22

Чукча писател

преди 6 години

До наблюдател (3)Имай търпение. Днес чета, че Ким Чен е изпратил официална покана на президента на ЮК да посети Пхенян.

21

Анонимен

преди 6 години

До СериозноНе е лоша, може да я дадат на Тръмп да я обработи и да я пусне в порното.

20

Сериозно

преди 6 години

Много хубава мадама е сестрата на Ким... А тази среща бърка с боксова ръкавица в д. на краварите!? Интересно защо са толкова против между сближаването на двете Кореи и намаляване на напрежението на полуострова?! Какво ги стяга чепика какво се случва на 6 хил. км. от територията им?

19

Анонимен

преди 6 години

Проблемите между двете корейски държави трябва да се решават само между тях, без намесата на външни сили. Външните сили водят до ескалация на конфликта, а не до неговото разрешаване. Да си спомним как са създадени двете Кореи - от СССР и САЩ.

18

Край

преди 6 години

Те на корейците не им се ще да се избият и избомбят с ядрени бомби. Американците обаче се дразнят, че се бавят да се почват - така кой знае кога ще победи "демокрацията".

17

А самата сестра

преди 6 години

(севернокорейска) е симпатична, но твърде "надуто-сериозна"; спомням си по време на соца как ни инструктираха КАК да се държим СЕРИОЗНО и как ни обличаха с най-модерни дрехи, за да покажем, че не сме "по-зле" от Запада.( като гледам концертите, облеклата.) Но... прелистете как се обличаше Людмила( навремето "с шепот".. че е като шахиншахинята на Иран..)Нищо лошо.. но не беше "стилът" на работещите, както и в случая със СК.Но такава е"платформата' на социализма.(затова се провали показността 1989

16

Анонимен

преди 6 години

Дай-боже да се обединят! Многострадалните корейци го заслужават.

15

Жо

преди 6 години

АБСУРДНО е, двете Кореи да се обединят! Не вярвам комунистическата династия Ким да се съгласи на свободни демократични избори за управление на Обединена Корея.

14

как е възможно?

преди 6 години

Голям пропуск на ЦРУ! А Со рос къде дреме?

13

Анонимен

преди 6 години

кимчо е пич и ще разгроми врага

12

Мосю Густав

преди 6 години

Както "Дядо ви" написа по-долу: Ако няма намеса на външни сили, двете Кореи могат да се разберат и даже да намеря начин за сътрудничество.

11

НА снимката

преди 6 години

Браво Най сетне..След нагла *** кървава диверсия на обсебени от извънземни масови убиици японски войски досега Южна Корея се води окупирана от САЩ .

10

Анонимен

преди 6 години

Да се обединят и да бият дузпата на САЩ.

9

Анонимен

преди 6 години

До Дядо виИ как ще се разберат по-точно? :))) Ако си мислиш, че ще се обединят под реижам на Севера много се лъжеш. Юга има икономика която половин свят може да им завиди докато Севера муа ориз.

8

Кики

преди 6 години

До *** Невъзможно е Ким да ходи с делегации насам - натам, защото е застрашен от атентат.Трябва да бъде охраняван зорко, защото е лидер на социалистическа държава. А такива държави почти не останаха. Ким ходи само в Китай и Русия, защото са "кръвни братя"!

7

Анонимен

преди 6 години

На Южна Корея НЕ и трябва обединение. Ще трябва да поеми 40 милиона бежанци от севера , което ще е сериозен удар върху икономиката и морала на страната. Всеки в ЮК ще отлага за след него да се оправят.

6

Анонимен

преди 6 години

Вече ми е досада тая тема с тея комунистически оризища. Бедни комплексари изобщо нямащи идея , къде се намират.

5

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЗА СЕГА ТУРЦИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА ЧИИТО ДИПЛОМАТИ СА ИСКАЛИ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ! МИНАЛАТА ГОДИНА 20 ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ ПОИСКАХА УБЕЖИЩЕ ОТ ГЕРМАНИЯ !ДА ВИДИМ СЕГА СЕВЕРНОКОРЕЙСКИТЕ ДЕЛЕГАТИ ДАЛИ ЩЕ СЕ ОСМЕЛЯТ ДА ИСКАТ УБЕЖИЩЕ ОБРИЧАЙКИ РОДНИНИТЕ СИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ НА ГОНЕНИЯ И МЪЧЕНИЯ !

4

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ВСИЧКИ СЕВЕРНО КОРЕЙСКИ ДЕЛЕГАТИ И СПОРТИСТИ БИХА ИСКАЛИ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ ,НО СЕМЕЙСТВАТА ИМ ОСТАВАТ КАТО ЗАЛОГ В ЮЖНА КОРЕЯ ! МАЙКИ БАЩИ ,ДЕЦА , ВСИЧКИ СА ОСТАВЕНИ В РЪЦЕТЕ НА ОНЗИ СЪС СВИНСКАТА ГЛАВА ,КОЙТО УБИВА ДОРИ И РОДНИНИТЕ СИ

3

наблюдател

преди 6 години

Подсмихва се дядката вдясно, явно южнокорейците пускат майтапчета в опит да разведрят атмосферата. Но сестрата на КИМ е желязна, не се поддава на провокацията. По-интересно е, че само севернокорейски официални представители ходят в Южна Корея, а никога южнокорейски официални лица не ходят в Северна Корея.