12

Анонимен

преди 6 години

Поканете Европейската комисия да пийне от тази вода преди да ни дава акъл колко е полезна чешмяната вода!

11

Служител в Осрам

преди 6 години

Версията за крана е напълно вярна. Фекалии в питейната вода принципно няма как да проникнат.Друг е въпросът какво пристига от ВиК. Слабото налягане и направило възможно обратното проникване на застояла вода. Сега сме разпуснати ,завода се дезинфекцира. Фирмата ще поеме всички разходи за лечения. Ще се направи и пълно изследване на всички служители.Журналистът който е писал статията явно е хапвал краставички с антифриз!

10

Ос

преди 6 години

Рам

9

ЗАВОДЪТ?

преди 6 години

Заводът ИМА ИМЕ и едно голо извинение не подхожда на фирмата му!Да плати обезщетение, лечение, възстановяване на болните, но преди това- ИЗСЛЕДВАНИЯ колкото пъти и през какъвто срок трябват да няма заразени с хепатит или подобни.При хепатит- лечение, болнични , обезщетение докогато трябва за сметка на завода.Да се намеси, съдът, омбудсмана.Юристконсултът на завода ще защитава работодателя си.

8

кристина

преди 6 години

кажете кой е завода!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Да го осъдят и да си плати,за да не се повтаря отново!

6

Модерни

преди 6 години

Ми студено е, антифризът много върви с кисели краставички и мусака. Пък заводът няма да го коментирам, нито начинът, по който е нахвърляна статията. Заводът е Осрам. Това с пожарните кранове е за пред хората някаква версия, спусната от ръководството.

5

OSRAN

преди 6 години

Зимата се кара с антифриз, а деня и нощя на фарове. Трябва да има потребление, че изхарчихме бонусите.

4

Анонимен

преди 6 години

...и без тва 6ългapako нема фючър.

3

Анонимен

преди 6 години

Kyde be?

2

Анонимен

преди 6 години

А компенсации,заплащане на лечение и лекарства. Но какво ли питам,България е като Бангладеш и Индия ,където работникът е третиран като роб без права а само със задължения срещу мизерна заплата.

1

там нейде

преди 6 години

някъде край Пловдив, в един някакъв завод, някакви работниципили някаква вода