17

Подкрепа

преди 6 години

Вярвам на Ананиев. Ще оправи Касата, здравната система, ще стегне дисциплината. Още малко.

16

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е нещата за НЗОК, да си дойдат на мястото! НЗОК е създадена да управлява събрани здравни вноски от всички нас и задължителните вноски на държавата за определени категории от населението-пенсионери, деца и дзържавни служители! Вноските нямат масто в държавния бюджет, това което направи Дянков, и да се разпорежда министърът на финансите! Също държавни служители не може да управляват средства на обществото! МЗ да си вземе всички онко и др. социални по функция заболявания!

15

JJIvanov GRIP

преди 6 години

Внимание вчера засякохме нагло терористично оръжие за разболяване на милиони. Позлват нови холограми зкупувани пре тех прегледи и черни black dead съоръжения в лични документи и талони на автомобили.Жертwите се следят обемно прецакващо проникващо в реално време с точност до 8 кубически метра около black dead облъчвателя вкл в автомобили.. СЛедят се поименно след черна маркировка през лични карти с нано скенери.

14

Анонимен

преди 6 години

всички те знаем че си на пряко подчинение на позитано .не е нужно през пет минути да го доказваш.ааа и да ривете и да мучите това е герб на изборите пак ще ви надуе шошоните

13

Ала-Бала

преди 6 години

До сега не съм видял умен гербер! По просташко управление България не имала в цялата си история!

12

Анонимен

преди 6 години

Ананиев с какво право държи сметка на шефа на НЗОК, назначен от парламента с гласуване? И защо шефа на НЗОК се гърчи пред министъра, а просто не му каже да си гледа работата и че постъпва така, както прецени за добре за касата? Странни неща се случват по върховете на управлението. Като че ли наистина всички назначения са задкулисни и гласуванията на парламента са нещо, което президента определи като нотариат за заверяване на решенията на премиера. Няма друго обяснение за поведението на Плочев.

11

Анонимен

преди 6 години

НЗОК по закон не е пряко подчинена на министъра на здравеопазването ,а на парламента. Но при ГЕРБ закона е "врата у поле".

10

Заподнат

преди 6 години

Лежах като войник през 2001г. във ВМА, инфекциозна болница с жълтеница за разлика от многото мними болни там. Тогава доц. Плочев беше завеждащ там. Няма накав корумпиран индивид.................. и се чудя защо още е в системата на здравеопазването????

9

Lopdes

преди 6 години

E-zdravna bg kasa... :-)...e-bg zdravna karta...e-bg banking...e-bassi bg doktori i e-bg pravitelstvoto...:-)

8

Анонимен

преди 6 години

Ако Плочев бе застанал гордо пред Ананиев и признал, че е написал писмото и го е подписал, а е прескочил институциите защото така е преценил - то тогава би заслужил доверието на защитаващите го. А при това положение той просто трябва да си ходи, а не да се завира и да моли унизен т,н политици за помощ.

7

Кратун

преди 6 години

Оставам с впечатлението, че министъра го слагат само за да спира всякакви искания отдолу и да осигурява рахат на Баце. За да го прескочи неговия подчинен и да си рискува поста, явно положението е трагично.

6

Анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство, че лекари не стават да се занимават с административна работа да управляват пари.

5

БАТ ИЦО

преди 6 години

Да, от собствен опит знам, че е голям грях да прескочиш прекия си началник!

4

Анонимен

преди 6 години

ПАРИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ЗДРАВЕ СЕ ВЛИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И САМО ПОЛОВИНАТА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ЗДРАВЕ А ОСТАНАЛОТО БУДА СИ ГО ХАРЧИ КАКТО МУ СКИМНЕ!!!ТАКА НАПРАВИ БУДА С ДЯНКОВ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ВЛЯ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ В ОБЩИЯ КЮП А ДЯНКОВ Е ОСЪДЕН ЗА ТОВА СЪС ПРИСЪДА НА ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК!АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ГЕРБ И ТОВА НА ПО-УМНИТЕ ИМ Е ИЗВЕСТНО НО УВИ ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е ОТ ПО-ГЛУПАВИТЕ ПРЕДИМНО!

3

Анонимен

преди 6 години

всичко дърто да си ходи

2

Анонимен

преди 6 години

Плочев се държал при обясненията си като лъжец и измамник, а дали не е такъв.

1

Анонимен

преди 6 години

Това им е единственият читав министър.