15

И какво лошо

преди 6 години

има в ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ВЪПРОСИ? ПРОЧЕТЕТЕ ги още веднъж.

14

българина

преди 6 години

родителите да си спрат децата от училище докато всички от МОН ДО ЕДИН НЕ ХВЪРЛЯТ ОСТВКИ ЗАЕДНО С МИНИСТЪРА, както и регионалните звена! да се събират пари от родителите и децата да учат в училища и по програми одобрени от родителите, така е било преди освобождението и за това е имало Овобождение и Възраждане! 1878 в България имало повече училища от Англия, но финансирани само от родителите! аз не искам с моите пари да ми правят детето на *** или да обучавам арабски или ромски такива!

13

Анонимен

преди 6 години

Нека НПО-тата да построят с техни пари едно ***-училище някъде в пустеещите села и който иска, да си запише детето там. Но да не тормозят нашите деца с безумните си начинания!Само не знам дали по този начин няма да нарушим правата на децата, които евентуално може да бъдат записани в това училище, защото ще им налагат някакви дефиниции, преиначаващи онова, което природата е създала. Все пак, ако има щурави родители, децата им не са виновни за това.

12

БАБА БУНА

преди 6 години

ЗА КАКВО ГИ ИЗБИРАМЕ ТЕЗИ ***,ЗА КАКВО ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО С МИНИСТРИ,А НЯКАКВИ *** ОРГАНИЗАЦИИ И ДРУГИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ВЪН ОТ КОЛ И ВЪЖЕ НИ КОМАНДОРЯТ,ТЕ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИ НАРОДА,НЯМА ЮЖЕН ПОТОК,НЯМА БЕЛЕНЕ,НЯМА ДА ИМА ТОК СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ,НЯМА ДА ИМА ГАЗ,ОСВЕН ОТ ХЪБА НА ББ, И ЗА КАКВО СЕ БЛЪСКАМЕ И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩОМ НЯКАКВИ КОЛОНИАЛНИ ТИПОВЕ ЩЕ НИ КАКВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ.АБЕ ТОВА И ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ДРУГ ДА КАКВА КОГА ДА СИ СВАЛЯМА ГАЩИТЕ.

11

Анонимен

преди 6 години

Доживях и ВОЛЯ да кажат нещо смислено.

10

Анонимен

преди 6 години

А г-н Марешки е пощенска кутия на другаря Борисов!

9

Анонимен

преди 6 години

Боко Джендъра , Цеко Джендъра - прокарват фашистка иделология на геноцида..

8

Шорош

преди 6 години

Аз не мога да разбера как на разни организацийки, които не са избирани от народа, които са финансирани незнайно как и които не подлежат на никакъв контрол, са дадени неограничени права и да определят дневния ред на обществото и да налагат почти насилствено *** простотии! Наистина има нещо тотално сбъркано в тази демонокрация!

7

българина

преди 6 години

за да разберат действията от постъпките си съответните директори на училища шефове в МОН и шефове на фонадации тярбва да бъдат залети с киселина, което няма да ги убие но ще им навреди до живот необратимо, точно както те постъпват с НАШИТЕ ДЕЦА УВРЕЖДАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ДО ЖИВОТ И НЕОБРАТИМО! ще позволим ли това на герб, защото всичко това е с тяхното съгласие и одобрение! а в същото време децата на герб са в чужбина в специални училища където такива програми няма! те са за простолюдието, което само си избира Гражданите за Еничарство на Република България

6

лапнишарани

преди 6 години

Докога ще Ви залъгват с измислени проблеми. Нима това е основният Ви проблем? Но, не нека да плюем, да мачкаме, да протестираме срещу: роми, ***, македонци, гърци, ЕС, Русия, САЩ---и всеки друг...само не и срещу: Боко, БСП, Доган и "патриотите" ........Толкова ли сте останали без мозък?

5

П.Петров

преди 6 години

Нали "Воля" е за Истанбулската конвенция ? Какво се правят на ощипани!Приеме ли се конвенцията ЛГБТ НПО-та ще са твърдо в училищата и детските градини. Бащата на Лиляна Павлова е "приготвил даже тигана" ще обучава във Варненския Свободен "*** специалисти" за училища, детски градини и държавната администрация.

4

АМАН От Крадци

преди 6 години

АМАН от престъпници на ВЛаст не остана здраво дете в БЪлгария..Повредени са всички родени за човешки майки на БЪлгари ..Напомняме че ОСновния ЗАКОН Изрично забранява облъчването и снимането .Вижте чл.32,чл28 и чл 29..НАглите престъпници наредили монтаж ана камерите ОЩЕ СА НА СВОБОДА.Увредени са както децата на бедните така и децата на военните,полицайте,депутатите и останалите..УВрежданията са видими.засега повечето от облъчваните ежедневно деца са все още живи..АМАН От убиици на власт..

3

Ликвидация на МОН

преди 6 години

Снимани са опити за озверяване чрез обемно проникващо обсебване. Снимани са хиляди деца пострадали от експерименти на педофили зад граница през видео педофилскат а техника.. Виждат се жертви на скенери обемно проникващи следящи нарочно подадени импланти и микро и нано чипове чрез храни и напитки.Черни убиици пробваха много пъти блок съзнание срещу десетки хиляди деца по време на матури..МВР не им пука съдейства на педофилите с монтаж на камерите

2

българина

преди 6 години

предлагам родителите да хвърлят един бой на шефа на тези две фонадации както и на директорите на съответните училища, да ги дадат по новините че някой ги пребил до узнаваемост и да фъфлят с разбити усти и надути очи, а после да видим колко ще са следващите желаещи

1

Ликвидация на МОН

преди 6 години

Проверки в училищата през 2017 година доказаха нагло престъпна педофилска техника нарочно инсталирана във класни стаи,коридори и училищни дворове.Децата бяха трайно повредени поименно и родово.. Всякакви опити да бъдат почистени училищата от нагло престъпна терористична педофилска видео техника не дадоха резултати. От нагло корумпирани престъпници ограбили БЪлгария с хиляди милиони за тази техника имаше страхова невроза у учителите