36

Така е

преди 6 години

До Анонимен 23 Прав си , ама нали казват че референдумите били глас народен, глас божий.Класическо доказателство, че глупавите винаги ще бъдат повече от умните. И при нас е така.

35

Анонимен

преди 6 години

Корейците от ,,Хюндай'' дойдоха в България да купуват заводи за колите си през 1996-97г. Като изискването към Агенцията по Приватизация беше,основният завод да бъде в Пловдив,говорим за завод,,Устрем''.Обаче тогава Премянов държеше юздите на държавата,и не се съгласи с корейците.Понеже от ,,Хюндай'' искаха да платят на държавата директно.По този начин,заводът не можеше да бъде откраднат,а парите щяха да влязат в държавната хазна,ядец.Премянов им предложи само завода във Варна,и те си заминаха.

34

до 32

преди 6 години

Просто недей да съдиш за общественото мнение по коментари в сайтове като този.

33

Анонимен

преди 6 години

А некой да каже, как на времето наште са отсвирили Мазда :) Пък после нямало инвеститори. За едните 10% са способни и на ..

32

Анонимен

преди 6 години

Парадоксално мнозинството в Съндърланд гласува в полза на Brexit в референдума, на практика рискувайки да прогони основния си източник на доходи.Когато гласуваш със 3адника си а не с главата става така. Нещо подобно се получава и в България и тук има много хора които се чудят как да извадят България от ЕС.

31

Liverpool

преди 6 години

Споко. От Острова няма да се изтеглят, а пък в Бг няма да дойдат никогаш

30

ПАРТИЕН СЕКРЕТАР

преди 6 години

ДО КОМСОМОЛ ---->КОМСОМОЛЕЦ НО ТЕ *** НЕ СА В ЕВРОПЕЙСКАЯ СЪЮЗ НЯМА ЛОГИКА ДА МЕСТЯТ ТАМ ЗАВОДА ...ИМА ЛОГИКА ДА Е В БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ РАБОТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НО ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИДВА ТАМ Е ДИЛЕМАТА ДРУГАРЮ....???ПО ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ ЯПОНЦИТЕ СИ ТРУШИХА КРАКАТА ДА ИДВАТ ПОСТОЯНО ПРИЕМАХА ЯПОНСКИ ДЕЛЕГАЦИИ НИЕ ПОМНИМ ВИЕ НЕ!!!

29

КУРТИ КУРТЯВ

преди 6 години

ДА ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ В БЪЛГАРИЯ ЗА 10 ПЪТИ ПО НИСКИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА БАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ ЗА 550 ЛЕВА ЧЕ И ЩЕ СЕ ГЪРЧАТ ИДВАЙТЕ ЯПОНЦИ ЧЕРВЕНО КИЛИМЧЕ ЩЕ ВИ ПОСТЕЛЯТ ЧЕ И КРАКАТА МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ ЩЕ ВИ ОБЛИЗВАТ ЧЕ ОТ 29 ГОДИ НЯМА НИКАКВИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ ПЪК ЖУРНАЛИСТИТЕ ВСЕ ЗА ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ ГОВОРЯТ ЩО ТЪЙ????

28

Анонимен

преди 6 години

Я елате пиленца при Батко!С удоволствие ще приемем поне една от трите марки у нас. Северозападът може пък да се замогне с нова АМ и автозавод. Или пък два...

27

Анонимен

преди 6 години

В този свят всичко, което се случва, се подчинява на верига от причинно-следствени връзки. Всичко, което някой направи, поражда последствия. И често никак не е трудно за разумен човек да предвиди резултата от действието си. Във Великобритания трябва да са наясно, че подобен отлив на производители от страната им е неизбежен и ще им струва огромни пари. Въпросът е, дали са преценили, че има нещо, което ще ги компенсира и си струва жертвите произтичащи от Брекзита.

26

Калашников

преди 6 години

И двете ми Хонди са произведени във Великобритания за съжаление... Дано се приместят на някое по-добро място :)

25

Анонимен

преди 6 години

За да няма бариери за търговията, не трябва да има и бариери за свободното движение на хора.

24

Комсомол

преди 6 години

Нисан ще разширят завода на Дачия в Румъния(рено и Нисан се сляха) , Тойота ще разширят завода в Турция,а Хонда ще са до Сузуки в Унгария.

23

Анонимен

преди 6 години

Супер новина! Искам да видя как Великобритания се връща в Средновековието, благодарение на глупостта на собствените й граждани.

22

Чеп / зеле

преди 6 години

90% от англичаните са като 80% от наще.

21

софиянец

преди 6 години

До Тв това отношение пример е Язаки, ама се сърдете на бг менеджерите от села и паланки, японците им викат на ви пари за работниците, ония казват - да си гледат работата - за нас бонуси, за тях въздух под налягане.от друга страна, пред мен се отказа една от компаниите в тройката по-горе само при ръкополагането на падишаха банкянски, от един път спряха да говорят по темата, те не гласуваха за тикви, те така...

20

Т

преди 6 години

На Бай *** - угодия няма. Първо ще ги плюем, че никога няма да дойдат в България. После, когато някой все пак се появи - ще ги плюем, че за 800-1000 лв.ще се трепем на три смени.

19

Анонимен

преди 6 години

Няма да се преместят, защото пазарът ще се свие с 60 млн души. Ще си произвеждат някъде в Индонезия или Виетнам.

18

Анонимен

преди 6 години

Острова се връща към времето отпреди Елизабет I. Каквото било-било. Отсега - картофи и войни на цветята. Евентуално и бой с Шотландия, ако ония са навити да ги превземат.

17

Анонимен

преди 6 години

Няма да дойдат в България защото е държава на мафията и тримата шишковци и няма сигурност в нищо!А е възможно и да я набутам в Евразийския съюз след като ни изгонят от ЕС.