27

Асен

преди 6 години

Автобуса няма как да е с газова уредба предположение че 99% от автобусите са на дизелово гориво.Така че конспиративната теза на коментар 27 отпада.

26

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Само на мен ли ми се струва, че в резултат на горещините през този ден в Сарафово се е взривила дефектна газова уредба на автобуса при пускането на двигателя, а това момче от камерите за наблюдение може да е най-обикновен европейски "гларус" ???

25

Анонимен

преди 6 години

терорът навсякъде е руски

24

Анонимен

преди 6 години

Спомням си че същият таксист през 2012 година ден след атентата сподели пред медиите, че пътнкът терорист говорил по телефона си в таксито с някого на руски език. Това свидетелство изведнъж изчезна от показнията на шофьора на таксито пред съда.

23

До 23

преди 6 години

И аз съм на това мнение , това е стара ЦИОНИСТКА схема като искаш да свършиш малко *** РАБОТА създаваш проблем и враг и овцете вкупом искат ВЕНДЕТА , но се оказва ,че пак са били манипулирани от точно убийците им! И 9/11 беше inside job и това според мен беше такова иначе нямаше МОСАД да идват тук и да си взимат "туристите" накуп и нашите само да кимат като оли*гофрени и да не гъгнат и да немогат да ги разпитат ! Каквото им наредиха и дадоха като сценарий от Израел и Сащ това нашите следваха.

22

САЩ=Израел-тероризъм

преди 6 години

Цялата работа беше да се обяви Хизбула за терористична организация. Зад атентата стоят Израел и САЩ разбира се ..... Европа е против обвяването на Хизбола за терористична организация.Ислямаският тероризъм е рожба на ЦРУ и Мосад СА и други заливни монархии.

21

Нагласена работа

преди 6 години

На всеки наркоман му обещай пари или дрога и той без проблем ще остави една раница където му кажеш. После дистанционно го взривяваш за да няма свидетели. Тоя взрив свърши идеална работа да замаже лошия евро доклад и на израел също там за да може да обявят някаква организация за терористична. Как да вярва нормален човек че е работа на Хамас ли беше или незнам кой си

20

Анонимен

преди 6 години

"24 часа"По публикацията работи: Е+лка В+асилева

19

Анонимен

преди 6 години

Не стига че крадеш новини ами и за капак триеш коментарите на хората

18

Анонимен

преди 6 години

Кое е обидното в думата "по*мак" че сте забрани ли да се изписва тука?

17

пише "24 часа&q

преди 6 години

Зелке ти според мен можаш само да крадеш Новини от дриги Медии и да ги слагаш тука с помоща на бутоните копирай и постави

16

Мдаа

преди 6 години

И тая работа като оная с 9/11. Вервайте!

15

Вътрешна информация

преди 6 години

Не, просто Цацаров имаше среща на високо ниво в Москва, където получи инструкции да не говори нищо за Хизбула, защото е групировка оперираща в Иран и Сирия, чиито режими са съюзници на Москва.

14

0_0

преди 6 години

"Опита да се пазари за цената"Явно не му е влизало в плановете да се изпари с ***...

13

Шишо Бакшишо

преди 6 години

Трябвало е да взриви наглата копърка, дето му е поискала 50 лв.

12

FAKE news

преди 6 години

Много петици пак бе прекалено очевадно е вече!

11

до 12

преди 6 години

Честна професия - шофьор. При това турчин. Извинявай ама ти да не си спал на течение скоро.

10

до 12

преди 6 години

И какви точно велики дела е свършил "българинът" Мустафа.Я ни светни.Може би това, че е загинал за Родината.Голям клоун си.

9

Анонимен

преди 6 години

До до тюркие 2Загиналият шофьор е Български гражданин - работещ човек с честна професия, съпруг, баща и нечий син. Престанете да се заяждате за имената на хората - не името определя човека, а делата му.

8

Анонимен

преди 6 години

Целият този цирк беше постановка на службите. Да не забравяме кой беше тогава Министър на вътрешните работи. Един с грозно лице и глуповата физиономия, който в момента пак е на инструктаж във ФАЩ.