84

Служител от Враца

преди 6 години

Във врачанския регистър има Гацобацов Миленов Ангелов.

83

Гуца Контопишева

преди 6 години

До ПартизанкатаТози ник си го харесах от една статия, в която бяха събрани умопомрачителни имена. Сред тях имаше Хвърчилко Хвърчилков, Вовеки Веков Иванов, Храбър Геройски,Кучо Кучев, Бърза Куршумова,, Букетка Градинарова, Патьо Самоходов,Кирка Градинарска, Фльорца Котарачкова, Желгъзко, Златнотенджероваи други подобни бисери.

82

Анонимен

преди 6 години

Ако са тризначки - Шошана, Шошолана и Со полана!

81

някога и сега

преди 6 години

Сталинка=Кристалина

80

Партизанката

преди 6 години

Едно време какви хубави имена имаше - запазила съм ги в цял тефтер!Телефонка, Юрдечка, Винету, Грамофонка....

79

Партизанката

преди 6 години

Журналистът и хората, които не са разбрали идеята ми, но са ми сложили минуси, да не се оправят на ощипани, защото вечер, като се приберат, си пускат чалга и сериали на ракия, ТАЙНО, докато аз не го правя, а което правя, не е ТАЙНО. Ех, ех... "..Народът ***, животът скучен, като озъбено свирепо куче!".

78

кракра

преди 6 години

Предпочитам Шушана пред Кераца!

77

баба Джеврие

преди 6 години

Аз моето внуче ще го кръстя Чушкопек-доста е българско.

76

Питам аз

преди 6 години

Защо красивото българско име Пауна беше порусначено на Павлина?Руския по-добре ли им звучи тяхната ***... глупава

75

Рашка говняшка

преди 6 години

Вземат пример от великия руски народ.Я Путин, Чуркин, КуроедовДа не кажем че някои като Никита са всъщност женски.После ще приказваме за *** и т.н.

74

Анонимен

преди 6 години

До Деградация.bgГрешиш. Записват се на курсове, за да учат български хора и го правят по свое желание. Говоря за пълнолетни млади хора.Отделно от това, във всяко читалище има фолклорни състави на ученици.Децата и младежите патриоти ва наше време, както и младите нихилисти, не са ни повече, ни по-малко в сравнение с предишни исторически периоди - имам предвид и времето на социалистическа България, и следосвобожденските години, и Възраждането.

73

Партизанката

преди 6 години

А да попитам големите българи, дето ми слагат минуси, защо си кръщават децата с БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА като ДЖОН, НАНСИ, КРИСТИНА, ГРАЦИЕЛА? Просто любопитство...Тъй е Запада си е друго нещо... Едно време ги кръщаваха Сергей и Наташа, да са в крак с времето...

72

Партизанката

преди 6 години

А да Ви попитам - Лейди Гага и " Антилопа" не са ли по-вулгарни от чалгата? Или *** с техния рап?... В Сърбия и Гърция хората слушат Цеца и не се правят на възмутени... В Сърбия посрещнаха актьора изиграл Сюлейман крайно радушно... И понеже съм с историческо образование, ще кажа че сериалът за Сюлейман е изключително достоверен, за разлика от тъпите сериалчета за Тюдорите и Борджиите или бози като " Троя". В това се изразява широко скроения човек - може да слуша и опера и чалга,и не осъжда.

71

Партизанката

преди 6 години

Винаго ми е било смешно българското лицемерие... Критикуване на турски и латино сапунки, на чалга, на незнам кое си... Всеки слуща и гледа каквото си иска, да не кажа, че турците и бразилците правят страхотни игрални филми. Да гледаш " Игра на тронове", което си е просто боза, може - понеже е масово, западно, комерсиално - това в лицемерните тикви е висок показател. Според тях, щом слушаш метъл и четеш Толкин - си интелектуалец!

70

ба...

преди 6 години

Само 20 Шушани у "елитния" ФакултетО ?А в Столипиново,Аспарухово и други ромски махали колко още Шушани са се пръкнали ЕСГРАОН,мълчи.

69

Как Ви се вижда

преди 6 години

Изаура Ферхунде Шушанова!?

68

kk

преди 6 години

До Анонименспоко и второто и третото име ще са в тоя стил.

67

Анонимен

преди 6 години

Мдааааа... а едно време у Фалкултето всяко второ бебе беше я Касандра, я Есмералда, я Освалдо... тъй де да се знае коя сапунка са давали когато се е родило, че дано поне така родителите се сетят горе-долу на колко е години.

66

Деградация.bg

преди 6 години

До Анонимен> ТИЯ БЕЗКРАЙНИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ Е ВРЕМЕ ДА ГИ СПРАТТОВА СИ Е ПОСТОЯННА КУЛТУРНА ИНВАЗИЯ,РУШАЩА БЪЛГАРСКАТА ИДЕНТИЧНОСТБългарската идентичност Е вече разрушена. От най-младото подрастващо поколение не знам кои деца знаят някое българско хоро или ръченица поне, обаче всички умеят да мятат гюбеци и кючеци. Чалга-поколение.

65

Анонимен

преди 6 години

Има такива хубави имена : Абдул, Абдулах, Мустафа, Ахмед, Фетулах, Али-Баба. Ползвайте тях!