22

Рашо

преди 6 години

Да го взимат по-бързо в Мароко че току виж някой от наште прокурори го освободил срещу мизерно заплащане.

21

Меркел Тилни

преди 6 години

Та н практика ИД са внедрени в лагерите за бежанци отдавна .Това означава че ЕС храни и дава пари на терористи в собствените си държави .Това е много опасен момент които след време ще покаже силата на джихадистите .Не трябва да има бежанци в ЕС казах те са опасност за обществото .Талибани взимат парите на пенсионерите и нашите деца сега .Пример ГЕРМАНЕЦ без здравни осигоровки умира без лекар ,а бежанец се лекува безплатно и получава помощи .Европа стана мюсулманска република .

20

Анонимен

преди 6 години

Как да подаде заявление за статут като е имал у себе си 5 фалшиви документа за самоличност,паспорти,лични карти,шофюрски книжки,че и какъв статут са щели да му дадат според някои умници и за туй се скрил в закрит тип общежитие заедно с другите до потърсване,като го потърсят тръгва нататък накъде го очакват,а другите от групата не ги търсят значи се спотайват в закрития тип общежития,нали се движели вкупом и да не се познават след като си знаят зъбките нали от хапещи бягат и случайно за тези пари

19

Анонимен

преди 6 години

този мароканец е направил грешно допускане. Вероятно се е надявал, че у нас ще го разпознаят като "свой". Като партизанин от ИД , борец за справедливост и социализъм сред всички араби.

18

Анонимен

преди 6 години

Има една симптоматика при управляващите, независимо Радев, Йовчев ли е министър или друг назначен мафиоз!Когато има 300 нарушители се ошумуляват и не смеят да се обадят уплашени от миграционния поток, а когато е само един като започнат - откъде бил, кой го издирвал, в колко Интерполски и Шенгенски компютъра го търсили, колко килограма тежал при задържането, колко е наддал в ареста, зъбен статус, хвалби, коментарни студиа с познатите експерти - Радулов, брата на Алгафари преводача и ...

17

Втори от село

преди 6 години

Куклата на Сотир Таранков каза че марокото е задържан с 5 фалшиви паспорта на 13.01. Обаче вместо в затвора е пратен в бежански лагер. Питам герберасите защо?

16

Анонимен

преди 6 години

Хелзинският комитет до 1 седмица ще го изкара от затвора, щото са му нарушени човешките права и после в страсбург ще ни осъди за 100 хил.евра щото килията му била ***...

15

Анонимен

преди 6 години

Този не е грамотен нарушител.Като бяла врана е сред останалите 26, които са роднини, повлякъл един куп компрометиращи документи взаимно изключващи се един друг. Явно някой му е взел парите, докарал го е тук и му казал, че вече е в Германия и може да си ползва фалшивите европейски документи.Но не! Министър Радев бди без да разбира нещо от това с което се занимава! Зелен чорап!

14

От Синдиката

преди 6 години

В друга новина пише, че работодателите нямали квалифицирани кадри. Че вземете го на работа човека щом имал специални знания!

13

ZDF

преди 6 години

По германската ZDF даваха Док.филм как малолетни Бежанци се пишат като 17 годишни вместо реални 25 за да не ги хваща Закона при извършено Престъпление , четете чужди Новини ако искате да знаете нещо

12

без коментар

преди 6 години

1 600 000 Бежанци в Германия , взел съм статистиката от немски сайт а не от БГ FAKE NEWS

11

Г

преди 6 години

И как, дами и господа, е преминал стената, е направил за посмешище ДАНС, МАНС и т.н. като е задържан и чака екстрадиция?

10

Анонимен

преди 6 години

Значи този е преминал през непробиваемата белика бойкова и симеонова стена. Пак Елена е виновна.

9

Анонимен

преди 6 години

Да се определи за някакъв пол и Конвенцията го пази! Факт!

8

Анонимен

преди 6 години

Такива като тоа колко влезнаха в Германия 1 600 00 никой не ги хвана , как така ги хващат в България или пак FAKE NEWS

7

анонимен

преди 6 години

за да не стане бьлгария мишена на ид да се предаде на ам база в косово

6

Анонимен

преди 6 години

E, nali ima ograda! Kak navliazoxa?

5

Анонимен

преди 6 години

От БХК дали сега ще го защитят да не се екстрадира в Мароко.

4

чарли

преди 6 години

Само той ли е ?

3

Анонимен

преди 6 години

До zeusНямаш идея колко много си ПРАВ!!!