97

Анонимен

преди 6 години

жаблянов да се маха

96

Анонимен

преди 6 години

Друарите от ГЕРБ да си опраят г-н Добрева най напред , че беше нещо следствен / ама се мълчи / , кум гейта и чек после д се захвванат с другите. Те не са си опраили къщата искат в друга да влязат. Не може.

95

Анонимен

преди 6 години

Незнам, но за мафията и корумпираните по време на прехода трябва да има народен съд, но не смъртни присъди а на лагер в Белене хем АЕЦа ще строят бригадно.

94

Генов

преди 6 години

До БСП са гад.ини ПРАВ СИ , БСП СА САМО ЗА МОНГОЛИЯ , БЕЛАРУС , СЕ СЕ СЕ РЕ , СЕВЕРНА КОРЕЯ . В ТЕЗИ БОЛШЕВИШКИ ДЕСТИНАЦИИ ДА ПОЧИВАТ И СЕ РАДВАТ НА ХОРОШАЯ ЖИЗНЬ.

93

Павлов

преди 6 години

До БРЕЙ ЖАБЛЯНОВ Е ЧЕРВЕНА КРАТУНА, СТАЛИНИСТ . ТОЙ Е ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ , А НЕ ЗА ЕВРОПА. С ДВАТА КРАКА Е В СССР.

92

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzИ още нещо :Издадедените смъртни присъди в изброените от Вас страни са изключение .! На нюрнбергския процес срещу топ виновниците в Германия, са издадени 21 смъртни присъди! Българския "нариден съд" е издал 2200 смъртни присъди.Докато в България е било мазало! Убит е учителя- защото не писал тройка, новото гадже на момичето от зарязания ремсист, съседа- защото има какво да яде! Било е страшно!

91

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzНе сте точно осведомен или умишлено манипулирате аудиторията!1. Една от големите причини България да влезе в Тройния пакт е Сталин и СССР! През периода 1936-1941 , Хитлер и Сталин са първи дружки. Нападат, завладяват, делят! Натискът върху правителството е и от българските комунисти , които са се виждали част от световна пролетарска държава.2. В изброените от вас държави се прилага закон за денацификация! В България не са установени нацисти! И такъв закон няма!

90

Анонимен

преди 6 години

До 79"Разказвали са ми по-стари роднини,че много хора вярвали в комунистическия идеал са били сломени. Коментирали са, че е станало по-страшно от фашистко."По време на събитията през 23 г.вуйчо ми се вдигнал една сутрин да превзема старазагорските казарми с група съмишленици.След като са видели че нищо не могат да направят са се върнали в къщи.Всички са знаели кои са били тези "бобаити" но никой от "фашистите" не ги е пипнал.След 45г. комунистите са са го обявили за кулак и са го ликвидирали

89

Адвокат

преди 6 години

Ами, така е, вие сте достатъчно и си правите каквото искате. Своите пазите, чуждите притискате и мачкате. Няма еднакъв аршин, тогава какво има?!

88

ognyanz

преди 6 години

След Втората световна война съд за виновниците за въвличането на България във войната е трябвало да има - това е задължение на България по член 5 от Парижкия мирен договор. В същото време във Франция осъдените за профашистка дейност са 90 хиляди, в Белгия 53 хиляди, в Холандия 45 хиляди, в Чехословакия 38 хиляди, в Унгария 26 хиляди, в Дания 15 хиляди.Но това е история, от средата на миналия век, която не би трябвало вече да се използва за текущи политически цели.

87

БАБА БУНА

преди 6 години

ЩОМ БИВШИТЕ *** РАЗБИРАТ ЩО Е ФАШИЗЪМ И СТАНАХА ИСТОРИЦИ,ЗНАЧИ РАБОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НАШАТА МИЛА РОДИНА,СЪВМСЕМ СЕ ОБЪРКАХА И СКОРО НЯМА ДА СА ОПРАВИМ,НА ТЪПИЯ ЧОВЕК ВИНАГИ УМНИЯТ МУЕ ВИНОВЕН.,ЩОТО НЕ МОЖЕ НИЩО ДА СВЪРШИ.

86

БРЕЙ

преди 6 години

ЗАВИДЯХА МУ ,ЧЕ Е НАЙ УМЕН ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, И САМО СЕ ЗАЯЖДАТ С БСП,НЕ СИ ГЛДАТ ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА,БСП ТОВА ,БСП ОНОВА,КАТО НЕ МОГАТ ЕДИН ЗАКОН ДА СЪТВОРЯТ ПОСТОЯННО ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.ОТДАВНА ФАШИЗМА Е КАЗАНО КАКВО Е ИЗВЪРШИЛ НАШИТЕ СТАНА 70 ГОДИНИ ВСЕ СЕ НЕ ИМ ЯСНО.

85

Го4о

преди 6 години

"Видяла ЖАБАТА, че подковават "руската мечка" и тя вдигнала крак за да не остане по-долна!" Ха ха ха...

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой ли не разбира че идеологията на фашизма /сноп слама/ е идеология на социализма разликата е в национализма и братоубийството на соца.

83

калоян

преди 6 години

Няма край наглостта социалистическа , Главчев си подаде оставката защото опищяха държавата че е отнел думата на *** и то с право , а сега техния го защитават със зъби и нокти !

82

Жаблянов

преди 6 години

Щом е така - връщам се на село да събирам жаби.

81

баба НИНА

преди 6 години

ПО ДОБРЕ ДА СЪБИРАТЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, А НЕ САМО ЗА ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ.

80

Пенсионер

преди 6 години

До 79 Баба ми активен участник в т.н. антифашистко въстание 23г. казваше: Ние не сме се борили за това което стана. Такива "неверници" са били избити от НС през 45г.

79

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 82 Когато научеш че оставка се пише с О , а не с У, тогава ще събираш подписи. ***.

78

Хитлер

преди 6 години

Аз съм социалис бе руски кратуни от бсп