26

хаха

преди 6 години

Пушекьт от корейската война още дими в американските задни части.

25

Анонимен

преди 6 години

ZA RAZLIKA OT ARABITE, KOREICITE MOGAT DA VOUVAT.

24

Анонимен

преди 6 години

На САЩ им липсват глупавите партньори от НАТО, които да поемат отговорността. САЩ е медиен тигър и пълна 0 във военно отношение. САЩ няма армия, а джендермерия.

23

''

преди 6 години

Каква е тази антисемитска статия. Израел кога е нападала сьседи , то само се брани от лошите си братя измаилтяните , никакво история нямат кои са те света ни е даден от Бог и всичко сьотворено си е наше.

22

Анонимен

преди 6 години

Чичо Дончо ще изпече дебелото кюфте като малка наденичка. Само ще цвръкне и ще се изпари.

21

анонимен

преди 6 години

ако нападнат сев корея ще си имат работа с китаи което не е в техен интерес

20

Анонимен

преди 6 години

До Гост+Тъй, тъй журналистите са много умни и учат Тръмп. Ха-хаСлучая с Корея и Израел няма нищо общо.Тръмп не иска да ползва ядрено оръжие и НЯМА НУЖДА. САЩ може да набие канчето на Кимчо за 10 минути само с конвенционална атака. Освен това Тръмп не иска да разбива СКорея. Дори ще остави Кимчо да си гради комунизЪма след това(ако оживее). Ама СКорея без ядрено оръжие. Тъй че няма претиснения от хаос в СКорея.

19

Гост+

преди 6 години

Учат Тръмп какво трябва да направи. Без много шум и никакво предупреждение.

18

Анонимен

преди 6 години

Не смее, не му стиска, страх го е от Китай и Русия. Много го е страх. Ще напълни памперса дъртака.

17

Факт

преди 6 години

Докато съществува Израел-мир по света няма да има!Което пък въобще не значи,че трябва да толерираме мюс*литата!Всъщност Израел ни ги праща за да ни унищожат.Найс,а?

16

PD

преди 6 години

Тръм продаде на ЮК противоракетни системи, все пак е бизнесмен. За него, вече не е интересно да раздува конфликта. За това, ще го раздуват основно по медиите, и тези, дето не са се примирили, че загубиха изборите, А на олимпиадата СК и ЮК, ще дефилират заедно. ЮК генерали бяха поканени на СК военен парад. Както е казал мъдрия народ Български: Кесарьовото Кесарю, Божието Богу.

15

****

преди 6 години

Искаше ми се Израел да граничеше със С.К.и тогава да ги видя дали щяха да приказват така,те воюват с хора които са въоръжени с автомати и малокалибрени оръжия,а С.К.има около10 000 далекобойни оръдия,ядрени ракети,и армия от 10 000 000 войници.

14

M

преди 6 години

Да, бе, стиска ли му на тоя дъртак??? Времената за нападение над Северна Корея минаха много отдавна. Всичко останало в момента е равносилно на самоубийство.

13

Анонимен

преди 6 години

КОРЕЙСКИ КОЛ В З.....А НА ТРЪМП И ЩЕ СЕ СТАБИЛИЗИРА ТРОМПЕТА

12

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевВасильов, само това ли измисли? Зле си момченце/момиченце или какъвто се мислиш!

11

Ха,ха,ха,

преди 6 години

До Анонимен8Тръмп е пич, та дрънка! Обичам го!Па дай му едно ду.. или поне го цуни по неговото!

10

Анонимен

преди 6 години

До СъветТръмп, не ги слушай шубелиите, ами праскай Прасчо по носа!А ти ще си останеш съветник и ще даваш акъл тръцкайки от дивана ли? ѝко Баце те мобилизира и прати там като умиротворител, какво ще приказваш? Аман от наивници!!!

9

Анонимен

преди 6 години

9 Никой не е луд да подпалва ядрена война и никой няма да използва ядрено оръжие . то е единствено за възпиране.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами защо израелският специалист не коментира и китайската позиция по въпроса? А тя е много ясна - ако КНДР, започне атака срещу САЩ, Япония, или Южна Корея, Китай няма да да ги защити срещу ответен удар. Но ако САЩ реши да удари КНДР, Китай ще се намеси. А Русия също няма да чака. Така, че Тръмп ще си трае, ако не иска да подпали ядрена война. А той не иска, все пак е шеф на САЩ и милиардер.

7

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е пич, та дрънка! Обичам го!