46

venix

преди 6 години

крадецът вика "дръжте крадеца!" или как "гарван гарвану око не вади". и парите за антикорупцията пак отиват в джоба на корумпираните.

45

А.

преди 6 години

До Мнение - И какви са тези методи? Ако не ти се плащат големи глоби, няма да нарушаваш законите и няма да те глобяват! Колкото е просто, толкова е и лесно! Нарушението си е нарушение без значение дали имаш 100лв или 10 000лв.....

44

гост

преди 6 години

Влажния поглед от снимката, да не би да има да интереси и в КАТ. Видяхме я вече какви ги свърши с конвенцията от Истанбул.

43

Upolit

преди 6 години

Namalenie li?Do 30 dena ot poluchavaneto na smetkata, ako globata ne e platena, da vlizat v zatvora...ili za po- eftino ...zakivani na krast na plostada...

42

Анонимен

преди 6 години

Каквито са управниците, такива са и предложенията.Тази на снимката стана вицепремиер без да е работила каквато и да е смислена работа.Жизнения и път е следния Сороско НПО в услуга на САЩ, кабинета на Плевнелиев, Министър на правосъдието, Външен министър и вице премиер.На базата на какъв жизнен опит професионално умение да очакваме качествени управленски решения от такива хора?

41

Анонимен

преди 6 години

Така борите корупцията, обаче поущрявате нарушаването на закона. Бълга ги е ухапала производителите че ги глобявате с толкова ниски глоби и предпочитат да си плащат мизерните глобични и да си пишат по етикетите на храните каквото си поискат.

40

TheCrow

преди 6 години

Премахнете глобите и така няма да има никаква корупция... Некомпетентност доста, но така е, като ви назначават не по качества и възможности, а чрез приятелски кръгове!

39

Анонимен

преди 6 години

В България 90 % от хората , ако имат възможност , ще правят далавера иначе ги считат за балъци. Това ни е наследство от БКП на Тодор Живков . По негово време беше издигнато в култ кражбите от заводите и ТКЗС-тата .

38

Анонимен

преди 6 години

Глоба се налага за извършено нарушение, като наказваме нарушенията е с по-меки наказания това какво ще промени. Това се прави в услуга само на нарушителите, това са същите тия дето си ги приемат тия закони!!!

37

МАЛКО СА КРАЛИ ГЕРБ

преди 6 години

напоследък - много КУМГЕЙТ, СУДЖУКГЕЙТ НДКГЕЙТ и нямат пари за големе глоби като хванат за крадливите ръце

36

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 15 Твоето предложение изисква до всеки нарушител и счетоводител да върне доходите една година на зад и да изчисли глобата. Не се връзва.

35

Врачанин

преди 6 години

До Наивен 12 Поздравления за неотменимост при плащането.За особено големи глоби вкарване в предварителен арес до изплащане на глобата. До следващата сутрин глобата е платена.

34

Мнение

преди 6 години

Трябва да има таван на глобите за физически лица , които да са процент от СРЗ.Трябва да можеш да си платиш глабата и всички други разходи и да ти останат пари да изкараш месеца. У нас се набляга на огромни глоби от порядъка но хиляди лева с цел пълнене на хазната. Има и други методи за наказание без никаква глоба и са по ефективни.Затова и резултатите са плачевни.

33

Анонимен

преди 6 години

Екатеринче, абе красива жена си, ама си много значи про*а да му се невиди.

32

мдааа....

преди 6 години

добре, вече съм спокоен, че корупцията ще остане в историята..... а, как ще се бори шуро баджинащината, м?

31

Анонимен

преди 6 години

Откакто ГЕРБ си направиха собствена комисия от герберасти, която да разследва същите тия герберасти за корупция, всичко което говорят срещу корупцията трябва да се възприема като кучешки лай...

30

Анонимен

преди 6 години

Интересно как стадото оФце със всички сили блее за по-голямо стригане...

29

Ха-ха

преди 6 години

Ами то корупция почти няма и сега грам няма да остане с тази мярка.

28

Чиновник

преди 6 години

Това не е честно, ще подбие тарифите, защото рушвета е процент от глобата.

27

Анонимен

преди 6 години

А за да борим корупцията не е ли по-правилно да въведем таван на рушветите???Румънските политици поне имат някакъв срам, ограничиха си подкупите до 50 000 евро, за нашите ограничения няма?!!И кога у нас ще има осъден поне един политик, висш чиновник, или магистрат за корупция? КОГА???