184

Марина

преди 6 години

Бате Бойко винаги е в грешка ! Децата преди да се родят 1 месец избират своите родители скъпи премиере ! Никога Путин не се е страхувал от никого това трябва да го знаете Винаги !

183

Време е

преди 6 години

Водени от стремежа си към Истината и с грижа за държавата, през следващата седмица БОЕЦ ще внесем официално писмо в деловодството на Парламента с искане за освидетелстване на Бойко Методиев Борисов от компетентна и независима комисия от психолози и психиатри. frognews. bg/ ***/ boets-shte-iska-glasuva-protsedura-osvidetelstvane-borisov .html В карлуково го чакат

182

Анонимен

преди 6 години

"Поне досега с президента Путин винаги съм бил в много добри лични отношения. И много пъти сме се шегували", каза Борисов.----------------И къде ли пък толкова много пъти сте се шегували? Боже, Боже, много му порасла работата на селското тарикатче.

181

Анонимен

преди 6 години

Много е дребен Боко, за да се занимава с Путин.А ние ще се гледаме май през празните дупки на непостроения хъб.

180

бай ГАНЬО ШЕТА

преди 6 години

ИЗ ЕВРОПА.кАТО НА СЛСКА ВЕЧЕРИНКА"ЛАКАРДИЙ"

179

бай ГАНЬО шета из

преди 6 години

Европа, незнае нито какво нито кога да го каже.Както и да се извинява неприятна миризма се носи не само в европа а и по света!

178

Анонимен

преди 6 години

Евала Бойче! Турил си го на место. Само гледай той да не ни тури нас на место, че нема къде да се скриеме.

177

Анонимен

преди 6 години

...абе пак добре. Защото можеше дя започне с крилати фрази, примерно: вие сте *** и аз съм пpocт, та ще се разберем... Така че споко. Резилът можеше и да е по-голям.

176

Анонимен

преди 6 години

Медицинската поддръжка на г-н Борисов е станала крайно небрежна и неадекватна! Започнал е да плещи изключителни нелепости.

175

Алабала

преди 6 години

Кога си създал ти руската държава бе дръвник български?! Когато Кирил и Методи са създали азбуката вече е съществувала така наречената Киевска Рус! Руската нация подобно на българската е създадена от сливането на два народа славянското племе Руси и викингкското племе Варяги! За това са най- боеспособността нация, защото са пряк потомък на викинги! То и други държави има създадени от викинги, ама се и изпедерастиха тия държави!

174

Анонимен

преди 6 години

Бе, има проблем! Не се забелязват по-свестни наоколо!

173

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ще се сравнява и още как ние сме ги създали като държава и ние сме им духовния учител само че нищо не става от тях

172

Анонимен

преди 6 години

С Путин тръгнал де се сравнява...3 млн. българи и държава с площ 5 часа с колаПЪЛЕН ***

171

Анонимен

преди 6 години

ИЗЛАГАЦИЯТА Е ПЪЛНА...и този човек представлява България навсякъде.Толкова *** и самовлюбен...Само как обясняваше (на такъв висш форум),как били заседнали в асансьора и как всички ги били гледали като МАЙМУНИ,а човека до него искаше да потъне в земята от срам и неудобство

170

генчо

преди 6 години

Егати мишката-как се обяснява като ученичка.

169

будала

преди 6 години

Като важи този виц и за Меркел , защо не го каза на нея , нали сте си много близки? Защо го каза за Путин и кой те похвали за това? Но и Захарова ви го наби до ламарините.

168

Анонимен

преди 6 години

Шегаджията - клоун Бойко - Бибитко е атракция на по върховете. Смеят му се, подиграват го, подритват го. Никой не е виждал толкова *** и необразован човек на толкова висок пост.

167

Анонимен

преди 6 години

A за Тато му на Боце , на който му разтриваше ушите, и който го направи от мутра на политик, - имаше най-много вицове. Така е в комунистическите държави. Дори след като се правят на демократични.А ето и един нов-стар виц за Тръмп:Руснака: Аз мога да извикам на площада в Москва -"Харесвам Путин" , без да бъда уволнен или пребит!Американеца: Аз също мога да извикам на площада във Вашингтон -"Харесвам Путин" , без да бъда уволнен или пребит!

166

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми не ,напротив,зависи дали гласуваме,защото ако гласовете са повече,на него няма да му стигнат гласовете от мъртвите души(манипулираните гласове).

165

торовете на тиквите

преди 6 години

Москва невярва на тикв'и!и на прочели една страница също невярва!Но вярва че както и да кратунее един пипон преди лано требе на тиква да стане и после кой га апне теко и гумно шъ дъ се роди, мое кокоше, мое кравешко и грухтарско