18

Андрей Кокалов

преди 6 години

Ако почистването на паметник за вас е поредната далавера, особено на този, си заслужавате ***, в която живеете. СО е само поръчител и не са си мръднали пръста за този паметник....... И Спаси София ще продължава да изисква от кмета си качество, независимо дали сме удобрени по програма на кметството, или не. И искам да видя къде са спечелените държавни поръчки. Иначе мнението на индивида отдолу си остава поредния мишкарски спам, типичен за поддръжниците на сегашната управляваща партия.......

17

Спаси София pedali

преди 6 години

Псевдоорганизацията Спаси София която гордо вееше байряка на протестите и искаше оставката на Фандъкова се оказа комсомолска сбирка, която *** солидни хапки държавни поръчки. Не е лошо да пребоядисаш кошче за 3000 лева по този проект.

16

сони

преди 6 години

Тоя уродлив комунистически бетонарник, рожба на болен правешко-парвенюшки мозък няма ли да го разчистят завинаги, ами средства за почистване му отпускат.За срам на неокомунистическа българия си стоят названия като Димитровград, Благоевград, паметникът на съвецката армия/***/, Альоша, циклоскопичните "паметници" във Варна , Шумен и тн.Цоциалистическите паметници имат място само в музея на тоталитарното изкуство.Има едно ОБАЧЕ.Обаче комунистите са си пак на власт и не им дреме на шлифера....

15

БатеАз

преди 6 години

Аз като ходих преди два месеца , само табели бяха сложили, изсъхнали чемшири , клечки, шума, разместени павета в които децата се спъват - нищо не беше пипнато. А настилката около камбаните става почти като лед при малко влажно и мъгливо време.

14

забравени герои

преди 6 години

За Добруджа цар Борис се споразумя с румънския крал. 1/3 за България от Добруджа. Забравиха се 130 000 зверско избити българи. Бесени по стълбовете на гарата в Добрич. Паметната плоча с имената на част от тия българи загинали за освобождението на Добруджа от румънско сега е прикрита и незабелижима в парка на Община Балчик. Така че многобройните и румънски туристи никога да не забележат спомена за зверствата на техните предци. На българите им е било забранявано да говорят български.

13

Бръм

преди 6 години

Много късно се сетихте.....Това което беше напревено преди години, събирането на децата, рекламата на България пред света е загубено.... сега има само едни голи камбани... за който почти никой не се сеща.... Покрай лошото, "демократите" изгориха и всичко хубаво.....

12

Анонимен

преди 6 години

До черноземДобрич също е в България като македонско, Списаревски е трепал врагове като хан Крум

11

Пловдивчанин

преди 6 години

Там няма ли да се появи някой реститут и да си прибере камбаните

10

чернозем

преди 6 години

Списаревски е добруджанец от Добрич, не се подвеждайте по името. Защото маса полски аристократи ще се окажата макета. По добре Асамблея с деца отколкото войни. Време е да се помирим. Никой не печели от войната. Освен корпурации и политици.

9

Анонимен

преди 6 години

Списаревски е един най-обикновен българин. Видял три огромни вражески самолета и ги пречукал. После продължил да трепе вражеските самолети, докато му свършили патроните и накрая от яд се забил в последния и го претрепал също.

8

Анонимен

преди 6 години

До РАДОЙ РалинМНОГО ПРАВИЛНО. ДРУГАРЯ РАЛИН БЛЕЕШЕ ДО КРАЯ. НО САМО ТОЙ.

7

РАДОЙ Ралин

преди 6 години

Какво ще кажете за Асамблеята, другарю Ралин- попитали журналистите.Какво да кажа- отвърнал Радой- Аз-САМ-БЛЕЯ!

6

Анонимен

преди 6 години

Между другото, ако сме народ на място, летище София отдавна щеше да се казва летище Капитан Димитър Списаревски!

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕУДОБЕН Е САМО НА СОЦИАЛИСТИТЕ

4

Анонимен

преди 6 години

Списаревски не е забравен от хората, но властта иска да бъде забравен, защото е неудобен. Напомня на това, че братята американци сринаха София до основи... А това не е политкоретно днес!

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ СА БЕЗМИСЛИЦИ, СМИСЛЕНО Е, А СПИСАРЕВСКИ НИКОЙ НЕ ГО Е ЗАБРАВИЛ, НО ТОВА Е ДРУГО

2

Анонимен

преди 6 години

Безмислиците на правешката принцеа се лъскат, а скромният паметник на капитан Н. Списаревски е потънал в бурени. БРАВО ДРУГАРКО ФЪНДЪКОВА!!! КОЯ ФИРМА ИЗВЪРШИ ИЗЛЪСКВАНЕТО И НА КОЙ ВАШ АВЕР Е ТЯ?

1

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НАЙ-НАКРАЯ! ЛЮДМИЛА ДОБРО НАПРАВИ НА БЪЛГАРИЯ! ВЕЧНА СЛАВА, ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА!