93

Прокур

преди 6 години

Тя не се ли усеща,че когато се обърне палачинката,ще я съдят като помагач на "Народен враг"! Ама пусти пари?!?

92

Човекът Долар

преди 6 години

Аз работя на Wall St и съм финансово обиспичен, но никога не бих се върнал, защото обожавам да съм близо до сърцето на финансовите пазари.

91

Пророкът Гочо

преди 6 години

От дърта *** - млада аристократка.

90

Бабината

преди 6 години

Всичко което можеше да натрупа от власта вече го има, само дето акъл и *** си нема. Ако ги имаше и тези две неща много жени щяха да се карат за него. А сега само алчната Деси го прави за парички, а другото си го намира другаде.

89

АНОНИМЕН

преди 6 години

Тя Десито е голяма мъжемелачка и доста прекара и от различни държави. Всичките обаче бяха добре забогатели.

88

!!!!!!!!!!

преди 6 години

Не Ви вярвам.

87

Умен гущер

преди 6 години

Деса откри топлата вода. Миролюба Бенатова имаше такава поредица преди години.

86

Шоп

преди 6 години

Хаха тя и Елена Йончева се занимаваше с истинска журналистика, па после...спря;)

85

Петър

преди 6 години

Ще им показва как се свалят богати мъже,разорява ги и ги изостава!и ще си попълва списъка да стане още по- дълъг!***!

84

момичета

преди 6 години

няма смисъл да се мъчите и да учите журналистика, по -добре изкарайте един курс при Деси Банова да Ви научи как да търсите преуспяли мъже и как да ги уловите в мрежите си и после ето Ви в предаване, по която искате медия

83

икономист

преди 6 години

По принцип не харесвам Плевнелиев, заради твърдите му евроатлантически ценности, за които постоянно радетелствува... Деси, обаче е друго нещо - много лъчезарна и симпатична жена. Единственият и недостатък е, че е влюбена в Плевнелиев, а любовта както знаем има свойството да заслепява!

82

Анонимен

преди 6 години

Има доста предавания за успели българи. Та тези предавания са пълен провал. Какъв блян и красота струи от тях. Приказки за наивници. Какво ли различно ще предложи бившата синоптичка. Дано не се излага като синоптичката Станкулова със глупавите си изяви на водеща.

81

Анонимен

преди 6 години

Защо ли,кариерата на Деси Банова тръгна нагоре след връзката ѝ с Плевнелиев?Май,трябва да затворат факултетите по журналистика,защото има по-лесен начин да станеш водеща в България.

80

Анонимен

преди 6 години

Опитват се с медийно присъствие да ги лансират като светска двойка на България, но за това трябва да имаш поне няколко процента положителни оценки. У 99% от българите тия двамата на снимката предизвикват или погнуса, или подигравки, защо не могат да го разберат и не се оттеглят?

79

Маринела

преди 6 години

Чудно ми е как хора без елементарни познания по правопис и изказ и без достойнство да си напишат имената отправят злостни коментари породени от комплекси и злоба.. Такива сме българите завиждаме и обиждаме всеки от нас, който е успял..

78

Анонимен

преди 6 години

Мъжете,като трамплин за успялата журналистка у нас.

77

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля,че редакторите от Днес.бг,също недолюбват,,звездната двойка" и затова всеки ден ни занимават с тях!Та да има възможносъ да се сипе народната,,любов" по тях!

76

Анонимен

преди 6 години

това със звездичките беше Плевнелиев.

75

Armagedon

преди 6 години

А как ще кръстят бебето?

74

Анонимен

преди 6 години

А в ГЕйРБ джендърите крадат много и затова са богати.Но Небето ги наказва - взема им зецата. Нищо не остава ненаказано!!!