104

пешо

преди 6 години

да държиш народа гладен и да увеличаваш заплатите на антинародните дупетати хубав резултат ли му казваш?

103

Пътя към властта

преди 6 години

До избягала от комунягина комунист власт да не се дава! Ще затрие семейството си по нареждане на БКП!!!!!!!

102

избягала от комуняги

преди 6 години

До Анонимен: Абе тоя не беше ли и той комунягя ? Да, със сигурност е бил. Не отричам. Оценявам хората които се "лекуват" . Да дадеш 2 шанс и оцениш по дейност качествата и привилегиите..това означава да растеш и помъдряваш.

101

Анонимен

преди 6 години

Абетоя не беше ли и той комунягя ?

100

избягала от комуняги

преди 6 години

До Анонимен:Само да събера малко пари и емигрирам! Този нека си говори... Аз пък, само да си взема пенсията от Италия и се прибирам в България, благодарение на него!

99

също от Герб

преди 6 години

До ГЕРБНапълно подкрепям мението ти. За жалост това е червен комунистически ...да го наречем вестник от сорта на бивш "Работническо дело". Малко хора биха те разбрали. Дори не са живяли в годините на комунистическата ни агония..

98

Пътя към властта

преди 6 години

До АнонименДа убиеш Танов и бирата. По този път няма да стигнеш далеч - слуга на СССР и САЩ!!!!Езновременно на двама господари да служиш? Това са двойни роли и игрички......

97

Луков марш

преди 6 години

Ти няма да се откажеш от куршума и локановата компания!!!! В името на народа! Това ще е дело на твоите господари - световните ционисти след като те изчерпат...

96

Анонимен

преди 6 години

Или да се увеличат вноските на страните членки или да се спрат еврофондовете на държавите от Източна ЕвропаВ това число и на България. За Западните Балкани пък изобщо да не говорим.За тях ще има само сладки обещания. И нищо в наличност.

95

Анонимен

преди 6 години

Курц посочи, че ако се увеличат вноските в бюджета на ЕС, огромната част от новата финансова тежест ще падне върху плещите на страните от Западна Европа,чиито икономики отдавна не са в най-блестящото си състояние заради голямата финансова криза от преди 8 години, безсмислените санкции срещу Русия и мигрантското нашествие в западните държави.На практика има само два варианта да се излезе от финансовата криза, предизвикана от Брекзит, посочва той.Или да се увеличат вноските на страните членки или

94

Анонимен

преди 6 години

.................Поради тази причина Австрия, Холандия, Германия и Франция не искат повече да финансират българските феодали. И преди две години обявиха, че през тази, 2018 г., еврофондовете за Източна Европа ще спрат.

93

Анонимен

преди 6 години

Само да събера малко пари и емигрирам! Този нека си говори...

92

ГЕРБ

преди 6 години

До АнонименАко си прочел предишните ми постове ще ти стане ясно, че към настоящия момент ние нямаме равностоен поне противник на политическата арена.Ние винаги ще печелим изборите и ще сме управляващи.Това е преимущество, но и отговорност. Междувременно трябва да се грижим и за пропагандата, така че обществената подкрепа за нас да ке налалява.Липсата на истинска опозиция вреди и на нас.Още не е дошъл моментът в който да си създадем опозиция, защото без достоен противник партията мързелува.

91

Щирлиц

преди 6 години

Абе вижте кратерите по улиците на столицата,по улиците на другите градове,по евро.ейските ни пътища.Стига плямпа.хте небивалици.

90

ГЕРБ

преди 6 години

Отговарям на всички, които сте ми писали.Разбирам, че на всички ни се иска по-бързо да станем като развитите западни стани, но всичко по реда си. Трябва време.Пърео трябваше да създадем работещи и дисциплинирани партиини и държавни структури. Машина.Сега вече я има и се казва ГЕРБ.За тези години ние бяхме и ще бъдем гарант за стабилност в управлението и обществения живот. Има и малко автотаризъм - така е, но у нас не става по друг начин.Не мислете, че ни е лесно.

89

Анонимен

преди 6 години

Баце баце или ти си зле или твоите хора те лъжат относно електронното правителство. Махни ел. услугите на НАП и остава едно голямо НИЩО. Ако Търговския регистър беше частна фирма до сега никой нямаше да си спомня за нейното някогашно съществуване. По другите институции услугите са пълна скръб.

88

Стамат

преди 6 години

Даваме положителни отчети пред Сорос, Рокфелер, Ротшилд...Браво, браво ;-)

87

123

преди 6 години

Глутница Еничари Разграбват България. Много обещания от 2009 г. и малко изпълнени. По нагли, прости и самовлюбени управляващи в България не е имало. За 9 г. довършени 2 магистрали и ако сметнем няма и по 20 км. на година. Да не говорим, че икономика няма, образованието и здравеопазването са в колапс, цените на стоките се увеличават, заплатите са почти замразени в публичния сектор. И в същото време никаква сигурност на хората,държавата се крепи на еврофодове и двойното увеличение на външния дълг

86

Сержант

преди 6 години

Даваш на ,,,,,,,,,,,,,,,ката. Ние изчезваме като нация, той още блокове санира. Ебахтиглупка.Иликрадеца.

85

Анонимен

преди 6 години

е за ген. Радева да използват, един хеликоптер, кола отпред, кола отзад, един броньотраспортьор отляво и един отзад, единственият ни изстребител в бойна готовност, за линейки, агенти под прикритие няма да ги споменаваме, все пак трябва да опазим втората дама и национално богатство, особено по български език, на нацията.