21

Бойко

преди 6 години

Ангелкова да слага късата пола и да ги чака на Магистралата.

20

Анонимен

преди 6 години

vav Ispania sa okolo 80 miliona turisti

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе каже че е слаб сезона щото му е гаден хотела/кръчмата. И щото не се *** да си оправи мизерията. "Ама няма пари да я оправям!"Кредит от банка, или излизай от бизнеса. Добре дошъл в пазарната икономика bitch

18

марко

преди 6 години

Е , каква е ползата ,че чака толкова туристи , като прихода за хазната е само 80 млн лева , а работищите в туризма са със заплати близки до минималните

17

А бе

преди 6 години

То ако не бяха арабските пролети и терора в Турция,чакай да има такъв растеж...На практика цялото Южно Средиземноморие е проблемно със сигурността.

16

Анонимен

преди 6 години

А българския ресторантьор питайте-пак ще каже слаб сезон с вс.изминала година.

15

Gogo

преди 6 години

Турските туристи се били увеличили. Разбира се.... забравихте ли че имаше избори. Ха да видим дали 2018-та ще са пак толкова? Следващия пик при следващите избори :). Сетихте ли се?

14

Анонимен

преди 6 години

ТАЯ ЛЪЖЕ!!!РУСНАЦИ И ГЕРМАНЦИ ТОВА БЕШЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!!ТУРЦИТЕ СИ ИМАТ ТУРЦИЯ НЕМА ДА ДОЙДАТ ТУКА КАМОЛИ ГЪРЦИТЕ АМАН ОТ ЛЪЖКИНИ!!!

13

Бачо Илия

преди 6 години

Ей тази изкара всеки втори чужденец бре. Аз като вървя по пътя виждам само ***.

12

Анонимен

преди 6 години

"Над 8 млн. чужденци у нас, Ангелкова чака поне още два..."... И още от "днескашното днесбеге":"Измамите по зимните курорти хотелът уж със СПА, с много звезди..."---Е, как се връзват двете публикации ... НЕ'АМ ДУМИ. :)

11

Анонимен

преди 6 години

"... Ангелкова чака поне още два."---Какво още два? А, да! Ама защо САМО още ДВА? Николинката не е ли гледала "филми за възрастни"? Там има и ТРИ в ЕДНО, има и с ЧЕТИРИ ... Дайте да развиваме този туризъм, няма само Тайланд, я!

10

Джек

преди 6 години

Да не броите за туристи и бежанците. Защото те получават повече пари от доходите на едно семейство и данъци не плащат за нищо. В държавата си имаме много местни такива престъпници на хранилка. Развивайте и зимния туризъм като подобрявайте зимните курорти. Това е бъдещето на държавата. Тези които са противници за развитието на зимните ни курорти, нека да отидат в алпийските държави да видят как се изграждат ски курорти.

9

възмутен

преди 6 години

Трябва да се превърне в държавна политика изграждането и модернизирането на всички зимни центрове в страната. Така ще се увеличи зимният туризъм, както ще спортуват бъдещи шампиони. Държавата трябва да докаже че е по силна от "Еко фашистите", които саботират развитието на тези центрове. Ако на истина са "Природозащитници", нека да засаждат дръвчета в опожарените гори. Освен това да опазват горите от пожар и не законна сеч.

8

Анонимен

преди 6 години

В международните организации, които водят такава статистика, България не я намирам дори в топ 200... А според ГЕРБавата статистика трябва да сме в топ 10 ?! Някъде се разминаваа, но сигурно защото съм червен ***.

7

Възмутеният

преди 6 години

Чакайте и 10 милионният чужденец. Мен и семейството ни ни загубихте!

6

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха.....много е права госпожата!!! В България ДЕЙСТВИТЕЛНО ИМА 8 милиона българи-чужденци! Чужденци в собствената си държава, защото НИКОЙ НЕ СЛУША НАРОДА, НЕ СЕ ДОПИТВА ДО НЕГО И МУ НАТРИСА КАКВИ ЛИ НЕ "конвекции"...............Дерзайте "госпожо".......

5

Анонимен

преди 6 години

Браво ! Насочете и реклами към Азия . Там има милиарден пазар , който може да ни затрупа. Китай , Япония , Сингапур ..... Мачкайте на всякъде. Тези дни говорихме с чужденци в Банско ...Всички са очаровани от нашоте планини и от нас самите българи. Ако спрем един ден да се самоплюемм може би , ще прогледнем , че не сме толкова лоши хора.Успех.

4

Шоп

преди 6 години

чужденците са тука, а парите къде са ?

3

Анонимен

преди 6 години

Напротив другарю,СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СА В ПОВЕЧЕ ама са гости и други,и транзитни!!Ето пак една никаква Сърбия,брой ТУРИСТИ ЗА 2016 ГОДИНА 2700000 ДУШИ и уточняват от тях например 1000000 СА ЧУЖДИТЕ ТУРИСТИ,А 1700000 СА ДОМАШНИТЕ както ги наричат там!!От тая цялата бройка казват ще имаме 1000000000 евро приходи ОБЩО ОТ НАШИ И ЧУЖДИ,А АНГЕЛКОВА ЗАЯВЯВА ОТ 8000000+6,600000000лв.Къде са БЪЛГАРСКИТЕ ТУРИСТИ И ПРИХОДИТЕ ОТ ТЯХ??Какви са тия вечни 3000000000евро от 10 години??Гола вода сте бе Ангелоооо

2

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова и това министерство И НСИ е крайно време да престанат да ПОДПОМАГАТ СИВАТА ИКОНОМИКА,ВСИЧКИ ПОСЕТИЛИ БЪЛГАРИЯ И ИЗХАРЧИЛИ ДОРИ ДВА ЛЕВА СА ТУРИСТИ!Туризмът не е само плаж,ски А СЪЩО БИВА ШОПИНГ,УИКЕНД,ЗДРАВЕН,БИЗНЕС,освен градски и културен във всичките му форми!Защо ГОСТИТЕ не се броят за туристи???Защото не спи в хотел а в частен дом?Една Сърбия като прави статистика ДАВА ОБЩ БРОЙ ТУРИСТИ ОТ КОИТО ЕДИ КОЛКО СИ БИЛИ СЪРБИТЕ,ЕДИ КОЛКО СИ ЧУЖДИТЕ,тука българите не ги смятат за живи!!!