24

Анонимен

преди 6 години

Обичат, не обичат - с Русия всички се съобразяват. Кой от симпатии, кой от жълти ***.

23

Dumb and Dumber

преди 6 години

Списъка бил друг но го подменили в последния момент :)Сега е руското правителство и 96 от най-богатите руснаци взети от листата на Forbes.С други думи янките се простреляли в краката, защото това само ще дигне рейтинга на тези от листата пред руснаците..Ха ха!

22

Анонимен

преди 6 години

Интересно какви ще са санкциите... Ще спрат да купуват руски нефт и газ, ще накарат целия свят да не купува нефт и газ, ще ги заплашат с ново тайно оръжие... После ще си сварят супичка с техните зелени хартийки.Ех, чичко Сам, как си го набутваш сам.

21

Анонимен

преди 6 години

Тръмп към руснаците:- Ето списъка на вашите изедници, а вие знаете какво да правите по-нататък...почнете от кремълската мумия !Америка фърст !

20

чичо Брус

преди 6 години

Значи....Точно по това работи най-секретното финансово разузнаване в света. Значи олигарсите у нас получават точно половин година, за да свалят Путин. В противен случай - включване в доклада, санкции, ликвидация на собствеността"Еее и ако на това не ми се казва изнудване и намеса във вътрешните работи на една суверена държава....здраве му кажи....ама ти нее ново за хамериканците

19

Анонимен

преди 6 години

САЩ залязват, дните им са преброени. То не може да се дървиш на Русия, пък на Китай, пък и на Европа да размахваш пръст и да прокопсаш. САЩ са абсолютни фашаги и ще свършат като Хитлер.

18

****

преди 6 години

Тези олигарси от този списък,отдавна са си превъртели парите,я в злато или в скъпоцени камъни,или в имоти където санкциите на важат,няма да чакат Тръмп и останалата п***плач да им ги вземат,имат голям избор за инвестиции без да могат краварите за намеса.

17

Американец

преди 6 години

ЕС и Русия са врагове на САЩ. ЕС е пречка за нас затова ще работим да разтурим съюза ви. Браво на Тръмп че ще наложи санкции срещу Русия и мита на ЕС! Време е да обединим сили с UK и да започнем търговска война срещу Европа, Русия и Китай! Всички американски патриоти сме против обединена Европа, Русия и Китай. Мачка Тръмп!

16

Анонимен

преди 6 години

Хитър ход на Тръмп. Списъка е за младите руснаци и оскотелия мужик. С това Тръмп им казва:- Ето ви суджуците - ръфайте - аз си имам друга работа.Америка фърст !

15

До 11

преди 6 години

Изключително безмозъчен коментар ! Нормално за трансджендер...

14

Анонимен

преди 6 години

По принцип човек би трябвало малко да мисли, какво си пожелава.Аз мисля, че при пожелания сценарии т.н. "наши пари" ще отидат в световни в частност американски монополи. Да кажем ще купуваме руска газ разходена с кораб до някое пристанище и естествено със значително по "ниска цена".Т.е. "наши пари" няма да са наши.

13

Марица Изток

преди 6 години

До 11 целта не е разпад на Русия, а "нараняване" на Русия. САЩ не искат Русия да се разпадне защото Русия има 7000 ядрени бойни глави които може да попаднат в погрешните ръце и да стане "мяу"

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ми те руснаците продават дървесина на Китай с хиляди вагони дневно, екологията по времето на СССР беше *** дума, а сега какви инвестиции има в старите съветски заводи?Да не са станало по-екологични?Знаеш ли кои са най-замърсените места в света?В Русия са.На всичкоотгоре имат и хиляди адрени опити на своя територия.Есетрата я изловиха вече.Ама нямат и пари за ядене.Ахахахаха

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3За да набутат Русия там где слънце не огрява и да забравят перченето с ракети, които строят с наши пари.Целта е разпад на Русия.Дано успеят по - скоро.

10

Анонимен

преди 6 години

На въпрос към Путин, в който го питат какво мисли за списъка и факта, че той не е в него, Путин е отговорил:"Чуй ме, обидно е", след това е завършил с фразата:кучетата лаят, керванът си върви!

9

Марица Изток

преди 6 години

За последните 200 години има към 5-6 разпаднати империи, защо си мислите, че САЩ ще са изключение?

8

PD

преди 6 години

Цялата придворна гмеж, реве с пълно гърло за по решителни действия, а когато бумеранга се върне, ни лук яла ни лук мирисала. Така са се разпадали не една империи. САЩ вървят кум този сценарии. Единствен балансьор към момента е Тръмп, но няма да жонглира дълго, щото масовото безумие е на път да ми вземе главата.

7

Лисицата

преди 6 години

Земните ресурси са безгранични

6

Анонимен

преди 6 години

Може да се нарича бананова, но едни хора, над които е извършен най- големия геноцид в човешката историята имат следната поговорка:"Само, когато последното дърво бъде отсечено. Само, когато последната река бъде отровена. Само, когато последната риба бъде хваната. Само, тогава ще разберем, че парите НЕ МОГАТ ДА СЕ ЯДАТ!"

5

Марица Изток

преди 6 години

САЩ загубиха геополитическата война срещу Русия последните 10 години. Щом и васала им Турция взе да им скърца със зъби смятай докъде я докараха...