8

предложение за име

преди 6 години

Най- точното и коректно име, което Гърция ще приеме, а и македонските албанци, това е ,,Албанска Македония''. За всичко друго споровете ще са по-големи.

7

Анонимен

преди 6 години

Македония - държавата измислена от комунистите, също и македонския език. Само трябваше да я прекръстят на Македонска съветска социалистическа република да е в синхрон с измисленият и изкуствен Сесесеристан

6

Анонимен

преди 6 години

По името ще я позная дали е шиптарка, ама не сакат да го пишат. Иначе в Куманово живеят много албанци и познайте македонците дали ги обичат. Живеят в обособен квартал и все едно гледаш ромска махала в БГ. Ходил съм преди години /поне 15 пъти/ по търговия и при всяко влизане там буса ми беше замерян с какво ли не от малките гаменчета, без причина. А дъртите шиптари все гледат да те излъжат или да отмъкнат стока.

5

Анонимен

преди 6 години

щом е от Куманово със сигурност е шиптарка

4

СС

преди 6 години

Отишла е да освобождава старите владения на Александър Македонски ли? :) Албанка е 100%.

3

Анонимен

преди 6 години

Сирия вече ще се казваДОЛНАМАКЕДОНИЯ

2

Анонимен

преди 6 години

То и "българин" от Максуда ритна германка в метрото им .*** е наложително да се уточни .. сига нин от България не е българин .

1

Анонимен

преди 6 години

Избитите 15 души са албанци мюсюлмани с македонски паспорти, а не македонци. Те и у нас казват на едни ,,хора'' българи, ама ако те са българите, тогава не знам аз какъв съм.