8

горски рекет

преди 6 години

тея задържаните са сащо толкова лоши колкото и росен горския с оранжевия половер и лицето с черта по средата но все пак когато петър грифин цацата извинявам се каже покушение срещу държавата веднага се откриват виновните мхм даже да го канонизират дал живота в името на държавата парата кафето беемвето и некоя друга кифла амин ааа извинявам се бензин *** може и 3ка дизелче нема лошо ...

7

Анонимен

преди 6 години

Да кажат конкретно как е придобит джипа и от кого е закупен!

6

Че

преди 6 години

Джипа бил раздрънкана Х5ца от 9-10к лв... как имаш две деца на 30+ г. с държавна заплатка имаш да заделиш 10 бона за джип + поне 2000лв год разходи за него.. за горивото не споменавам. Аз вземам 2500 и пак не мога да заделя за раздрънкана Х5ца...ама никой не стреля по мене ;)

5

Анонимен

преди 6 години

И да знаете този Ивайло хич не е бил корумпиран. Ама хич. Щото е от ГЕРБ.Нищо че има такова голямо разминаване междузаплата и жипка.

4

Анонимен

преди 6 години

Що са ги задържали хорицата? Вместо да ги наградят с пожизнена пенсия за борба с корупцията, те ги задържат. Или може би искат да са сигурни на кого точно да отпуснат пенсията...

3

Х6

преди 6 години

В джип, който не е могъл да си купи със заплата. Сешаш ли се?

2

Анонимен

преди 6 години

Задържани са щатните бройки, предвидени за целта. Иначе това шефче с кафенцето, доста дълго време е бъркало в кацата с медеца, чак до рамо.

1

Анонимен

преди 6 години

Както ги задържат, така ги и пускат. Имитират някаква дейност, колкото да им купят обувки.