпление е това, което твърди прокуратурата и такива като вас, които смятат, че престъпни са нещата, които ги възмущават над допустимото.

40

Анонимен

преди 6 години

"Срещу нарушителката са заведени дела по няколко престъпления и й е връчена глоба за 20 хиляди евро"Кара Ягуар, а и съдейки по модела, който кара и фактът, че е собственост на сънародник (някой роден мутрафон) все едно си е платила таксата да се спусне със скоростното влакче в лунапарка.