21

Случаен посетител

преди 6 години

В Бъкстон е поносимо, живяла съм там. Сега съм в Овча купел (Народно хоро) и елате да видите какво е тук. Не само, че няма тротоари, но няма и улично осветление. За сметка на това има дупки в изобилие, ако пропаднеш в някои ремонта на колата ти е задължителен.

20

16, това с ателиетат

преди 6 години

е врътка за който се усети. Както с етажната височина преди време или с невключената в нот.акт собственост в/у земята. Има сгради със смесено предназначение, където паркингът е на няколко нива, а достъпът е с асансьор заради по-малката площ. Но си прав, у нас паркингите са масово са на 1 ниво.И как мислиш, колко нашенци са готово да се бръкнат с по няколко хил. евра за гараж, в които да държат с пъти по-евтината кола? А и няма ли, особено в панелките достатъчно примери за хора с по няколко кол

19

Анонимен

преди 6 години

Бъкстон не е, и никога не е бил село, не е съществувал! Появил се е като квартал на София през ВСВ, като са строени къщи за немските офицер..

18

Имотен балон в София

преди 6 години

Продължавайте да купувате имоти на спекулативно завишени цени и чакайте инфраструктура и тротоари.Не е луд тоя дето яде баницата ,нали знаете.В момента цените на жилищата в София удариха небето,заради извратената политика на банките и алчността на имотните агенции и какво получавате насреща-кал,липса на тротоари,улици и площадки,но важното е да сте в елитните гета под Витоша дето някои нямат и канализация ...

17

э23

преди 6 години

То като в новия квартал на Несебър, където общината е забравила да планира тротоари, щото местните навсякъде ходят с колите си. Дори до тоалетната. :)))

16

Qwert

преди 6 години

Пешеходците що терат тука?

15

До 14 За сведение

преди 6 години

Смесил си истини с измислици. По принцип като се строи нова сграда, наистина трябва да има определен брой паркоместа, но за тази цел, трябва подземният паркинг да е на поне два етажа, нещо, което никой строител не прави. Затова част от апартаментите стават на ателиета и строителя си решава проблема. Да му мислят новодомците, които късно ще разберат, че няма къде да паркират. И разбира се всеки би предпочел да има паркомясто в подземния гараж, вместо колата му да стои на улицата. Измислиците ти з

14

И там ли?

преди 6 години

Бъкстон си е типично село незнайно защо присъединено към големият град. Пълно е с малко къщи с дворове, както във всяко българско селоКакто във всяко българско село, тротоарите ги няма или са тука има, тука нема. Започнало е и там безразборното строителство и до 10 години колите ще трябва да паркират една върху друга. Сега тези коли са по дворовете или пред двора, плътно до оградата. Като вдигнат 7-8 етажен блок, с 30 апартамента и 10 паркоместа, останалите ще трябва да паркират на улицата, а т

13

За сведение на будни

преди 6 години

гражданин от новината, има такава отблизо 15-на години - Наредба 2 / 29.06.2004. И докато тя кзадължава предприемача да осигури някакъв % паркоместа в поредната нова сграда, няма механизъм, който да задължи средностатистическия новодомец да си купи гараж заедно с апартамента.Защото цената на 1 гараж е поне още 6000 евра (и повече) отгоре, докато паркирането на улицата е безплатно.А е и въпрос на манталитет, къде по-престижно е една фамилия от 3-*** да има поне 5 коли гордо паркирани пред блока.

12

Анонимен

преди 6 години

Това е един от кварталите, в които са настанени съсипниците на София.Тези заради които не можем да се придвижваме нормално до работата си и заради които децата ни не могат да учат в кварталното училище.Да ***.

11

Анонимен

преди 6 години

В Манастирски ливади и Кръстова вада е пълно със селинджъри. Те така са си свикнали.

10

Бахуро

преди 6 години

До СмеехНай-култовото - в Манастирски ливади, вече няма и ливади. :D

9

Смеех

преди 6 години

,,Манастирски ливади'' какво очаквате? Даже тия които живеят на ,,Сусанин'' трябва да са доволни защото това е една от малкото асфалтирани улици в квартала, е може да са си купили неграмотно направените апартаменти с по 200-300 евро на квадрат отгоре заради тази екстра ама много важно.

8

SA

преди 6 години

Правилно е всичко това!!!Не е правилна държавата за живеене,наречена България!Както се казва-хан Аспарух е направил историческата грешка да прекоси Дунав,а не Рейн!!

7

Анонимен

преди 6 години

доВодомер! То сигорно и твоите баби и дедовци са дошли на времето от мокриш ама хайде от мен да мине градцко!

6

Инес

преди 6 години

Какво чудно има? Тази улица си е така повече от 40 години. Но сега са повече колите.

5

Водомер

преди 6 години

До Анонимен 5Улицата е софийска, но на нея живеят такива като тебе, затова изглежда така. Вие от село не търпите да ви е чисто и подредено и навсякъде обичате да съсипвате средата, която обитавате.

4

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката софийска улица ли е, че тя по лоша от тези в нашето село. Ми то на нея не е останало място 2 каруци да се разминат, И от двете и страни коли, коли, коли отврат.

3

Боби

преди 6 години

До АнонименАбе льоло, ВСЕКИ град си има регионален новинарски сайт, в който се пише САМО И ЕДИНСТВЕНО за съответния град. К'во си седнал да ми ревеш, че само за София четеш.

2

Бизнесмен

преди 6 години

Всичко е точно. Народа купува апартаменти в ПРЕСТИЧЖНИ КВАРТАЛИ без да има зелени площи и паркоместа. Народа купува апартамент, а НЕ ПОЛЯНИ ОКОЛО БЛОКА.