11

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 11 Вие сериозно ли?Четящият българин няма да го видите виснал пред книжарница да зяпа изброените по-долу знаини и незнайни личности.Има свободен достъп до качествена литература.Не слагайте всичко и всеки под общ знаменател,обидно е :)

10

Анонимен

преди 6 години

До БандитКато видя само типичната книжарска витрина в България: Татяна Дончева, Венета Райкова, Криско, Захари Карабашлиев, Иво Сиромахов, Любен Дилов - син...Митьо Пищова...ще ми се никога да не срещна "светлия поглед" на четящия българин. То бива, бива кич, ама по телевизиите вече е по-малко, а скоро и в чалготеките ще стане скромен в сравнение този с книжарниците...

9

читател

преди 6 години

Неуморни ,,активисти" по форумите ,не става дума за вас,а за хората.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако някой в България продаде книга в тираж по-голям от 5000 - направо да вдига банкет.

7

Анонимен

преди 6 години

От 1960 до сега броят нови заглавия се е увеличил двойно, но пък тиражите са паднали с 800%!

6

Анонимен

преди 6 години

Голямо мрънкане - бе се четяло. Глупости - чете се много, но проблем са издателите - прекалено скъпи книги и некачественни заглавия и автори. Масово се зарязват поредици и започват да издават тъпотии.

5

Анонимен

преди 6 години

Според данни на НСИ обаче и броят на новита заглавия и средният тираж спадат.

4

Бау

преди 6 години

То остана и да каже нещо друго заместник-главният редактор на Сиела. Истината е, че както четат много така издават по 1000 бройки от книга за цялата страна. Спират поредици по средата и т.н. Българина не чете това е грозната истина. Предпочита да гледа телевизия и индийски сериали.

3

Анонимен

преди 6 години

И последно време за ***

2

вулгарен материалист

преди 6 години

Разбира се , че четат ... надписите по финикийските знаци !

1

Анонимен

преди 6 години

Масово се четат любовни романи и фантастика. Почти никой в тази държва не чете нещо с цел да се образова, да си повиши знанията за света.