121

Не че ми пука!!!!

преди 6 години

Ще повиши заплатите!!!! От сега че по нататък!!! Целта на някои хора, които са замесени с политиката, а и на господата политици "***" е да избиват повече от Евро- фондовете..... Ако еврото се приеме българския народ, сега ако е на прага на мизерията то тогава направо ще си е в мизерията... Народе стига спахте и драскахте тука еми се събудете!!!!

120

Анонимен

преди 6 години

Има много малка селекция от качествени продукти, които се изнасят, но истината е, че повечето, дори не си играят и да пишат на български на етикетите им.

119

Анонимен

преди 6 години

Какъв износ бе, вие луди ли сте, производителите ни на наша територия не могат да се преборят с чуждата конкуренция, която плаща транспортни разходи и пак е по 30-40% по евтина от родното производство. Ние не изнасяме, ние внасяме, всичко. Пример земеделие, внасяме семена, маркучи, химия, торове, инвентар, машини. Всички тези пари отиват зад граница, после произведената стока не може да се пласира на родния пазар защото пак се конкурира със същите държави и фалити. България в ЕС=Консуматор.

118

Навигатор

преди 6 години

Ще се случат няколко неща.1- Откачи ли се лева от борда ще се обезцени със 80-100% веднага, защото той е вързан за еврото, НО натрупаната инфлация през времето на борда ще се освободи.Това ще стимулира неимоверно износът, което обаче ще отежни още повече положението на хората защото допълнително ще засили инфлацията, а и парите от износ ще отидат за нови яхти и бентлита.Цените на дребно ще отскочат силно нагоре и положението ще стане КАТАСТРОФАЛНО.

117

Анонимен

преди 6 години

Бедняка ще бедняк, в която и зона да иска да влиза.

116

Го4о

преди 6 години

Та ние и сега сме в ЕВРОЗОНАТА, без да докосваме еврото, само че, плащаме големи лихви и периодично банкерите крадат цели банки с милиарди! За това ни бавят - за да ни окрадат още няколко пъти!

115

Ром Бакарди

преди 6 години

Откъде тези 30 милиарда и къде ги вкараха )?

114

Ром Бакарди

преди 6 години

Валутния борд е създаден да спре галопиращата инфлация (печатане на пари),а не да се увеличи производството . Производството не може да се увеличи с валутен борд -таквоз чудо няма в света ,но видимо при нас е щяло да има .Валутен борд е измислен от англичаните за аборигенте от "петия свят" и валутния борд е добър първите 2-3 години докато се спре галопиращата инфлация ,а след това е камък на "шията на икономиката".Ако не вярвате ,вижте откъде внасяме ,боб,лук,картофи,домати,чесън ,цимент.... .

113

Анонимен

преди 6 години

Зоната на таласъмите и вампирите.

112

Анонимен

преди 6 години

Еврозоната е като зоната на здрача (ужасите).

111

Анонимен

преди 6 години

Нищо не произвеждаме но нали валутния борд беше направен преди 20 години с цел да се увеличи точно производството защото ако не се увеличи страната ще изчезне като население.

110

extremist

преди 6 години

влизането на България в еврозоната - ОТКАКТО ТУК ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД, СМЕ В ЕВРОЗОНАТА.....

109

extremist

преди 6 години

Какво произвеждаме? - КОРУПЦИЯ, ИМИГРАЦИЯ, БЕДНОСТ, ЧАЛГА, "КОМПАНЪОНКИ" , РОМИ, КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И ТЯХНАТА ОХРАНА

108

Анонимен

преди 6 години

109 Напротив всичко се е променило от времето на БКП, заплатите се увеличиха, но за сметка на това се намали стандарта на живот, повиши се инфлацията и останахме с пръст в устата и никой не говори за това. 200лв през 1988 се равняват на 1800лв за 2015, а 200лв през 1988 взимаха само администрация, хора без опит в професията си и тотално некадърните. Пример: комшията ми беше стругар и беше много добър, стигал е месеци с по 700лв. После откъде имал пари да дигне къща и да обикаля кръчми.

107

extremist

преди 6 години

доходите у нас се вдигат - НЯМА КАК С 13 000 ЗАПЛАТА ДА СА ТИ НИСКИ ДОХОДИТЕ

106

Анонимен

преди 6 години

Няма велик човек без обикновени хора,тоест няма да има богат човек ако му няма работниците а повечето се изнесаха в чужбина и продължава народа да се изнася,кой ще им трупа парите на богаташите

105

стига с тая средна!

преди 6 години

Постоянно средната заплата им е в устите.А МРЗ до 3 години колко ще стане?В провинцията не дават СРЕДНА РЗ, бъхтиш по 12 часа, 6 дена в седмицата и накрая 400лв. Омръзнаха ни тия пропагандни статии!Народът е беден и мизерува. Масово емигрира.Само хора около ГЕРБ получават средна РЗ, не заради труда си, а заради верността си към партията. Нищо не се е променило от времето на БКП.

104

Анонимен

преди 6 години

Ще влезем по-лесно, отколкото ще излезем ако еврозоната се разпадне. Англия ще плаща 10-15 г. рекет, че се осмели да излезе. Трябва ни вариант при разпадане на еврото или Германия ни откаже пакети и избягване на хиперинфлация.

103

До 104

преди 6 години

Не ям и не пия кафе на работа. Сутрин на излизане и вечер, като се прибера вкъщи, отрязвам дебела филия и намазвам плътно с мас.

102

до 104

преди 6 години

Стига си говорил глупости. Какво им пречи сега кафето да го направят 1, 2, 5 или 10 лева ?