37

пенко

преди 6 години

Само в щатските филми някой казва на някой : " Ти работиш за мен...работи или си уволнен"!!! Децета се раждат свободни ! Децата произвеждат "добавената стойност"- когато пораснат!! Децата ни по притуда- запазват, "охраняват"и тъпо защитават... привилегиите ,парите и гадостите на тези ,които са ограбили бащите им ,обществото им... и убиват ,убиват несъгласните!!! ...НЕ ВИ "УБЕЖДАВАМ " ,ЧЕ ЧОВЕК Е КОЛЕКТИВНО И ПРИРОДНО КОЛЕКТИВНО СЪЩЕСТВО И ЩЕ ПОБЕДИ ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА СЕМИТИТЕ!!!!!!

36

GO GO TRUMP

преди 6 години

тоя заслужава втори мандат!И после ше пишат заедно мемоари с Горби - кой е по-по-най!

35

Анонимен

преди 6 години

Тоя ша закопа Америка.

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ са фашизирани зомбита и ще свършат като Хитлер.Гледах речта на оранготана. Сладникава, изкуствена и помпозна. Призовава да обединение в момент, когато причини най-голямото разделение в американското общество. Тръмп ще загуби междинните избори А Амепика залязва, това е факт! Болезнен факт за троловете

33

Американец

преди 6 години

Европа и Русия са длъжни да се съобразяват с нас. Ние сме номер едно. Напоследък Европа много си повярва, да внимава в картинката. САЩ нищо не печелим от обединена Европа, време е да ви разтурим.Всички истински американски патриоти сме против ЕС и Русия и Китай. В Европа единствената държава която харесваме е Англия. Щом тя напуска ЕС за нас този съюз е пречка. Браво на Тръмп че ще наложи мита на европейски стоки и санкции срещу Русия!

32

Ее да

преди 6 години

Корпорациите и богатите не са живяли по-добре никога преди.Огромни данъчни облекчения,субсидии,а хората им бачкат на по 2 работи да си изплатят заема,който им е даден от същите тези богаташи,които пък са ги грабели в продължение на десетилетия и са взимали плодовете на техния труд.Кво да прайшшш,див капитализъм.Само за 2017та - 82 процента от БВП на света е отишъл в ръцете на 1-ия процент богаташи,повечето от които са в Сащ.Еваллия Тръмпе,нямате наяждане дейййба.

31

нн

преди 6 години

Аха, Русия и Китай съперници. 2018 Китай ще ви отнесе икономичиски и ще продължи наред, докато вие американците няма с какво да им отговорите, нямате вътък повече.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Е, ако те попита човек "с какво са велики", особенно пък сега......НЯМА ДА МОЖЕШ ДА МУ ОТГОВОРИШ! Производството им го няма, отдавна всичко по високодоходно е в други държави, най-вече Китай; фондов пазар - какво е това пазар на хартийки всички вече знаем и знаем как за една нощ от милиардер ставаш клошар!!!! Там над 40 милиона са с купони за храни (странно нашите "антикомунистически" навлеци тука ВЪОБЩЕ ЗА ТОВА НЕ ГОВОРЯТ!). А за "налогови реформи"...нали трябват пари?ОТКЪДЕ...

29

Европейка

преди 6 години

Власт на н егри, г ейове и д жендъри,пияни ,дрогирани,изпростяли и бездушни.Интересуват се само от пари ,секс,баскетбол и пуканки.Прекрасно място!

28

Факт

преди 6 години

До вергилВ САЩ има в пъти повече малцинства. Там бялото население от европейски произход е вече под 50%!! Черните са 50 милиона, латиносите са 60 милиона, отделно милиони индийци, китайци и все по-нарастващ брой мюсюлмани (към 10 милиона).. Западна Европа е цвете в сравнение със САЩ. По-красива, по-културна, по-социално справедлива. Гетата в САЩ са в пъти повече от гетата в Европа. И това е факт. Там няма социална система, 50 милиона живеят под границата на бедността на купонна система.

27

Анонимен

преди 6 години

Липсата на мозъчни гънки ти е "преброена" глупендър.САЩ са велика държава.

26

Анонимен

преди 6 години

Дните на САЩ са преброени. А такива гета като в САЩ в Европа все още няма. Вижте само един Детройт или столицата на престрелките Чикаго. Цял свят мрази Америка. Защо ли?

25

pipo

преди 6 години

Тоя съвсем изпляска, пълно куку. Америка е закъсала яко и губи всякакви позиции отвсякъде. Добрите и времена отдавана са зад гърба й. Щом си избраха откачалка за президент е ясно, че Америка тръгва по наклона надолу с начална скорост.

24

Анонимен

преди 6 години

По света ние се изправяме срещу разбойнически режими, терористически групи и съперници като Китай и Русия, които са заплаха за нашите интереси, икономика и ценности, заяви ТръмпНагъл, по-нагъл, наглосаксонец! Само те имат интереси и всички други трябва да работят за техните интереси и тяхната икономика. Плюс това трябва безрезервно да се приемат техните "ценности" и никоя страна няма право на свои такива. Нормално е да го искат, но не е нормално другите да са им слуги (като нас).

23

Анонимен

преди 6 години

Живея си много добре в България и не се оплаквам.Хубава е страната ни -планини ,море,хората не са толкова лоши и мързеливи.Спор няма ,че САЩ са номер едно.Затова всички искат да бягат натам.Но там е за кадърни хора.

22

Анонимен

преди 6 години

най-добрите години за живеене в САЩ са между '85 и '97

21

Анонимен

преди 6 години

Ей разбирачи щом като знаете какво да прави Тръмп в САЩ , вземете да оправите и България.

20

До 18

преди 6 години

И защо е опасна Русия за нас? Иска да признаем третия пол, да приемем мюсюлмани бежанци или нещо друго

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17В Индия има много милионери но има и много хора живеещи с по-малко от долар на ден.

18

маке

преди 6 години

я ке емигрирам до кръчмата една жажда ме е подгонила от сабалето