41

Абдула

преди 6 години

Анализатора е абсолютно прав! След време Турция ще увисне на опашката на Европа и диктаторчето ЕрдоГанчо ще моли Юропето за парче хляб, ако дотогава смелите кюрдски бойци не са му нахлупили феса наопаки.

40

Кьорсуфра

преди 6 години

Поздравления за Турция...защо? защото си защитава интересите.Да. Се учат наши дупедавци, управляващи.Както казал народът,,интереса клати феса,,Макар че репликата също е Турска.

39

GIMZA

преди 6 години

До Анонимен-Vie ste zadnika na azia taka che nema nujda da se hvalite.

38

Анонимен

преди 6 години

Никой никъде не я тласка. Всички я искат и дърпат към себе си и не я дават на другите. Който владее Турция, владее света.

37

Анонимен

преди 6 години

От където и да го погледнеш Турция е центърът на света. Периферия и на Изтока и на Запада и на Севера и на Юга и фактически техен център. Колкото повече светът става многополюсен толкова повече този център става по-важен. Борбата на всички е кой да владее този център. Всеки го иска за себе си.

36

PD

преди 6 години

От където и да погледнеш, Турция си е периферия. Никой на никъде не я тласка. Тя сама се забърква в каши, заради шизофреничното желание на Султана, хем да е империя, хем национална, хем правова, хем шириатска, хем да в велика, хем да няма търпимостта на истински велика държава.Европа има свои проблеми с централно европейски държави, и няма да се ангажира с реалните турски проблеми. Хранена дълги години, като плашило за източния блок, днес Турция е оставена сама. И плаши от страх.

35

Осман

преди 6 години

Какво да кажа ние сме още в 13-ти век и освен да се надуваме и пъчим с разни измислени победи и някаква световно изостанала "империя" друго не можем. То е видно и от сегашните ни действия. Не можем да се оправим с една шепа кюрди. какво да се прави родени сме си смотани и такива ще си загинем. Страх ме е тези кюрди какво ще ни направят. вече съм се запасил с една туба вазелин.

34

Анонимен

преди 6 години

"Големият въпрос прес великите бългейри е на кой ще се дюпят - на брадатия пиян мужик, или на мустакатия босфорски пилавджия!"Сральо, ние сме тук от 30 000 години. Надживели сме и Османската и Византийската и Съветската империи, ще надживеем и Еврохейската, ще надживеем и теб и децата ти и ще пребъдем, ***.

33

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААердоган иска да се гаври с Европа, но Европа е голяма и силна, турция малка, слаба и болна

32

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОПА ЩЕ СПЕЧЕЛИ

31

Анонимен

преди 6 години

Много сигурен признак за това е , че през 2016 САЩ изнесоха ядрения си арсенал от Турция в Румъния..Изнесоха си тяхната половина. Турските останаха.

30

Анонимен

преди 6 години

Де да видим още колко ще издържи този еврейогейталащистански съюз, преди да бъде разтурен и поделен между Турция и Русия! Големият въпрос прес великите бългейри е на кой ще се дюпят - на брадатия пиян мужик, или на мустакатия босфорски пилавджия!

29

бонго

преди 6 години

Всъщност, за САЩ Турция е по-скоро набелязана за разпарчетяване, подобно на Ирак. Много сигурен признак за това е , че през 2016 САЩ изнесоха ядрения си арсенал от Турция в Румъния.

28

Факт

преди 6 години

ЕС прави постоянни отстъпки на Турция само заради САЩ!За американците Турция е супер важна,но не са готови да дадат НИЩО!Затова сметката(твърде солена) я плаща Европа-както се казва,САЩ правят с чужда пита помен.Иначе за ЕС досегашният статут на Турция е напълно достатъчен,с оглед на търговията.Ако я приемат,тогава ще е много интересно-в ЕС ще има член,за който общите правила НЯМА да важат,турците ще си правят каквото искат,гаранция!И никой няма да смее да ги пипне!

27

турчин

преди 6 години

Великите коментатори като Юмер Осман Октай Генсжев са късогледи и още мечтаят за комисионите от Гюлен ДПС Суадитска Арабия. Продажници.

26

akud

преди 6 години

ердоган трябва направо да пълзи и това е възможно. едва ли на Европа и трябват пазарите на турция, но на турция европейските пазари със сигурност

25

Анонимен

преди 6 години

Честито на турците! Махат им визите.

24

Ustok

преди 6 години

Diplomaticheskite bg missii sha si gledat turskite tv seriali pak...i bez drugo sa si na kurort v chujbina...

23

Анонимен

преди 6 години

"А бе, в Германия има турска партия, която има депутати в Бундестага. Има турци кметове на градове и на Кройцберг (район в Берлин) бюргермайстерът е турчин.На кой турски град има кмет немец?"Нали писах отдолу, че Турция Влена в Европа...!!! Кажи ти колко европейски българи познаваш кметове в Германия, Холандия :-) :-) :-)

22

Анонимен

преди 6 години

А бе, в Германия има турска партия, която има депутати в Бундестага. Има турци кметове на градове и на Кройцберг (район в Берлин) бюргермайстерът е турчин.На кой турски град има кмет немец?