80

333

преди 6 години

До онбашиятаИ мен са ме тормозили ама не съм тръгнала да убивам заради това ! Този от малък е бил психопат като дете стрелял по врабчета и ето че сега убива и хора !

79

333

преди 6 години

Като дете стрелял по врабчета за удоволствие , а сега и по невинни хора . Това изчадие и други подобни трябва да се умъртвяват още докато са малки , за да не се стига до такива трагедии ! За психопати друго лечение НЯМА !

78

Анонимен

преди 6 години

На този младеж му е трябвала здрава каракачанска казармада се научи по кой да стреля.

77

(((

преди 6 години

Един обикновен делничен ден в САЩ.

76

Gogoo

преди 6 години

Ako e myusulmanin e islqmski terorizm ako e hristiqnin demek psihichno bolen

75

Леко откровено

преди 6 години

Не знам какво се случва хора, но знам че в световен мащаб 25% от децата в училище са подложени на тормоз- физически и психически. голяма част от учителите просто се правят че не виждат и лепват етикети на децата - тоя е затворен, онзи просто е лидер и налага мнение и чакат да стане проблем и после са супер изненадани. Хлапетата се плюят в нета, правят клики и се договарят как да лъжат. А за всеки родител детето му е невинно, учителите са ***, а умния е аутцайдера. Бъдещето ще е супер, нали?

74

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали забелязахте, но всички които говореха от децата в училището бяха с еврейски имена. Предполагам, че е някаква общност и едва ли въпроса е толкова елементарен.

73

Петърчо

преди 6 години

До Анонимен (74) Да но Ахмед и Абдулах не пропускат да кажат че това нещо го правят в името на алах и за да прочистят света от неверниците. А също и да се похвалят че са верни на ДАЕШ. Това е все едно да кажеш че само 0.1 процент (най-оптимистичната оценка) от мюсюлманите по света са фанатизирани а да премълчиш че това са над 100000 човека. А къде са повечето от тях и че не са само в Афганистан Сирия Ирак и пр. това е друг въпрос. Да не говорим колко са тези които ги подкрепят но не публично.

72

Владо

преди 6 години

Да се изолират със стена от останалия свят за 100г. Чичко "КОЛТ" и мистър "УИНЧЕСТЕР", ще ги по разчитат, и вкарат в ред. Който оцелее-оцелее.

71

ivailo

преди 6 години

По някоя тв днес казаха, че това е 18 стрелба в училище в САЩ от началото на годината...

70

Мен

преди 6 години

*** американски управници, военнолюбци, както и търгаши на оръжие и невинни животи!!!

69

Анонимен

преди 6 години

Каква религия изповядва тоя убиец! Мирен християнин ли е пак?

68

Неочаквано тъп.

преди 6 години

Смешната велика държава,имали това и онова,имат само красива и разнообразна природа другото е всичко ***,наркомани гангстери и психари.Най-големитеее.Смешници.

67

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя психар се казваше Ахмед или Абдуллах навсякъде по света щеше да се тръби за ислямски тероризъм но понеже не е мюсюлманин просто ще мине със психично заболяване.

66

БГ

преди 6 години

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА,ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА,ДА ОТГЛЕДАШ ДЕЦА ОТ ПАРЧИ МЕСО,ДА СТАНЕ ГОЛЯМ И НЯКОЙ *** ДА ГО УБИЕ,НЯМАМ ДУМИ В КАКЪЪВ СВЯТ ЖИВЕЯТ.ЩЕ ГИ ПОПЪЛНЯТ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕЕ,КОИТО СЕ НАТИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ ВЕИКА ДЪРЖАВА.

65

Анонимен

преди 6 години

Ако нямаше оръжейни забрани, щяха да отвърнат на огъня и да няма убити, свалете забраните!

64

Анонимен

преди 6 години

Поредната руска хибридна атака срещу сащ! Баща му е руснак слочайност? Завербован е очевидно от фсб!

63

дедо Ташунко

преди 6 години

В Щатите всеки 20 минути става по едно убийство, а на 3-4 минути по един обир. Все още сме далеч от техните ефективност и резултати, но ще се постараем, дами и господа! Животът с бързи крачки се американизира.

62

С нетърпение

преди 6 години

Само чакам да разбера как Путин и руските хакери са замесени. Няма начин да не са виновни.

61

БАБА БУНА

преди 6 години

МНОГО ЧУЖДЕНЦИ СЕ НАТИСКАТ И БЪРЗО ЩЕ ПОПЪЛНЯТ БРОЙКАТА,НИЕ ДА МУ МИСЛИМ НАТАМ ВЪРВИМ ПО ХАМЕРИКАНСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ И КОНВЕНЦИИ.