25

Анонимен

преди 6 години

СУ лежи на стара слава.В България има поне 10 университета, по-добри от прехваления СУ.

24

Анонимен

преди 6 години

Който си мисли, че премахването на задочното обучение по право е панацея, живее в дълбоки и гъсти илюзии. Завършил съм в СУ и имах колеги, които не стъпваха на нито една лекция и присъстваха само на част от упражненията, и то неголяма част. Всички от тях се дипломираха, някои със закъснение, разбира се, но все пак издрапаха. Проблемът е, че пазарът е пренаситен с юристи, работа за всички няма, а повечето дипломирани са некадърници, които дори не могат да пишат, камо ли стават за умствен труд.

23

Анонимен

преди 6 години

щом кухата ми братовчедка завърши право, макар и задочно смятам нивото за много ниско. Представете си Черната Златка х 10, извънредно е куха. Аз подкрепям, има специалности които няма как да съществуват в задочна форма. Също така на университети като варненски и Бургаски свободен не трябва да им се позволява да предлагат право

22

Анонимен

преди 6 години

Познавам много юристи,като част от тях са завършили редвно,а останалите задочно. Има много добри и много некъдърни и от двата вида обучение.Изводът който съм направил за себе си е: Който го разбира и го може,го може!Който си е *** и денонощно да виси в университета,пак некъдърник,ще си остане!

21

Анонимен

преди 6 години

Правото е слабо звено като качество. Напълнихме се с нечитави, но за сметка на това алчни и подкупни юристи във всички звена в системата. А вредата е очевадна за всички. За основна квалификация следва да е само редовно обучение, а задочно да се допуска само когато е втора, допълваща специалност след завършване на първата.

20

Анонимен

преди 6 години

Я пуснете кетъринг само редовно! Като ще копираме западната образователна система да го направим сега! Магистратура физика в 2 дена седмично и парт-тайм 1 ден седмично. И най-важното да струва поне 10 000 евро, за да се знае, че е нещо значимо.

19

Анонимен

преди 6 години

Точно пък правото си е суха материя , теоретична наука което позволява да се учи задочно

18

Варненка

преди 6 години

А приемът за медицина? Разликите в бала между мъже и жени е голям. Не е ли дискриминация по полов признак?

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми ще дръпнеш кредит мойто момче или ще се пребориш за стипендия или извън университетски, които са нормални, като суми. Или няма да учиш в СУ. PS ако разбера че си бил задочник, никога не бих те наел на работа или като адвокат. Варианти има винаги!

16

данъкоплачещ

преди 6 години

Цачова го е завръшила по линията на раб-фък и вижте до къде стигна със знанията си.Без малко щеше е...майката и на нацията.

15

Дядо Радой

преди 6 години

С диплом *** ще бърша,само право да завръша.Ще съм на заплата у в съдебната палата.Мисля да завръша правоу в Монтана криво-ляво.

14

Анонимен

преди 6 години

Супер щеше да е, ама ...Издръжката ми е поне 700 лева на месец. Няма работа, която да ми плаща по 900 лева бруто и да е малко от 30 часа на седмица. Първата година, пропусках по един-два дена на седмица, защото припадаха от умора, следователно се прехвърлих в задочна форма. А сега, това ще е невъзможно ! Какво ? Ще трябва да се продавам, за да бъда нещо повече от кариера ли ?

13

Анонимен

преди 6 години

Да въведат и за лекари задочно обучение, щом само редовната форма е дискриминация! Направо да закриват университетите и да дават диплома на всеки, иначе не е честно?

12

Анонимен

преди 6 години

за образование в България е грехота да плащаш

11

Анонимен

преди 6 години

До 1За право пише че е 800 лева ДП или 2000 лева ПО.

10

1

преди 6 години

До АнонименИма стипендии, в СУ таксите не са високи, който има желание учи който не да не се оправдава!

9

Анонимен

преди 6 години

Според Герджиков и Истанбулската конвенция е връх на демокрацията ама не е, и образованието трябва да е качествено и приоритет на ГЕРБ, ама зависи кой плаща. Редовно платено не значи че е качествено и без пари не можеш да учиш.

8

Анонимен

преди 6 години

Лятото ще слугуват в Аляска за да си платят таксите.

7

Анонимен

преди 6 години

Медицинските са редовно само на хартия и те работят по бензиностанциите и хотелите за таксите.

6

Анонимен

преди 6 години

Жалкото е, че бедните, но умни хора не могат да учат.