128

Звезда

преди 6 години

Хора, срам нямате ли? Тази отрова в душите ви изгнили ще ви изяде живи.... Спрете да пишете простите си и плитки жлъчни думи.... Това е трагедия! Човешки живот... Трагедия на едно семейство... Нямате право да коментирате тази малка и невинна душа... !!!Съболезнования на цялото семейство!!!! Бъдете силни!!!

127

Мая

преди 6 години

До АнонименНе срам,а страх от Бога нямат някои ! Трябва ли тази трагедия да бъде повод за изказване на политически пристрастия ?! Тука ли му е мястото!? Ужасена съм от толкова злоба !

126

Анонимен

преди 6 години

До БориславаНито съм убил някой , нито имам вина за нечия смърт. Съвестта ми е чиста. Ходи ти да си търсиш гражданските права по улиците ама внимавай да не те блъсне с шейната някой министър на транспорта.

125

тежко товарен

преди 6 години

Ами заслужил си го е с глупостта си . Ако беше нормален човек от народа нямаше никой да го защити , но виждаш ли защото тъмнокожия принц е министър да го съжалиме? Това ще върне ли детето ? Здраво наказание му трябва , пример за народа и останалите безхаберни родители .Всеки да коментира каквото си иска и това по никакъв начин не пречи на почерненото семейство , което едва ли ще чете коментарите някога. Ако ви се струва , че някой злобее това си е Ваш проблем , защото на мен не ми пука ;)

124

Борислава

преди 6 години

До Анонимендори не знам как да отговоря на въпроса: ''защо се учудвам, че хората злобеят''.. то добре, че се учудвам, защото ако беше правило в България да живеят подобен вид същества- не мислещи, ограничени, самоутровили се в злобата си, то тогава надежда забъдещето няма. отидете на улиците да протестирате, възползвайте се от гражданските си права, вземете да прочетете нещо место да стоите в интернет да коментирате неадекватно смъртта на дете..

123

Анонимен

преди 6 години

БОГ обича бедните и простите. БОГ е надежда, Бог обича смирението. Не си мислете, че лошо ще ви настигне вас. А замислили ли сте, че е тяхно наказание. А вие кълне те да ви стига и не съдете. Бог обича правдата , обича да изобличава грешника. Нека никой да не го стига такава мъка, който желае лошо, лошо го стига.

122

Анонимен

преди 6 години

В работен ден, през работно време къде е бил.

121

Анонимен

преди 6 години

Такаа, нека си представим, че това не е министър от мафиотско правителство...нека си представим, ако искате даже, че това не е бащата на детето...исега остава само да поискаме съд за убиеца на детенцето и сурово наказание за тази престъпна безотговорност!Та така.

120

Анонимен

преди 6 години

синът на Ромът айде моля ви се че ви крием от Борис Iтоест от Византия насам , не ни правете всички на маймуни в таа Държава някои хора познават добре Историята

119

Анонимен

преди 6 години

SRAM OD BOGA njamete li ; hora"?Hora l'I ste ,paplach,le le ,le le Dete e zaginalo

118

Niki

преди 6 години

Ако е нормална държава, ще го осъдят за непредомишлено убийство.

117

Анонимен

преди 6 години

Защо се чудите, че хората злорадстват? Колко хиляди деца живеят лошо заради Съджук Джендърите, в бедност и гладуват? Колко болни деца не могат да се лекуват, защото пестят пари за лечение? Ето защо с основание няма да са съпричастни в мъката на този министър.

116

Борислава

преди 6 години

До Ленко Латков и останалите жалки, гнусни хорица, писали тук. не живея в България и дори не знам, кой е този министър. случайно отворих на статията и разбрах, че е загинало дете. и после просто без да искам за съжаление погледнах коментарите.. и се втрещих. какви дребни, грозни, зли души имат някои хора. и никакъв страх явно ни от Бога, ни от съвестта си. просто моите искрени съболезнования на всички коментирали толкова нечовешки. Всичко добро Ви желая, достатъчно сте наказани от съдбата.

115

Анонимен

преди 6 години

Вече се уверих че 80 % от пишещите коментари са психопати

114

Анонимен

преди 6 години

Оставка и да отива в панделата, 8 години за неумишлено.

113

Боче Тивичката

преди 6 години

А Московския имал ли е правоспособност да управлява моторната шейна, с която е пречукал сина си? Пробите му за алкохол и наркотици с какви резултати са?

112

Транспорта BMW

преди 6 години

Московския присветквал ли се с дългите, когато е давал *** газ по трасето, както обича да прави. Щото той, Московския е бизнесмен с дебели връзки и обича да навира този факт в лицето на обикновените и нормални данъкоплатци, от които хем краде, хем му плащат заплатата.

111

Скитник

преди 6 години

Изобщо не е инцидент! Той е направил избор да качи детенцето на моторната шейна. Бог да прости малката душичка! Амин!

110

Celena

преди 6 години

SPRETE SE ,BEZCHUVSVENI LI STE -TRAGEDIATA E JESTOKA .ZAMACHETE ZA BOGA!!!!!!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 6 години

Работен или почивен ден. Променя ли нещастието мила моя. Защото съм сигурен че само жена може да покаже този сарказъм. Може би един ден ще дойде при теб? Бог знае!