191

пенсионер

преди 6 години

До детската градинаАко питаш тези с червените калпаци,ще ти кажат че те не са и това е провокация.Ако питаш другите с шареното знаме,ще кажат че това е случайно и е станала грешка.А ако питаш мен и на едните и на другите не им пука за хората.Едните искат да си запазят военните бази,а другите гледат да се докопат до газ и нефт.Най-виновен е този, заради когото влязоха в Сирия и едните и другите,този който си трови народа с хлор и др.газове,този заради който разрушиха една светска страна.

190

детската градина

преди 6 години

я кажи ми чичко кой стреля по детските градинки болници училища и жилища и защо

189

пенсионер

преди 6 години

До-26Не бе моето момче,те са просто''работници''подписали договор с руската фирма''Европолис''като икономисти,геолози,механици,инженери и т.н.Чичко Путин ги е оставил там да се''грижат''за газови и нефтени находища.Само че''инструментите''им са с едни такива дълги и дебели цеви,дето стрелят надалече и много често.Те са убивали в Донецк и сигурно са щели да убиват и в Сирия,ама тия ''гадни''американци са ги изпреварили.Мисля че ти стана ясно дали са убивали и защо са убити.

188

детската градина

преди 6 години

аз съм малък но любопитен и искам да зная защо са били убити а те убивали ли са хора

187

Анонимен

преди 6 години

За Россию, за победу, до конца!!!

186

Анонимен

преди 6 години

Много поддръжници имат главорезите и бандитите от ИДИЛ и в България.Цацаратурата къде спи?

185

Анонимен

преди 6 години

Руснаците се бият с/у терористи и бандити в Сирия.В тоя форум има подкрепящи терористите от ИДИЛ в Сирия.Къде спят прокуратурата и Цацаров?

184

Анонимен

преди 6 години

За всеки убит руснак ще има по 100 убити терориста!

183

Май

преди 6 години

Убитите руснаци ще се окажат по малко от жертвите на стрелбата във Флорида.

182

турски харем

преди 6 години

Колкото повече руснаци по-добре. а щом и кремъл им се подиграва и не ги признава за герой-още по-добре. Значи който умре за Путин ще го забравят.....като пилота в Турция. Какви таваришчи са Ердоган и Путин..ха.ха

181

Morozov

преди 6 години

*** се ослушват , като пръднал заяк в люцерна. Бай Дончо им показа, че Сирия не е Украйна и ще ядат бръмбалото, барабар с Ердю.

180

Факт!

преди 6 години

До БобиНяма и помен от рашките изтрили са ги барабар с техниката и всичко!Руски майки плачат груз 200 лети и тн.Нещата са ясни не съм си представял мислех че малко са се развили но руската техника се оказа по-допотопна от западната за американската и сравнение не може да става!Явно уж Ратник не им е помогнал на рашъните уж нови калашници а още ги гледам по снимки с някакви АК-74 а бе скръб пълна!Жалка работа все едно гледам там гвардията на Садам трагедия.Направо са ги помели!

179

Анонимен

преди 6 години

Вероятно руснаците са си мислили, че като в Украйна ще си правят каквото си искат само, че тоя път си намериха майстора. Това са същите руснаци - зелени човечета, които безчинстваха в Украйна. Е получиха си го.

178

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има вече ново заглавие ; Колко руснаци са пленени в Сирия

177

Анонимен

преди 6 години

Руснаците по отношение на военна техника са много зле. Това самолети, танкове армада, ракети и др. е пълен шит.

176

Анонимен

преди 6 години

Ново пет, има много пленени ИХТАМНЕТИ сиреч Вагнеровци , но сега никой не ги иска и кюрдите се чудят какво да правят с тях

175

Анонимен

преди 6 години

Повечето наемници в тези компании са самотници, без семейства и роднини, тях никой не ги отчита.

174

Боби

преди 6 години

До Факт!Значи Рашките и сирийците почнали да пердашат подопечните на САЩ, След това САЩ извършили К Л А Н Е 100-200-600 убити още повече ранени, След това дошли Кюрди(така чух) окончателно прогонили рашките и доубили всичко що мърда.В нета има видео от САЩ как дрон взривява Танк руско производство от близък план и толкова а кога къде??? И Украинско интервю с ранен ЧВК как са били размазаниНяма пленени, Няма снимки на трупове а арабите и от двете страни имат ГСМ...INNUENDO

173

Боби

преди 6 години

До 183 ДО БОБИ ТРОЛАТРОЛ си ти След като ти давам толкова точна информация не ти ли стига до ГЛАВАТА че има от къде да я получа тази информация(Пак казвам до ГЛАВАТА щото УМ в нея се съмнявам да има)

172

Факт!

преди 6 години

Но този път руснаците са яли зверски бой невиждан изтрепани са много лошо като животни!Все едно не са руснаци а гвардия на Садам или Кадафи ужас такова нещо не съм си и представял че може да стане!Дори не са ги въоръжили с ПЗРК оня па се кръстил Вагнер ония вдигнали хеликоптери и гъншипи и наистина станало на Вагнер ама оня от Апокалипсис сега ама за руснаците.Това е брутална гавра с тях!