11

Анонимен

преди 6 години

А предател и Агент не е едно и също.

10

Дядо Радой

преди 6 години

Защо нищо не пише за Мони ***,за Поптодоровата крадливата унукиня,за Драгалевския Ай Дук,за Сашо Нерезов, за Надка Флигорната,за Бакъро,за Коньо.Тези и още стотина са предател-агентите на нова България.

9

летеца

преди 6 години

Не величайте напразно Руменчо. Той просто е един промит мозък с една гънка. Никакъв шпионин не може да бъде.

8

слаба ракия е

преди 6 години

До О 88Най-добрия е Щирлиц!

7

Анонимен

преди 6 години

До пехотинец.Първо да се оправим с двойния агент, пардон, тройния четворния, и въобще той вече не знае, на колко "началници" служи, маскиран като министър -председател, пък тогава ....

6

пехотинец

преди 6 години

В България върлува изключително подъл, двуличен и брутално жесток руски шпионин дегизиран в момента като Президент на РБ. Трябва да се внимава много!

5

1

преди 6 години

Иван-Асен Георгиев не е шпионин!Бил е набеден и осъден!Той е човека,разкрил хората на Гешев в БКП,и когато подава сигнал в МВР набързо го ликвидират!Процеса е бил при закрити врати!Мой приятел журналист ми е казвал,че от МВР са им раздавали готови листовки за печат!

4

О 88

преди 6 години

Най-големия в това изкуство е Елиау Бен Шаул Коен ( Ели Коен ) ! Споменатия по-горе Исер Харел е Директор на разузнаване т.е. шеф на ЦЕНТЪРА ! Ели Коен е ненадминат шпионин за всички времена !

3

До 1

преди 6 години

Е ти строши глупомера.За да хване коментара ти ,,дикиш"трябва и талант.Или ти не си изработил още надницата и сег и прогнозата за времето ще я вържеш с Герб.Смешковци,невръстни.

2

:)

преди 6 години

:)

1

Анонимен

преди 6 години

Наш Бойко има ли го в книгата? Срамота, ако сте го пропуснали! Прикритието му като загрижен за България министър-председател е безупречно!!!