13

Анонимен

преди 6 години

Научиха се да произвеждат само дрога и оръжие. Ще им доставяме другите продукти, но само срещу евро.

12

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще станат като Африка. Трябва да им пращаме помощи. Вървят към Третия свят.

11

Анонимен

преди 6 години

Браво!Той Тръмп затова рИве!

10

До джурналист

преди 6 години

Що за *** логика и каква е връзката ЕС да издухва САЩ при това с Китай и Русия. От къдя на къдя бе :))))) когато бяхме деца разисквахме как каубойците са по силно от турците или като дойдат нинджите как ще бият турците :)))) та това е детската и наивна логика на джурналист. Колко ли трябва да си глупав за да пишеш като него ако си над 20 :))) глупчо

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До Джурналисг, "ЕС в икономическо партньорство с Китай и Русия.."Абе къде слагате все Русия? Единственото което може да предложи е газ и нефт. Тя няма производство, няма конкурентоспособна икономика. Всички гущери отиват по сметките на Вова. "Ох, какой тьй мАладец... "

8

La France

преди 6 години

Европа е създателка на цивилизацията, Европа е най-развития континент, най-доброто място за живот. Без Европа съвременния свят е немислим. Гордейте се, че сте европейци и не позволявайте на никой да ви убеждава в противното. Ще се справим с всички проблеми защото сме доказали през вековете, че за нас преграда е само хоризонта! Европа ще я има много след всички останали!

7

Статистик

преди 6 години

Поръчки всякакви приемем, ускорения всякакви пресмятам.

6

Анонимен

преди 6 години

Нали знете какво означава, като ви облъчвата колко добре живеете и колко добре се развива всчико, и в България, и в ЕС, и колко е зле в Русия.

5

Анонимен

преди 6 години

Рашаните още ли ядат камъни? :)

4

strategic expert

преди 6 години

До БългаринаДай да видим 1-рво , катастрофата е за наивните и невежи ! САЩ ще продължат в спиралата на стагнация и увеличаване на дълга , ще печатат $ но в 1 момент ще се сгромолясат ! Затова внимателно все още вържат ЕС далеко от Русия....няма нужда от черногледство , а от реални анализи на реални факти !

3

Циник

преди 6 години

Не за дълго.... "специалистите от Африка и близкия изток" ще се погрижат - това да не е така!550 000 vs. САЩ - мдаЗа Китай да не говорим..

2

Джурналист

преди 6 години

ЕС в икономическо партньорство с Китай и Русия би издухал САЩ по всички показатели, но янките не биха дали лесно такава възможност.

1

Българина

преди 6 години

Ускоренията завършват с катастрофа