18

Срочно за експерти

преди 6 години

като експерт при теренни проучвания намирам билката като индикатор за Тритий..Подава места където има проблеми с древни съоръжения с цел вземане на мерки от неизвестни лечители..КАто цяло сега продаваните тежко токсични дози увреждат трайно жертвите../Да се видят как действат лечебните растения расли свободни без тор и хидропоника..Имате достатъчно опитни зайчета..

17

ПРОучвайте

преди 6 години

Колега експерт носи проби з а проучване много пъти..Първия път донесе лечебна билка..после донесе силно токсични преторени гледани хидропонно опасни накрая донесе следена с нано скенер нарочно напръскана с канцерогенни вещества ..Експерти да проучат проблемите ..нагли мафиоти внушават ползване с зарибяване после ограбват милиони с супер високи цени подържани чрез полицията.АМАН БРЕ

16

полисмен

преди 6 години

Най-добре е да се легализират всички видове наркотици,така полицията ще има по-малко работа!

15

Мене

преди 6 години

Само дето Е-тата вече почнаха да ги пишат с целите им имена, уж за заблуда на противника. Но пак не върви. Бок.лукът си е ***, както и да го погледнеш. А за марата... изморих се да говоря вече. Живеем в държава с назадничав народ, промяна не може да се очаква в нито едно отношение.

14

Коко

преди 6 години

Легализацията има много плюсове! Отварят се работни места, държавата прибира данъци, алкохолната употреба неминуемо намалява и т.н. Едва ли някой е чувал за умрял от марихуана или за сбиване след употреба на марихуана. За шофирането естествено правилата трябва да бъдат такива, каквито са за алкохола. Не като в България в момента. В момента тестовете отчитата дни след употреба, което е смешно. Попълват си статистиката с пушили преди дни... Хората над 45-50г. са изгнили, а не умни за съжаление.

13

До 12

преди 6 години

Стига си говорил глупости - ястия ще правиш от листа? Върви яж листата и ми кажи колко са вкусни.

12

Браво.

преди 6 години

Но истинското решение е много по просто. Ако хората масово започнат да сеят навсякъде по дворовете и по нивите, държавите ще бъдат принудени да премахнат забраните. Със такова действие само за 1-2 години ще бъде ликвидирана и мафията която продава по улиците.Не е нужно да консумирате канабиса като наркотик. Просто го засейте като цвете. А има и много други приложения. Семената са добри за ядене и са много полезни, може да си направите и масло, а от листата също може да приготвят разни ястия

11

Анонимен

преди 6 години

Кво са кефите тука бре , наркозависими драскаче ? То света така и тъка утива към края си та разрешавът на утрепките по бръже да ди идат

10

Анонимен

преди 6 години

И тук си е легализирана амнезия хазе можеш да намериш на всеки ъгъл в София.

9

Анонимен

преди 6 години

Тука нема как да стане. Спайдърмен контролира черната икономика и няма изглед скоро да я прави бяла.

8

Анонимен

преди 6 години

Айде сега Цвъки и Боко да я легализират и тук, нали сме европейци. Да направим като германците :) Или няма да стане, защото ще им се разбута бизнеса.

7

Космонафт

преди 6 години

Идеята има перспектива, Но тя е Кошмарна за българските Милиционери. Частното ще намалее бая и като за капак се легализира и Проституцията...................жална им майка. Бе трудови навици, без образование, не ги виждам милиционерите и един ден на свободният трудов пазар.

6

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво, само дето при по-продължителна употреба на КАНАБИС се появяват белодробни заболявания и алергии. Тогава как ще се процедира???---Закона не забранява всеки да се трови както и колкото иска с каквто си иска. Забранява само тровейки себе си да тровиш и останалите - както е с тютюна на публични места.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимени ще плащат данъци легално,а сега няма и това

4

Анонимен

преди 6 години

Същите престъпни групировки ще се легализират и картелират и ще печелят легално милиарди. А полицията ще гледа.

3

младен

преди 6 години

"Шулц обаче каза, че марихуаната трябва да остане забранена за шофьорите."Е много ясно бе началник. То па оставаше да пафкаме и да караме.

2

=

преди 6 години

Всичко хубаво, само дето при по-продължителна употреба на КАНАБИС се появяват белодробни заболявания и алергии. Тогава как ще се процедира???

1

Смешник

преди 6 години

Ах тези изостанали немци не знаят ли че от марихуана годишно умират милиони хора или пък беше от алкохол ,цигари ......