210

Бай Оня

преди 6 години

Напълно безумна идея, която няма нито бъдеще, нито смисъл, нито пък е възможно да се изпълни. Поредният фишек хвърлен на общественото мнение, вижте ме какъв сам патриот. Българската армия, трябва да се изгражда отново от А и Б, със задължителна наборна 1-годишна служба, но преди да се стигне до там, трябва да имаме работеща и печелеща икономика, която да влага дългосрочно и в армия и в образование, и в здравеопазване и в създаване на поминък на народа.

209

Анонимен

преди 6 години

Каракачанската мутра ще възпитава талибани в казармата.

208

Боби

преди 6 години

До oпетков"Но трябва да се знае, че наборната служба създава пушечно месо, а не боеспособен войник."Колега ти изглежда си ходил в казармата доста преди 1990 година.огромните НЕОПРАВДАНИ загуби на СССР в Афганистан доведоха до промяна в мирогледа дори и на нашите военни защото по времето на Варшавския договор получаваха секретни сводки с почти цялата истина какво става там.Преди основна единица беше ДИВИЗИЯТА сега и у нас е Батальона Бойна Група10 пъти по-малка единица но тежко въоръжена!!!

207

Боби

преди 6 години

До Анонимен 211"Казарма? Всеки втори българин въодушевен! Защо ли?Щот ако са питали тук висящите, то е ясно що - тук хора с акъл много-много не останаха. Затова. Умен човек казармата за глупост я намира. Понеже тя си е."Отговори ми на следните въпроси Знаеш ли как да процедираш ПРАВИЛНО ДА НЕ УБИЕШ НЯКОЙ при автокатастрофа, а тези дето и в казарма не са ходили знаят ли?Знаеш ли как да оцелееш на палатка за няколко нощи дори?Знаеш ли как да си сгрееш храна без да запалиш всичко наоколо?

206

ШибиРиби

преди 6 години

Хубаво е да има казарма. Отебах си по време на войниклъка. Плевенските месомелачки на по 30-40г умираха от кеф да им мачкам гърдите с бели ръкавички и да ги жуля отзад без да свалям колана. Голяма отбрана вой и потни тела. Велик е нашия войник велик велик велик

205

Анонимен

преди 6 години

ако турция нападне българия, всички българи ще вдигнат бялото знаме и ще емигрират

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонименнад 65 години трябва да е.всички ентусиазирани анкетирани доброволци са от Пенсионерския клуб плюс двама кандидат-редници за портала - Волен и Каракачанов - като млади бегали по тъча на казармата и сега им е мъчно за старшинката.

203

Анонимен

преди 6 години

Абе трябва на тия наркозависими келешчета да им вземат акъла с ред и дисциплина че да кротнат в живота

202

Анонимен

преди 6 години

До LPPНа джендърите , винаги им е тъпо в казармата!ЩО ЛИ?

201

Анонимен

преди 6 години

"Казарма? Всеки втори българин въодушевен! Защо ли?"Щот ако са питали тук висящите, то е ясно що - тук хора с акъл много-много не останаха. Затова. Умен човек казармата за глупост я намира. Понеже тя си е.

200

LPP

преди 6 години

От изминалите 65г. от моят живот двете най-*** и пропилени години бяха в казармата... Който е мераклия да служи и сега има 5000 свободни места в казармата

199

Анонимен

преди 6 години

Направете я задължителна за всички до 50г и ще видите как процента на желаещи ще стане 0.

198

Втрещет

преди 6 години

Изумителни, колосални глупотевини е надрънкал тоя социолог. За кое точно да рискувам и косъм от главата си?!

197

Анонимен

преди 6 години

За 2год 3 мес.служба бях като пружинка,бягах като инжектиран коч с пълно бойно снаряжение с километри.Каракачана не го виждам 1набиране да направи с туй шкембе

196

oпетков

преди 6 години

До Анонимен Най-въодушевени за казарма са тези които не са ходили или няма да отидат: жените, папардаците, ***(последните две категории от носталгия). В казармата никой нищо добро и полезно не е научил. Друга форма на военно обучение трябва да има. Но трябва да се знае, че наборната служба създава пушечно месо, а не боеспособен войник.

195

Анонимен

преди 6 години

Щото всеки втори българин е или жена (тоест никога не и предстои казарма) или младеж, който си няма никаква представа какви простотии са в казармите, или сдухан дядка, който го е яд, че навремето си е загубил 2 години от живота за нищо и завижда, че сегашната малдеж е освободена от тази глупост.

194

трафалгар

преди 6 години

корнелия нинова и каракачанов в казармата също да минат през казармата....

193

Do 203

преди 6 години

Нещо си се объркАл!Тези идеи за задължителна казарма идват от псевдопатриотите, платени от Кремъл.Те са против ЕС.Така че...оправете си опорките или прости мислете.

192

Ж

преди 6 години

ЯВНО ИМА ДИРЕКТИВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ДА ПОДГОТВЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗА КАЗАРМА-ЗА ПУШЕЧНО МЕСО СРЕЩУ ИДЕИЛ.ТАЛИБАНИ И ДР ИМ ТРЯБВАТ ХОРА.....И ОТ КОИ НАРОДИ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ-АМИ ОТ НАЙ-ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ С РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ БЪЛГАРСКИ НАРОД.....АБЕ ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ДЕЦАТА ВИ ГИ ИСКАТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО,СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ-НАКРАЯ БЕ "ЮНАЦИ БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК".....ИСКАТ КАЗАРМА ЗА ДА НАПРАВЯТ ДЕЦАТА ВИ ПУШЕЧНО МЕСО В БЛИЗКИЯ ИЗТОК,АФГАНИСТАН,СРЕЩУ РУСИЯ И Т.Н. И Т.Н....

191

Анонимен

преди 6 години

Далечната 1978. ШЗО -Шумен. Пратиха ме дежурен в кухнята. Печата на замразения свинския бут докаран от държавния резерв беше от 1965г.