99

бай Иван

преди 6 години

Ей,злобари.Има ли по голямо наказание от това,да си убиеш детето по непредпазливост? Винаги когато пишете глупости се поставяйте на мястото на отсрещната среда.

98

Анонимен

преди 6 години

До обективенАма какво общо има трагедията с поста на този човек? Вие просто сте много злобен човек. Уважете мъката на семейството.

97

Анонимен

преди 6 години

MINISTYRYT E UBIEC V ZATVORA ZA NEGO ZAKONI NQMA LI?

96

ZABOBOL

преди 6 години

...zaradi neravnost po traseto...,a to v planinata ima li ravno,Bog da prosti.

95

Пълен цинизъм

преди 6 години

Не мога да повярвам, че институциите в България всячески се опитват да потулят убийство по непредпазливост на едно дете. Медиите са по-ниски от тревата. Не смеят да зададат въпросите, които всеки си задава. Господ няма да ви го прости

94

Анонимен

преди 6 години

Каква е минималната възраст за пасажер на шейната? Минимумът сигурно е поне 7-10 години. Това е първото нарушение и престъпление - престъпна небрежност, довела до жертва. Второто престъпление е причиняване на ПТП със загинал, несъобразена скорост.

93

Власт без морал

преди 6 години

Всякак се опитват да скрият истината - партия, медии, МВР и сляпата Темида. То не бе виновно дървото, неравност, вятъра. От Господа нещо не може да скриете, мискини. С какви очи ще гледа безотговорния баща майката на погубеното детенце, с какви очи ще гледа другия си син.

92

ПЕНЧО

преди 6 години

До Анонимен: ЗАЩОТО И ТОЙ Е ВЪТРЕ ,СЛЕД МИНИСТЪРА. НО , ПОКРАЙ МОСКОВСКИ И ТОЙ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ.

91

abe

преди 6 години

Abe никой не се смее на нещастието. Просто хората искат министъра да носи отговорност за действията си и да престанат да лъжат. Просто прилагат двойни аршини и хората искат да сме еднакви пред законите. Иначе си прав - огромна трагедия е. Да не се случва на никого.

90

ВЕСО

преди 6 години

СТАРАЯТ СЕ ВЛАСТИТЕ ДА ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА ,НО СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗНАЕ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО И ТОВА Е НАЙ ТРАГИЧНОТО. СЕГА , ТОЗИ ФИРМАДЖИЯ ,КОЙТО НИ ПОУЧАВАШЕ КАК ДА КАРАМЕ ШЕЙНИ ,КАСКИ И АЛА БАЛА ,ДА ОПЕРЕ ПИШКИРА ,ЗАЕДНО С БАЩАТА НА ГОРКОТО МОМЧЕНЦЕ. ТОВА Е ИСТИНАТА ,ОСВЕН АКО ИМА ОЩЕ ЕДНА-УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ.

89

Партиен член

преди 6 години

Жалко за детенцето да почива в мир.Но има много въпроси.Ако тате не бе министър дали причината щеше да е неравност?В такива случаи експерта Стратиев е категоричен.Несъобразена скорост.Закрила на децата защо мълчът?На 4г.Да го возиш на моторна шейна в гората предполагам че е било пред водача и зад кормилото.И при удара е станала белята.Много жалко никой да не го изживява това.

88

човек чети

преди 6 години

"До ами пишеш несвързаноРазбрах,че министърът на танспорта отговаря и за велосипедите! Благодаря за информацията! Ако не бяхте вие,тъй щях да си умра необразован!"Само да знаеш, че велосипедът не е моторно превозно средство, моторната шейна е. Затова се преминава и инструктаж за управлението й, както и в белите държави има правила, по които тя се ползва. Не знам защо се сърдиш, ама чети повече, защото пишеш малко емоционално и няма логика в това.

87

Анонимен

преди 6 години

Само не ми става ясно, защо това момче го дават само в гръб???

86

Анонимен

преди 6 години

Мда - някои се самозабравят, и решават, че след като са министри законите на физиката не важат за тях.....Ама там няма "справедлив съд" или "наши дрОгаре", които да те измъкнат.....

85

Тоя пък...

преди 6 години

Московски---не е турист. Той е МИНИСТЪР. За него правилата и законите на гравитацията не важат....Разбра ли, бе рая жалка.

84

Рв

преди 6 години

Във всяка бяла държава,след такъв гаф от министерството ще последват масово оставки. Само в бокустан се замитат следите и все едно нищо не се е случило! Транспортен министър убива детето си в катастрофа по негова вина, нарушавайки закона! Кво става тука бе дами и господа! Че Клинтън го изгониха за една тутурутка, този ако беле там вече щеше да е с минимум 5 обвинения и в паниза.

83

Анонимен

преди 6 години

"неравност по трасето"! Ами това е планина, не магистрала. Или си събираш ума или се трепеш.

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен99Ама като гледам и ти как си го научил....

81

Вера

преди 6 години

Ало анонимния вие май се издържате от писанията които правите колко ви плащат и да знаете че тези които гълнат и се смеят на чуждото нещастие го настига по голямо и всички които пишат тук май не знаете български не се ходили на училище и нямате родители които да ви научат

80

пипи дългото чорапче

преди 6 години

Преди години щяха да ми вземат детето само защото съм имала по голям доход от шефка на Закрила на детето.Шефката нито беше уволнена напротив отговаря за деца но на общинско ниво.Това стана в Сс