160

Анонимен

преди 6 години

Ще излизаме ли на площада?

159

До илиев

преди 6 години

Викаш малко и е да е закраглат на 20 лоши времена идват за *** лошиии

158

Анонимен

преди 6 години

Едно време недоволните българи са подготвяли и вдигали въстания. Българи, останало ли е нещо от духza на празедите ни?Или ни превърнаха в бездушни и болни психари.Да направим нещо! Да ги изхвърлим от държавата си или безучаство ще гледаме как тя умира.Вдигни глава народе!!!!

157

Анонимен

преди 6 години

Ние май само си обменяме мнения, но до вземане на знамето и излизане на площада няма да стигнем.А това май е единственият начин ако искаме да променим нещо.И какво правим сега?

156

Георгиева

преди 6 години

Не доумявам как е възможно!?Идва ми да грабна знамето и право на площада!!!

155

Анонимен

преди 6 години

До Илия Илиев 161 много си компетентен по тези въпроси. Не наричай хората простаци, или и ти си от тези дето лапат от нас? Такива трябва да ги строят ва мегдана и.............

154

Анонимен

преди 6 години

Къде си народе? Докато ти мизерстваш с600 лв. заплата, някои си слагат в джоба петнадесет пъти повече от твоите мизерни и изкарани с пот пари.Докога ще сме тая заблудена рая? Докога ще чакаме онея спящи в парламента *** да си развяват коня на робския ни гръб? Вдигни се народе инаправи нещо зъ себе си.Дай шанс поне на децата си!

153

Анонимен

преди 6 години

До Скромен програмист 162Много важно, че си програмист.............надувки сте и грандомани 90 % от програмистите!

152

Смешник

преди 6 години

Ей ви я изватката за средната заплата. И в държавния и в частния сектор е така който е отгоре яде месото другите смучат кокала

151

Анонимен

преди 6 години

Ей за това държавата е зле.................. крадливи некадърници с космически заплати за високи постове!

150

Анонимен

преди 6 години

Тая калинка с 13 бона заплата какво е направила за България?

149

Анонимен

преди 6 години

Обаче превеждат от английски с Гугъл транслейт

148

Скромен програмист

преди 6 години

Аз работя в голяма банка в Ню Йорк и получавам 150 хиляди щ.д. на година за програмиране на VBA.

147

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Още един пример за простащина! Да мислят по въпроси за заплащането!!Първо има подбор , след това подготовка и след това реализация на най-умното от една нация! И след това се мисли за размера на доходите!Всички сте прави да се съмнявате дали точно тези са най-доброто от нацията! Но ако са най-доброто, то размера на заплатите им трябва да бъде значително по високи!И то във всички звена на държавността!!!!!

146

Пешо

преди 6 години

Гласувайте пак за Бойко Тиквата!

145

С.В.

преди 6 години

Как е възможен такъв цинизъм. Какво толкова правят тези госпожи за да получават такива суми,да не са супер гении. Това е мойта 6-месечна заплата. Как не им е неудобно да протегнат ръце ида ги вземат,като възрастните хора гладуват, не могат да си купят лекарства и да си плащат сметките, да не говорим за нормално хранене. Но техните родители не си броят стотинките и нищо не им липсва. По какъв механизъм се определят тези пари. Министър и Президент явно нямат никакви отговорности затова че управл

144

Надзираван

преди 6 години

Задължителната гражданска отговорност вече е с 20-25% по-скъпа спрямо същия период на миналата година. Застрахователите никога не биха признали, но една от причините за повишената цена е именно драстичното повишение на таксите, които събира КФН от тази година. За сега резултатът от високите такси са само тези неприлично високи заплати. Ще се надяваме и на адекватен финансов надзор...ама надали...

143

Иван

преди 6 години

Има решение на всички проблеми в България.Спрете да плащате данъци, ток, вода, застраховки, лихви по кредити, таксите за интернет и телефон.Спрете да плащате за винетки, лотарийни билетчета, гориво и прегледи при лекарите.Спрете да гласувате.Ако всички масово направят това, нещата ще се оправят.В момента, държавата ограбва бедните българи с данъци и такси. После разпределя ограбеното по сметките на партийните функционери и мафията.Оставете богатите да плащат сметката на държавата.

142

Възмутен

преди 6 години

Къде е Б.Б.да каже за какво тази дама и другите богопомазани от нейното обкръжение ще получават тези заплати.При 200лв. Пенсия която половина отива за лекарства и мин.РЗ 560лв. Която пък една част е осигуровки.

141

Анонимен

преди 6 години

Жена, на която и липсва естествена красота и женственост, не става за никакви постове. Такива жени се озлобяват и стават истерични и нетърпими. Не съм сигурен, че това е професионализъм... Бойко с конкурс ли ги избира - всичките такива, една симпатична , спокойна българка не намери.