59

И аз! И аз! И аз!

преди 6 години

И аз приемам живота на игра и на шега!Хайде да ида до банката, да заплаша персонала с някое детско пищовче, което на външен вид много прилича на 38-калибров и да обсебя някой и друг милион!Няма да е кражба, на майтап ще е и обещавам да черпя приятели и познати три дни подред, не съм скръндза!Нали всичко е като на ужким, бе! това е само игра!

58

обран

преди 6 години

Едни такива *** ми окрадоха колата посред бял ден... Вероятно са имали голяма нужда, да си вземат двете странични огледала, чистачките и предната емблема на стария ми опел, как да не ги съжаля? Затова им ги оставям да си ги ползват със здраве и да си ги сложат отзад. Нямам предвид задното стъкло...

57

Гледам и не вярвам!

преди 6 години

Тези момчета трябва да си понесат наказанията. Трябва да влезнат в затвора! Въпроса е, че има много такива като тях млади, самоуверени, невъзпитани, които си мислят, че могат да тормозят хората по-този начин. Забележете само как ходят, като бабаити. Ходят по телевизиите оправдават се, че са малки глупави и ние обществото трябва да ги съжалим.....

56

Анонимен

преди 6 години

крайно време ценностите на българина да си дойдат на място и да станат такива, каквито всъщност трябва да бъдат.Това доколкото хващам значи, че ако имаш избор да умреш или да направиш престъпление, да избираш първото а не второто.Да това е доста героично.Но никой не говори за това как да не се изпада в такъв избор.Защо ли?А всъщност това е най важното, но тука вече играе роля цялото общество, а не отделни личности,а това не угодно на никой.

55

пандиз кириз

преди 6 години

Като ги натикат у панделата при бай Ставри, много хубав ще им се види живота. А какви игрички ще си играят старите с дупетата им... Ще гледат филма "Обсебване" на живо.

54

Ушев

преди 6 години

Още събираме доказателства и работим! Ниски са ни заплатите.. Държавата да отпусне от 10 М за цигарки и ракия, пък може и да свършим нещо за народа най-накрая.

53

Анонимен

преди 6 години

Нямат проблем гаменчетата, достатъчно е да се определят за роми и стават безнаказани! Голямо предимство е да си ром, освободен си от отговорности!

52

Емилчо Лаков

преди 6 години

Да ги очакваме ли в следващия ВИП Брадър тези медийни "звези"?

51

Анонимен

преди 6 години

Покажете родителите им

50

Нов

преди 6 години

Защо ни занимавате с дебилчетата. За тях е ясно - бой докато, докато се опикаят. Покажете родителите им.

49

Анонимен

преди 6 години

Да наричаш кражбата "обсебване" или "източване" е същото като да наричаш етноса "роми".

48

Чичо

преди 6 години

Затвор и за двамата пичлегарчета? Там старите да поработят върху тях, и когато ги пуснат вече да мислят какво правят! Ако им харесало първия път, да крадат отново и пак там!

47

Анонимен

преди 6 години

Русофилски рефлекси - така Русия открадна Крим...украинците им бяха дали част от него под наем, а Путин обяви, че не му харесва управлението на Украйна и й анексира полуострова !

46

Ти целия

преди 6 години

скован от злоба сио шумен и разблуден град.......Пред твоите витрини блескави накуп застават често теи колко скръб в очите трескавии колко мъка се чете....

45

БСП

преди 6 години

всява отчаяние и безпътност в сърцата на младите хора. Тази партия продължава да паразитира върху носталгията на старите хора по "ЗЛАТНИТЕ ГОДИНИ" вместо да се погрижи да даде път и посока на младото поколение, което расте без спомени за "доброто старо време" но въпреки това изповядва идеите за едно по-балансирано общество, където няма социално неравенство и повече хора имат достъп до желаните и нужни блага. Много жалко - расте още едно "ЗАГУБЕНО ПОКОЛЕНИЕ", губи се енергията на МЛАДОСТТА

44

преди 6 години

До Джедай МастърПо някога си мислим, че разбираме смисъла на нещо, но грешим.Да, има такова животно "кражба на собствена собственост" :)Ако беше казал "лична", щеше да си по-прав!Живота не е черно-бял. ПО някога нещата са заплетени и сложни.Но ето простичко казано - кражба от съсобственик ко е? :)

43

Консултатнт

преди 6 години

Правете им реклама. Правете. После да не се чудим защо само негативни новини по медиите.

42

Анонимен

преди 6 години

Е така е!След време като ги открият с дупка в главата,вече се води убийство.

41

анонимен

преди 6 години

До 44:Ами,тя полицията ги е заловила,но съдиите искат да ги оневинят,и да ги освободят.Значи проблема не е в полицията.

40

чарли

преди 6 години

И сега тези крадци ще станат герой в очите на връстниците си.Видяхте ли само колко нагли бяха пред камерата ?