213

Хейтъри до Трак

преди 6 години

Никакъв Трак не си ти, най-обикновен трансджендър си. Почитател на Истанбулската конвулция.

212

Трак до хейтъри

преди 6 години

Траките може и да са нямали писменост , но руснаците я имат благодарение на техните наследници , от които вие русофилите се срамувате.Защо обаче нито един русофил не имигрира в Русия , а все в злия запад ходят.Изглежда Сорос ви е купил всичките , все пак колко ли струва една русофилия .

211

Анонимен

преди 6 години

Сащ са си сащисани и стресирани по принцип,сигурно от нерви нападат винаги първи !

210

Анонимен

преди 6 години

RUSNAZI I AMERIKANZI TRIBVA DA SE OBEDENIAT I DA SAZDADAT PARAVOENNI FORMIROVANIA I DA SI VARNAT PO VOENEN NACHIN FED A RUSIA ZENTRALNATA RUSKA BANKA A DEPOTATITE OT DUMATA KOITO SA GLASUVALI PROTIV VRASHANETO NA RUSKATA ZENTRALNA BANKA PO RUSKI KONTROL A I SENATORITE KOITO SA OTHVARLILI PREDLOJENIETO ZA NAZIONALIZAZIA NA FED TRIBVA DA BADAT PRATENI V ODVADNOTO DRUGO RESHENIE NIAMA

209

Анонимен

преди 6 години

"Далечните наследници на безписмените траки"Е те точно руснаците са техни наследници, ама ти нали си неук....държиш да блеснеш с некомпетентностмакар и да знаеш да пишеш.

208

Анонимен

преди 6 години

Гледате илюстрацията и нито разбирате нещо, нито виждате. Мислещият ще се замисли, виждащият ще види! А вие - юруш на хонорарчетета - дар за русомразенето!Аз, понеже съм по-умен (казано скромно), видях под "Белгород" окачен "Лошарик". Това е подводница, направена от свъхздрави сфери в общ "мек" корпус. В резултат може да се гмурка до няколко хиляди метра. Точно нея използваха, за да картографират шелфа си до С.полюс, за да имат претенции към района. Руснаците имат десетки видове подводници!

207

До Трак

преди 6 години

Всеки прави каквото му трябва и каквото може. Далечните наследници на безписмените траки нито могат да направят нещо, нито знаят какво искат. Ужасно *** народ с големи претенции!Мухъл, руснаците правят каквото си искат. Могат всичко. Народ, дал на света Ломоносов, Менделеев, Бутлеров, Попов, Лобачевский, Марков, Басов, Прохоров, Келдыш и стотици още физици, математици, химици, конструктори ако не е дал нещо в полза на човека, то кой? Кой? Чакай боко да вземе още 10 млрд заеми да те храни с ГМО!

206

Анонимен

преди 6 години

Пак замириса на краварско ако. Това шубето е голям страх, нали Anon.

205

Anon

преди 6 години

Това торпедо също по пътя към крайната си цел може да излезе от водата и в нисък бръснещ полет да прелети покрай американски кораб и да блокира всичките му компютри и радари. Също дс подшушне на американските моряци да подадат молба за напускане. Също изкуствения интелект дето го управлява всъщност е естествен- в торпедото има по един червен *** които чрез сателитна връзка да предава пряко от мястото на събитието в реално време. Въпросния *** е починно отговорен за качеството на фейк нюза...

204

Анонимен

преди 6 години

Няма по-големи нещастници от руснаците. Да им пи-кам на торпедото.

203

РККА

преди 6 години

И ако уцели некой от канализационните колектори може по каналя ,по каналя.... отива янки до нуж ник дига капакя и насреща му се озъбило едно умно торпедо...да се оставите от тез дивотии,ако ви трябват още 100 милиарда военен бюджет....друго

202

Трак

преди 6 години

Хората по света развиват технологии в полза на човека , само пияните азиатци се чудят как да го затрият

201

Анонимен

преди 6 години

До Ако може 100 Нема спасение баджанак. Ако успеем да разкараме дженджърите, неминуемо ще довтасат мюслитата от Сибир и Кавказ. Последните са много люти и нема да имаш проблеми с децата, щтот нема да остане дете за цер. Само у Ердо е спасеньето!

200

Анонимен

преди 6 години

Смръдливи фашистки милитаристи!

199

Анонимен

преди 6 години

Само бомби и разруха им в главите на руснаците. Нищо полезно, както винаги.

198

Ако може 100

преди 6 години

Ако може това Торпедо, това Свето Торпедо да заличи цял град, да произведат руснаците поне 100-200 такива, па да пуцат по САЩ и да се оправя работата, че с тоя САЩ и с тия сащовски еврогейве които искат да ни затрият децата, нема оправия. Пуцане със сватото торедото и да се оправя работата, че се не трая от сащенски еврогейове детеядци.

197

Малии шубе!

преди 6 години

Старх - мира пази!Иначе тия родео маниаци отддавана да са измукали всички ресурси на беззащитните.

196

Маймун

преди 6 години

Много телевизия гледате и вярвате на това.Особено тия дето ми пишат за стратегия,тактика,геополитика и кой колко е силен.С телевизия няма се научите.Четете за империите- там е описано техното зараждане,разцвет и падение.А геополитиката е оставете на големите, вий там не се изказвайте,че и без това ни се смеят и на изток и на запад.Ако не вярвате ,в българската история -примери много!

195

Както е казано

преди 6 години

Едиственото хубаво нещо което иде от Изток е слънцетоОт времето на Чингиз хан , *** са срещу ЦЖивилизацията

194

Анонимен

преди 6 години

Аз съм си качил един хакнат CAD и ако знаете какви абсолютно безаналогови оръжия си разработих. Нама абсолютно нищо аналогово в тях. Кухи са. Сега ще видим как САЩ, Русия и Китай ще отговорят на това!