21

Топчо до 17

преди 6 години

Досега не съм продал и един стрък.Произвеждам само за себе си и ми е достатъчно.

20

от село

преди 6 години

Който произвежда зеленчук за пазара винаги си сява и за себе си отделно и той не се пръска и тори толкова колкото другия.

19

Анонимен

преди 6 години

За сведение на джурналисткята, на амаранта у нас му викат щир. Името на боята е кръстена на растението, заради същия нюанс на баграта на листата.

18

Анонимен

преди 6 години

А пък ние си имаме агенция по храните,ама само наужким.

17

Анонимен

преди 6 години

Аз ям само ПРОЦЕСИРАНИ ХРАНИ! Ламби, къде се намираш, на какъв език говориш? Като взема една парадигма и ти покажа един дискурс, ще видиш какво предизвикателство те чака! Ще станеш VS чуждиците завинаги!

16

Тончо

преди 6 години

Че аз да не ям опаковките!

15

Анонимен

преди 6 години

До топчо до 14И колко от продукцията си ходиш да продаваш?

14

топчо до 14

преди 6 години

Много хора влагат в почвата торове и пръскат с препарати, но аз съм на принципа - каквото излезне -дребно , едро ,важно да е чисто.Нищо не в насам към растението.

13

Агрфитнес му е майка

преди 6 години

Мохикан и усърдие на двора и ето ви без Ета плодове и зеленчуци.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако си мислите че по селата не ползват изкуствени торове и пестициди жестоко се лъжете. Ако си мислите, че неугледните продукти по кварталните пазарчета действително идват от селски райони - жестоко се лъжете. Дори и в супер скъпите магазини, ужким сертифицирани да продават органични храни няма никаква гаранция и никакъв контрол.

11

топчо

преди 6 години

През зимата зеленчуци НЕ купувам.Оранжериите са закрито място и всички препарати и торове се поемат от почвата и растението.Есента си обирам това, което си сея / засадя / в наследственото ми дворче.Вярно , не летя от щастие по неравната борба със земята , но консумирам и консервирам от лично производство без пестициди.Що се отнася до Е-тата -всичко е отрова.Няма полезна ХИМ. отрова.

10

Анонимен

преди 6 години

единствената гаранция е да си го произведеш самразни наивници ходят по пазарите и купуват неугледни продукти, защото вярват, че щом е неугледно значи няма ползвана химияа тарикатчетата ходят по борсите, купуват последно качество продукти за стотинки и после ги продават по пазарите като домашна продукция на цени, по-високи от тези на първокачествените продуктискоро един така ме черпи с "домашна луканка" от пазара - в действителност беше от възможно най-евтините купешки ***

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 7,"и къде ги намираш ?"Намират се в градините на село или по малките градове. Но и това не е гаранция. Водата въздуха и почвата са толкова замърсени.. Но въпреки това има съществена разлика между домашно произведено и купешкото. И в плодовете, и в зеленчуците и в животните.

8

Нико

преди 6 години

Кое ни гарантира че БИО храните са такива?!!

7

шматка

преди 6 години

Трябва да забранят Е-тата и да изписват названията на добавките.Този опит за информация се провали.Не сме дръжни да ходим по магазините с преводач

6

до 6

преди 6 години

и къде ги намираш ?

5

Манол

преди 6 години

Няква магистрала цялата на дупки май беше...

4

Анонимен

преди 6 години

то у нас какво е забранено

3

Щерю

преди 6 години

После - що сме били червени и отвътре...

2

Тъп на 179 градуса

преди 6 години

Думкай на поразия Е123 и всичко е на 6.