17

анонимен

преди 6 години

балканите не са за ес тука има много история религия предразсьдьцинамесата на султанатьт е много важна вноската на балканите няма да запьлнидупката в бюджета на ес заради англия така че много внимателно с тази тема

16

балканджия

преди 6 години

Горките Западни Балкани , очаква ги нашата участ. Искат и балканските страни в ЕС , за да компенсират финансовата загуба от оттеглянето на Англия.До край ще разорят страните ,заплатите и пенсиите им ще станат като нашите.Б.Б го пуснаха да зарибява балканските страни.

15

Анонимен

преди 6 години

Орбан е голям! Поляците, словаците и чехите също! Избора на Курц показа, че и австрийците са наред с главите! Австрия открито подкрепя четворката. Хърватска - и тя! Малко ще и е трудно на баба Меркел с Курц! Та това не е премиера на България! Това е премиера на Австрия! Вишеград + Австрия и Хърватска отива на 80-90 млн. човека. ТОТАЛНО ДА за Орбан! Браво!

14

ах2

преди 6 години

Странно как русофобите си го представяха за пропутински агент на Кремъл, който иска да разруши ЕС, а се оказа, че е просто един горд унгарец, който не се подчинява на ЕС и диктата им, който иска да вижда ЕС без имигранти, един различен ЕС.

13

ДоТарикат-манипулатр

преди 6 години

До ахПо-скоро русофобите си го представят като "пропутински агент на Кремъл", и от там попивате като гъби западните манипулации, а русофилите са наясно, че той е европеец от малка страна, просто има различна представа за развитието на ЕС.

12

Анонимен

преди 6 години

Кой и да е вместо борисов!

11

Анонимен

преди 6 години

Орбан вместо Борисов !

10

Анонимен

преди 6 години

Орбангутаня е пил нещо. Как от радетел на разпада на ЕС сега се превърна в привърженик на евроинтеграцията? Шебекоидна работа...

9

Анонимен

преди 6 години

Орбане недей да говориш такива работи, че ще си развалиш реномето пред русофилите! Те си мечтаят чрез теб да разпаднат ЕС, Путин да мине дунава и да ги направи началници в ТКЗС-тата или в Белене.

8

Анонимен

преди 6 години

Още преди години различни хора го казаха, че ролята на Източна Европа е неформална колония на ЕС. И е факт! Кое е същото в тези държави? Трябвало сами да си изградим благоденствие, ами може би не сме имали колонии и не сме крали от тях или участвали в демократично избиване. В Европа всяка колониална из'мет е добре дошла, като на източноевропееца му се дава правото на по-мизерна работа и съществуване. Този ЕС обслужва само няколко бизнеса във всяка източна държава. Да се разпада този ЕС.

7

Анонимен

преди 6 години

Да приемем албанската и сръбската мафия в евросъюза? Никога.

6

Кутев

преди 6 години

И този ни предаде!Забрави за нашите православни патриотични идеали и се предаде на интересите на Унгария за жълти центове!

5

Анонимен

преди 6 години

Какво пак стана бе, какъв европейски съюз?! Този не беше ли от нашите? Нали ЕС ще се разпада? Нали еврото щеше да се използва за тоалетна хартия, а Германия да стане джамахирия? Къде ни бута сега този; нали беше от нашите?

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ РУСОФОБИТЕ И РУСОФИЛИТЕ ГО ПРЕДСТАВЯТ ЗА АНТИЕС :D А ТОЙ ПРОСТО СИ Е ЕДИН ПАТРИОТ!

3

Анонимен

преди 6 години

До ахрусофобите го представят за антиевропеец

2

Анонимен

преди 6 години

РАЗВИХРИХА СЕ МАДЖАРСКИТЕ СТРАСТИ ХАХАХА СИГУРНО СЕ Е РАЗМЕЧТАЛ КАК ОТНОВО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ДЪНЯТ МАДЖАРСКИТЕ РИЦАРИ КАТО ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА КАЛОЯНА.

1

ах

преди 6 години

Странно как Орбан винаги говори за разширяване на съюза,обща европейска армия и евроориентация на Унгария,а русофилите си го представят като антиевропеец.