42

читател

преди 6 години

И какво толкова се е случило?Бият се, стрелят се, ами нека.Пречат ли на белите, едва ли. Полека-лека по-дивите ще ги разкарат, по-мислещите ще работят, атук ще филосовствуват. Не се грижете за франсетата и англетата, те ще се оправят. С цяла Индия и Африка се оправяха, та с тези ли? Ще ги поставят там където им е местото.Поогледайте се и си оправете си вашата кочинка.

41

Оруел

преди 6 години

Мирни професори и доктори, майки с деца ,бягащи от война!

40

Анонимен

преди 6 години

Не са стигнали до консенсус за пространствено-времевите трансформации на Ньотер, и са се сдърпали.Останалото са културни различия.

39

ang

преди 6 години

Интересно от къде имат оръжия.

38

Бай Шиле

преди 6 години

Зет ми е международен шофьор,караше за Англия,но напусна,защото няколко пъти е минавал от там,и разказва че е страшно,тия черни ***,са му рязали,гумите,брезента,чупили са му стъклата,обстрелван е с камъни.Я полицията само гледа и нищо не прави.Имал е електрошок да се пази,но са му го конфискували.Ако намерят *** в камиона,него го пускат,теб те арестуват за превозване на имигранти.И затова напусна фирмата,не иска да минава от там за Англия.

37

Анонимен

преди 6 години

добре, че са влезли някога в шенегеня и еврото и без наблюдение за вътрешен ред, че ако днес ги преценяват...

36

Анонимен

преди 6 години

Това е културно разрешаване на спор. Различна е културата им и европейците не трябва да се месят, защото нарушават човешки права.

35

Анонимен

преди 6 години

Що не ги оставят да се избият помежду си? Най-доброто възможно решение на бежанската криза!

34

Анонимен

преди 6 години

Играли са шах с белите и черните фигури. Полицията незаконно е спряла играта и се намесила на страната на белите фигури.

33

Пуйката

преди 6 години

Те си го причиниха да си ЗАЛИЧАТ тяхната нация и да я заменят със SAVAGES/ДИВАЦИ/ЖИВОТНИ ! Само европеец може най-бързо и лесно да се интегрира в други европейски държави а не АБОРИГЕНИ от Близкият Изток и Африка ! ТЕ мнозинството ще си останат животни които си мислят ,че всеки им е длъжен и само изискват и се бият и се държат агресивно към всеки и към всяка институция !

32

днес,

преди 6 години

"френския" град Кале,вече е африкански анклав.А утре цяла Франция,западните политикани така пожелаха.

31

Чудещ се

преди 6 години

Интересно откъде "мигранта" афганец има пищов да стреля и чий го дири с пищов в лагера ? Може би е за самозащита ? А на франсетата и германците - хак им е - нали си ги искахте да ви работят ?

30

Анонимен

преди 6 години

Така я разбира Макарон Европата...

29

пак ли копира

преди 6 години

Само дето снимката е от интернет а Текста пак копиран от БТА както всеки ден

28

Анонимен

преди 6 години

А франсетата защо се месят?Какво разбират те?Хората така си решават проблемите...

27

Анонимен

преди 6 години

Шимпанзетата на Сорос хранени и плащани от хелзински комитет организаците на Сорос отворено общество из цял свят и еврейското лоби целящо да унищожи Европа.

26

Чукач

преди 6 години

Честит ви 2 февруари скъои джендери и наги да се ч...те с гума

25

(W)124

преди 6 години

Коментар 123 започна - аз ще продължа.Yah!Yah!Yah! от Джек Лондон - samsiev.eu/culture/chitanka/text/2197.htmlДруго не ги оправя тези ...

24

Анонимен

преди 6 години

Франция и Англия са имали колонии в Африка и тези се връщат при господарите си, но политиците ни да дадат обяснение защо и в София се напълни с африканци след като ние не сме им били колкониалисти.Не желае никакви черни и от близкия изток,да с връщат по родните си места.

23

Европа

преди 6 години

процъфтява. Всички към Европа. Европа е нашето бъдеще. И черни ставаме, само да не сме червени.