19

Анонимен

преди 6 години

А правата на секс куклите застъпени ли са в Истанбулската конвенция?И ако не е задължително да се преработи.

18

Анонимен

преди 6 години

А цената за мострите същата ли е или се преоценяват? За един приятел питам.

17

Питащ

преди 6 години

До АнонименЩе дадеш ли пример?

16

...

преди 6 години

Епа то това е бъдещето дами и господа! И от гледна точка на цени и от гледна точка на кеф! За мъжете е по лесно в това отношение те знаят точно какво искат от един полов акт и искат само едно нещо кой колкото пъти може! Докато за жените е по трудно те искат различни неща и пред акта и по време на ката, че и след него! Това ако се появят роботи ще е в голям минус за истинските жени!

15

Анонимен

преди 6 години

Ми нормално-проститутките стават все по-грозни ,*** и скъпи.Тия дето стават за нещо струват хиляди долари на час.В БГ е същата работа - такива до скоро които за 20-30 лева правеха всичко сега са с цени 100-200 лева при това за половин час.Да не говорим,че тоя половин час всъщност е 15-20 минути макс. Хубаво е да има конкуренция-здравословно е за цените и качеството.

14

ein Mann

преди 6 години

Светът става все по-извратено място. Чак неприятно. Очаквам да разбера, как нечия надуваема е глобена, щото се возила в багажника, или без колан.

13

Анонимен

преди 6 години

Тия пичове избиха рибата. Значи излиза, че са отворили бардак с надуваеми жени, уникално. Добро хрумване 140 $ за сеанс, не си поплюват сводниците му със сводници, ХАХ!

12

:)

преди 6 години

Хихи. Ако си я купите от Китай, куклата е около 800 долара.

11

Анонимен

преди 6 години

А мога ли да я върна в 30 дневен срок без обяснение. Много по-изгодно е от истинска жена в дългосрочен план ако знаете какво ви чака, имам предвид драмите и разходите. Но нека още малко да се усъвършенстват.

10

Моряк и половина

преди 6 години

Смятам да си купя една за бизнес! Ще я давам по 5 $ на час на филипинците! 120 $ на дена по 30 дена - 3600 $ ехааа... аз направо половин заплата съм отгоре...

9

евро либерал

преди 6 години

Трябва да се уреди и законодателството в тази област. Да се приеме конвенция забраняваща насилието над куклите! Отделно трябва да се приеме текст даващ право законно да се произвеждат кукли *** за третия пол. Ако е нужно да се инициира референдум по въпроса.

8

Анонимен

преди 6 години

Не е въпросът да се ражда кво да е, уважаеми!

7

ined

преди 6 години

И откога в UK се плаща в долари?

6

до 8

преди 6 години

В статията казват за британския опит, някакъв опит да се рекламира и тук. Няма нормален българин да даде 2800 за изкуствена жена, при положение че нашенките ще му излязат по евтино, е ако не броиш някакви плеймейтки, но тях да си ги видял с красиви мъже. А англичаните, къде сме ги набарали все сме ги били.

5

∆&#871

преди 6 години

Политика за контрол на раждаемостта. Разпалвата изкуствена война между половете с документи като ИК. Поощрявате джендъризма. А накрая легализирате и рекламирате порнографията и проституцията.

4

Анонимен

преди 6 години

Какво е това джендер?Звучи като тенджер..

3

Анонимен

преди 6 години

Може да те осинови даже. Ако е със свръх искуствен интелект...

2

Иванов

преди 6 години

В ласките на някой джендер!

1

Иванов

преди 6 години

Не се подвеждайте по изкушенията на Лукавия. Днес ще си легнете с някоя кукла, а утре ще попаднете в ласките на ....! Пийте една ракия с мезе и си легнете със съпругата. А ако и подмените противозачатъчните с витамини, може би ще имаме шанс да оцелеем...