7

Анонимен

преди 6 години

Ама ало,не всеки работи в офис, повечето сме на черен труд виж ги ти,мислят си, че всеки работи в офис.

6

Анонимен

преди 6 години

Ама само си пишете измислени статийки журналистите,ама напишете истината за бг работодател, едно такова нещо няма, говорете с работници напишете нещо истинско,за какво работят,как ги мачкат и се подиграват с 510 лв заплата.Елате в туризма да видите мор на работници,а като дойдат проверки ни казват,само да сте гъкнали и си отивате.

5

Анонимен

преди 6 години

Като ти направят и на теб,,журналистке,, заплатата 510 лв много искам да видя,колко позитивно ще е всичко за теб.Хипер позитивно,лесно се пишат глупости само и само да си грабнеш хилядарките.

4

Анонимен

преди 6 години

Михаелкеее, пак си се повлияла от чуждестранния печат!Кои са най-позитивно настроените в нашенските офиси, цехове и тем подобни?Ами това са онези, които са хора на шефа и си знаят, че премиални за тях винаги ще има и съкращения няма да ги засегнат, а също и тези, които ловко са подлели вода на колегата и с уж приятелска усмивка на лицето наблюдават какво ще му се случи.

3

Анонимен

преди 6 години

Едно розово хапче преди да влезем в офиса върши чудеса. След това, няма да е нужно да се усмихваме на хора, които са ни неприятни и само се възползват от нас.

2

Анонимен

преди 6 години

Това реклама на марихуана ли е?

1

Анонимен

преди 6 години

С БГ работодател е много трудно да останеш позитивен ...