50

До 30

преди 6 години

Да, срам но не за държавата а за държавниците и. Нека не се притесняваме от реалноста. Смота ияк!

49

Анонимен

преди 6 години

Мутроландия...

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи не разбираш ли за какви пари става въпрос?Никой няма интерес да оправи батака!Тук става въпрос за абсолютен непукизъм и целенасочен геноцид!!!Който има пари се лекува а който няма...Макар че и да си платиш в частните клиники не ти дава абсолютно никаква гаранция.А това е така защото който можа отиде зад граница,тези,които сме тук след 10 г няма да ни има а в частните клиники действа връзкарския а не професионален принцип на подбор на лекари.Важното е да се точи касата!!!Кошмар!!!

47

Анонимен

преди 6 години

До Лекар (51)Това е така, но оттогава минаха 17,5г След ОДС-то на власт се изредиха всякакви калинки - НДСВ, БСП, ДПС с първите 2, ГЕРБ (+разни дребни коалиционни партньори) и вместо да се разчисти батака и подреди системата на здравеопазване, по-зле става. Най-вече се работи на парче за едни пари на принципа оздравяваш за колкото ти кажат! Е, ако на това му викат здравеопазване...

46

Анонимен

преди 6 години

Дърт интригант! Защо не каже кой е заплашвал и въпроса да се реши!?Ама те другарите така са свикнали!

45

Лекар

преди 6 години

Така и не разбрахте че здравеопазването бе разрушено на 01.07.2000 г.Тогавашният министър,стоматолога Семерджиев поръчково направи най-голямата пирамида съществувала някога в държавата след 10.11.89 !!!НЗОК е една бездънна яма която/чрез нея се крадат пари,много пари!!!/ уби цялата перфектно работеща система на здравеопазване в родината ни.Единственото,което искахме беше достойно заплащане което да се актуализира на всеки 6 месеца.Нищо повече!!!Примирете се!Здравеопазването отдавна умря!Амин!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е нещата за НЗОК, да си дойдат на мястото! НЗОК е създадена да управлява събрани здравни вноски от всички нас и задължителните вноски на държавата за определени категории от населението-пенсионери, деца и държавни служители! Вноските нямат масто в държавния бюджет, това което направи Дянков, и да се разпорежда министърът на финансите! Също държавни служители не може да управляват средства на обществото! МЗ да си вземе всички онко и др. социални по функция заболявания!

43

Анонимен

преди 6 години

Някои бсп_ари се оляха тук от злоба.По полека със злобата другари БСП-ари,само се излагате.Оставете клетвите,те никога не са били характерна черта на интелигентните хора!

42

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Трябва да ми леят куршум от тоя симпатяга.

41

д-р Иванов

преди 6 години

Може, може! Особено,ако в правителството бъка от мутро-мафиоти,и когато премиер е доказан престъпник! Даже меко се изразява президентът ! Такива, като сегашното правителство, са директно за дранголника. А тези, дето по сметка , или поради липса на акъл , са на тяхна страна, са техни съучастници ! Дано си ме разбрал анонимни адвокате на тиквите !?

40

Шопа

преди 6 години

Къв а тоа таласъм?

39

Анонимен

преди 6 години

Тук има двама на.срани ге.йберасти ,дето дращят глупости! Да им изсъхнат ръцете дано!

38

Анонимен

преди 6 години

Колко скоро ? Пази си пръститена краката да не падне плочатавърху тях .

37

Анонимен

преди 6 години

Не може Президент да обижда правителството като обикновен ка.ру.цар на село. Да кажеш , че министрите разнасят шербет е такава простотия която няма равна в света . Явно на др. Нинова и Радев не им е мястото там където са.

36

Анонимен

преди 6 години

Цап - царап в село Банкя пришопите .В центъра на Софиясе иска друго . Окей ?

35

Анонимен

преди 6 години

Всичко , което президентът Радевказа за работата на премиерае много точно . Затова почнахада подскачат като ужилени .Ако не си оправи грешките епътник , не сме длъжни датърпим работа стил цап-царап .Заплатата му я плащаме ние .

34

Анонимен

преди 6 години

Може да е ходила на много местано премиер е Борисов и на него неможе да се разрешава да имастуденти там точно . Защо ?Защото в сащ корупцията е даже узаконена като лобиране ,т. е. името е друго но същносттае същата .

33

Боко Тиквата

преди 6 години

Казахме му доброволно да си подаде оставката, защото понякога се случват инциденти. Не знам защо толкова се афектира. Стресът е вреден, може да ти докара инфаркт.

32

Анонимен

преди 6 години

Ега ти и нещастните привърженици на БКП-БСП. Да слушаш от милионери каквито са всички на Позитано 20 как милеят за бедните и пенсионерите е гавра, която достоен и нормален човек не може да понесе. Тази седмица др. Нинова беше в САЩ при сина си в САЩ да избират къща за 5 милиона долара. Предишния Станишев си купи за 20 милиона замък в Швейцария от крадените пари на КТБ . Толкова жалък да си не е обяснимо.

31

Борисово време

преди 6 години

Вълче време.