96

.

преди 6 години

Долу ЕС! Да живее Русия!

95

Анонимен

преди 6 години

Защо прехвърлят проблема от болната на здравата глава?Балканските държави ли поканиха чужденците-бежанци,че да на тях да хвърляте вината?Те ли пращаха корабчета в Средиземно море да вкарват бежанци?И откъде на къде ще спирате търговията с Китай и Русия,след като китайска делегация с огромно почести беше преди време в Германия и навсякъде по света ги посрещат с респект,влагат милиарди инвестиции.Не е ли това лицемерно?Същите,които забраняват да се търгува с тях,сами търгуват с тях,а забраняват

94

аха

преди 6 години

Нормите на Рассия-като за роби- казахи, узбеки. Няма нужда- това вече го живяхме. Доста време ни убеждавахте, че без СССР няма въздух и слънце... Ами има. Добре ни е без вас таваришчи. Купихте имоти эв БМългария, няма лошо, живейте си живота, но не ни натрапвайте руския жизнь - вече имаме избор...

93

Зозо

преди 6 години

Албания и Македония в ЕС и НАТО, Жужин пренася газ през космоса :))))))))))))))

92

Анонимен

преди 6 години

До *** до 99Много просто - дотам ще стигне работата , ако руснаци пак завладеят България.Те няма да си правят труда да спазват "западни норми" на поведение , и работа!Ти някога бил ли си в Русия и по специално напоследък за да знаеш по какви норми работи Русия. Само в подмосковието се строят четири завода на Мерцедес, да не говорим за моста между континентална Русия и Кримския полуостров който е уникално съоръжение. Въобще все болшивишки проекти според някой като тебе. Омраза само не стига

91

Анонимен

преди 6 години

Русия върви напред, а запада и ние барабар с него в другата посока. Ако Русия не беше на правилния път западът нямаше толкова да врещи и да пишат празни съчинения на сайтове като този.

90

Анонимен

преди 6 години

Изтоикът бавно, но сигурно настъпва към Европа. Китай купува активи с амеракнски ценни книги: пристанища, железници, петролни компании, заводи, хотелски комплекси, банки. Хем се освобождават от амерпиканските хартиики, хем завладяват икономически Европа. Също и САЩ. А в Източна Африка китайците са вече две трети от населението, в Австралия също са много, в САЩ достигнаха 35 милиона (статистика 2000 г, сега сигурно са повече).

89

Анонимен

преди 6 години

Хеи-хи-хи. То да е само Франкфурт, я върви в Мюнхен, в Кьолн, в Щутгард и пр. Навсякъде фрашкано с инородци, повечето и немски не знаят.Хитлер ще се обърне в гроба.

88

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникАз, байно, и тук в България съм си добре. Имам хубава къща с градина, вила в планината, нова кола и прекрасно семейство. Доходът ми не можеш и да го сънуваш във Франкфурт.

87

Анонимен

преди 6 години

След 20 години Европа ще има повече жители от изтока, отколкото европейци.Подобно е положението със САЩ, където афроамериканците, латиносите и китайците скоро ще бъдат повече от белите.

86

Анонимен

преди 6 години

Русия няма капацитет на световна сила. Националният и доход е по-малък от този на Холандия. Русия не е привлекателна понеже е бедна и изостанала.

85

Анонимен

преди 6 години

Преди 20 години Франкфурт беше хубав град,но сега е пълен сбирщайн.Много турци,кюрди и всякакви други ислямисти. Направиха и бежански лагери там,мисля че миналата година имаше някакъв случай на масово изнасилване във Франкфурт.

84

Циник до 99

преди 6 години

Много просто - дотам ще стигне работата , ако руснаци пак завладеят България.Те няма да си правят труда да спазват "западни норми" на поведение , и работа!Помнят "дружбата" , когато им работихме по "стахановския метод" - всичко за партията, къшей хляб за работника!

83

Анонимен

преди 6 години

Сорроссоидитe, suitcase-airport-Washington.

82

Анонимен

преди 6 години

До *** до 96И къде точно прочете че някой иска да връща болшевишко робство?

81

Циник до 96

преди 6 години

Сега Меркел и останалите евролидери след "шутовете в главата" , които им вкара Тръмп...вече могат да имат "едно наум"Пък и ясно се вижда, че "десните" в Европа са в разцвет - Вишеградската четворка...Франция..Италия....Но да върна едно "болшевишко" робство - няма да искам.Русия - с нищо не е по-добра от САЩ!С нищо!Тези лиготии с братски народи...и полза заради "чирните ни очи" са приказки за шарани

80

Анонимен

преди 6 години

До Vouxhall''Чемодан - вокзал - Масква'' Това да ,това може.А ти можеш ли да направиш -Чемодан-вокзал -Ню Йорк.Не можеш ,защото не те искат,а в Европа ти казват в очите ,че си трето качество.Колкото и да се давиш от злоба към Русия ,ти си си трето качество.Да ,може да ти подхвърлят някой лев за пост,но си нула ,не и голяма ,една мъничка нула

79

Анонимен

преди 6 години

Колега - никога не съм писал, че харесвам САЩ!Моля прави разлика между Европа и САЩ!Ти може да си обичаш Европа колкото си искаш, и аз я обичам. Но да разделиш САЩ от ЕС е невъзможно. САЩ управлява ЕС, ЕС е окупирано с военни бази на америка, те също държат златото на Германия, най мощната но зависима икономика в Европа. САЩ държат ЕСто за гърлото, ако и това не ти е ясно защо си тук? Да пишеш срещу Русия тези дни е лесно, но да видиш дори част от истината изглежда не е.

78

Циник до 93

преди 6 години

99,9% от "партийните" ни дейци имат - комунистическо минало! И повече от половината от тях са "народни милионери"Щеше ми се Германия да "се позанимае" по отблизо с тях - но канлерката - няма време!Трябва да обслужва - клети бежанци!

77

Циник до 91

преди 6 години

Аз се "набягах" вече! Сина ми се роди тук - натрупахме стаж със съпругата...купихме си жилище в най-престижния квартал на Франкфурт...да му мислите вие "с гайдите" дето хем ви боли - хем ви сърби!:-)