106

Анонимен

преди 6 години

До БгБас ловя, че не работиш за 500лв!

105

Анонимен

преди 6 години

До соцялно слаб депутатАаааа а така.Призна колко е средната заплата.Кой работи за 500лв бе балама?

104

LET

преди 6 години

заплащане 3.47 на час за 10 h Работа х 34.7 х 22.../ 763.4 / лева..почваш храна.ток.вода . телефон.автомобил.ако си под наем ами дрехи..АМИ кафе също ВИНЕТКА

103

лично

преди 6 години

Проблем номер 1 за българите са лъжливите и измамни набедени за политици ***, от които зависят гореупоменатите материални блага!

102

Стига с тия

преди 6 години

Проучвания! И какво от това. Цял свят знае,че управляващите ни докараха до пълна мизерия,до гладна смърт и болести и....КАКВО ОТ ТОВА. НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ПРОМЕНИЛ?Статистики,стъкмистики......,а народът си отива. Някои си постигнаха пъклените планове.

101

ДО 101 РОМ БАКАРДИ

преди 6 години

Проблем 1 за българите е:..че работят за да бъдат в мизерияПроблем 2:..че смятат че с дисциплина ще постигнат нещоПроблем 3:че работят извънредно макар това да не им се заплаща реалноПроблем4:че им липсва кадърен управляващ апаратПроблем 5:работят много а искат малкоПроблем 6:разложиха се тотално защото имат страх ....да протестират за достойни възнаграждения

100

Бай Ганьо

преди 6 години

Малки заплати.Малко умни деца.Малко здрави хора в Държавата.Малко истински новини в медиите.До кога в всичко ще е по малко в Държавата . НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

99

Бай Иван

преди 6 години

Ами елате в Севлиево малкия Хон Конг. Работа колкото искаш. Но. Работиш като роб. Тук има едно сдружение 21 ВЕК на експлоататорите. Плюли са си в устата за заплатите на раята. А техните, а какви премийки вземат, какви къщи, какви коли, мама мия. Обаче друго ме кефи какви рога са им сложили, сетети се сами.

98

Анонимен

преди 6 години

ами който си трае ще тегли

97

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Стига гевезилъци ваще депутати изнемогват с 3 средни заплати около 4 бондака авие 510 лв-410 чисто не ви стигало, а 200 лв пенсия с 40г трудов стаж малка ли ви е ?

96

Ром Бакарди

преди 6 години

Проблем 1 за българите е :МързелаПроблем 2 за българите е :Дисциплината(никъде я няма)Проблем 3 за българите е :Да не се пре.бат да работят повече .Проблем 4 за българитеВисокомерието на управляващият апарат.Проблем 5 за бълагрите е :Работят малко ,а искат много .Проблем 6 за българите е 6Разложиха се тотално(щото нямат страх..)Когато тези неща намалеят и българина стане поне 25% европеец ,то може да се говори за увеличаване на заплати,пенси ,детски .... .

95

Анонимен

преди 6 години

Медиите са най-големият проблем на българите, но 80% още не са осъзнали това........

94

Бг

преди 6 години

И е време да погледнем....да излезем със сопите

93

Бг

преди 6 години

Еийийй най накрая...прозрение. Ние сме роби с това заплащане. С 500 лева мислите ли че съм свободен човек?!? Имам ли право на избор,свобода...ям ***" на промоция", карам бракувани трошки,почивката ми е 10 лв. на легло ако намеря,обличам се от втора употреба,300 евро хладилник го изплащам 1 г...дали съм свободен,нямам избор с 500лв.Не може всички да сме бизнесмени и началници.....

92

Harri

преди 6 години

Поредната платена статия дето се опитва да ни внуши че някой искал втори лифт на Банско.Пълни простотии. Единици са тези дето им дреме за втори лифт и го искат.На хората им писна да гледат как крадливи "бизнесменчета" рушат природата с цел лична печалба.

91

Смешник

преди 6 години

А стига нали най големия ни проблем беше Истанбулската конвенция геи браковете и разни такива глупости днес.бг излагате се с тия статии

90

сиромах

преди 6 години

Откакто започнаха демократичните промени един легион знайни и незнайни министри на отбраната кой от кой по некадърни обeщаваха,че пенсиите на офицерите и старшините ще се индексират в съответствие с промените в заплатите на по късно служилите в БА защото сега се оказва,че един сега пенсионирал се старшина получава по-висока пенсия от бившия си командир.Не съм против това но би трябвало да се помисли по въпроса!

89

Анонимен

преди 6 години

За малкия мозък нещо?

88

Анонимен

преди 6 години

Проблем,да иначе не излизаме от механи,кръчми но запада и то така там хората вземат истинска заплата а тук уж проблем

87

ex-bulgar

преди 6 години

и що е страшно? ко ше каат хората.... ееееее19-ти век се обади и си иска мирогледа обратно