13

Почит

преди 6 години

Пишете в колко часа е погребението!Разбрахме че е на 13 февруари....Почивай в мир професоре!Отива си школата на Ицхак Паси, колко тъжно, отива си поколението на четящите, на интелектуалците в БГ.Помня дакел, пиано и Лорка...

12

Анонимен

преди 6 години

Така де от бой никой не е починал, може да има разни синини и счупвания, но не и смърт, смърта настъпва само ако откаже някой жизнено важен орган,Но във българската медицина не съществува понятие причина за отказване на жизнено важни органи, така че няма връзка между бой и отказването на последния.

11

Анонимен

преди 6 години

"Проф. Зашев не починал от побой! Издъхнал от мозъчен кръвоизлив"Само дребна подробност е, че кръвоизливът може да е последица от причинен побой, ама карай, да върви!

10

BG СМЕШКИ

преди 6 години

тва по принцип е много опасно но се лекува ......за 2 месеца щом не са го излекували значи мисля че може д аима претенции към докторите .....то обаче у БГ нищо не могат да излекуват така че кво ли ме очудва ... нямаме здравеозване !

9

Анонимен

преди 6 години

Писах на повечето медии - някои промениха текста, други не", пише Йосиф в социалните мрежи.===E, ясно става от кой тип е медията, която четем.

8

VZ

преди 6 години

В днес БГ, защо пишат само умствено ограничени "патреотни" ***? *** дека спите да ви се невиди...

7

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново, в СУ е пълно с комунисти и човека е решил да вдигне пушилка около председателството. И такива б*клуци обучават студенти.

6

Евро Атлантик 2

преди 6 години

... Точно и ясно трябва да спазваме наложените ни нови морални устои и ценности от "Световните господари" !!! Какво тук значи някаква си личност ... а именно ... някакви си пребити ... Професори ... възрастни хорица по Български селца ... окрадени ... бити ... изнасилени !!! Имаме си - Б Х К ! ... Трябва да защитаваме "етноса" и бежанците ! ... АКО ИМАШ ДВЕ РИЗИ - ДАЙ ЕДНАТА НА ... БЕЖАНЕЦА ... Пък той ще ти върне "жеста" с едно .. взривяване на публично място !!! Всичко е точно ! ... ;)

5

Евро Атлантик

преди 6 години

Няма проблем , бе ! Всичко е точно ... ! Това са напълно "нормални" Евро Г _ Й ски "ценности" за Евро Г _ Й ски Държави , като нас ..... Трябва точно и ясно да спазваме новите "морални" устои , наложени ни от САЩ и в частност - Еврейските мултимилиардери. Тези , които са пребили от бой Професора са едни жални и бедни "хорица" , които трябва да бъдат защитени от Български Хелзинкски комитет ! Същото важи за всички обирджии , изнасилвачи и убийци по Българските села ... пак от същия етнос !!! ..

4

Цвети

преди 6 години

Фалшиви новини ни заливат. Медиите свиха работата си до това да преписват социалните мрежи, където всеки може да излъже каквото си иска. Преписват и не проваряват информацията си.

3

Анонимен

преди 6 години

този си е ДС отвсякъде , учил в Лайпциг, хайде няма нужда , едно ченге по-малко

2

Дедо

преди 6 години

"След 2-месечно интензивно лечение, Димитър издъхна...."Тоя еврейски синковец 'що пише за баща си с малко име?Това,че баща му е бил образован и културен човек явно не е гаранция за семето!Вижте Монката Паси-баща му,ВЕЛИКАН,а чадото-и на снимка да го видите,забършете му два шамара!

1

Съсипаха го

преди 6 години

Съсипаха го човекът. Оцеляват примитивите!Покой на душата му!"Елипсата на един вико планинитесе удря.Там, над маслините,ще прилича на черна дъгавърху синята нощ.(Хората в пещеритегасят своите свещи.)"