21

Shark

преди 6 години

Предполагам че 90% от тези 53% са от България.

20

м..да

преди 6 години

Скоро и ние ще стигнем Африка. Световната банка отчита завидни успехи по отношение на необразованието-особенно в богатата на диаманти и злато Африка-дръж ги прости ,та лесно да се управляват и ограбват-това е мотото..

19

иха

преди 6 години

ненапразно Бог е разделил континентите с океани и морета... според мен за всички злини на този свят са виновни католиците и протестантите от няколко държави-колонизаторки - Англия, Испания, Португалия, Холандия, и другите държави с колонии в Африка, Азия и Америка. Ако не бяха се навирали по екзотични области преди стотици години, сега нямаше да страдатот цветнокожите напасти.

18

Тато из Правец

преди 6 години

Първите две неща,които унищожи,,демокрацията,, бяха образованието и млекозаводите...Първото го унищожиха краварите ,а второто холандците...

17

Анонимен

преди 6 години

Умишлено се пишат така, че децата да не разбират нищо. Това е целта на управляващите....

16

Американ

преди 6 години

Глупаците си личат от малки, като сложиш и мързеливците при тях и стават над 2/3 от населението. А после пискат, че нямало работа за тях или малки им били заплатите.. Ми то според акъла бе, чоджум.

15

Анонимен

преди 6 години

И така, лека по лека, се стига до връщане на газовите камери.

14

Анонимен

преди 6 години

А от 1 годинка няма ли да ги почват,ненормалници?!Около 5-6 години е нормално да се започне с образование.В България започвахме от 7 или 8,но имахме едно от първите в света добри образователни системи преди време,на най-високо ниво.Сега и от люлката да ги започвате,пак няма да има голям ефект,защото системата е такава,че води към затъпяване,оскотяване и децата не са виновни за това.Колко деца днес четат книги,вместо да си правят позиране и лайкове из фейса?

13

Анонимен

преди 6 години

Ами така е,като пълните главите на децата с глупости,пропаганди,идеологиии,лъжи,а не с реална наука.Преди време в Германия се опитвах да обяснявам материал по геометрия на току-що пристигнало дете от България и се изпотих,докато детето разбере що е то градуси и прав,***,остър,изправен ъгли,нищо не бяха го научили в България.

12

Анонимен

преди 6 години

Учудвящо е за колко кратко време хората утъпяxa драматично! Преди около 30 години хотата не пртавеха впечатление на такива ckoтове.

11

Анонимен

преди 6 години

Масовото изпр0стяване започна от еврейския сбирщайн ФАЩ.

10

Анонимен

преди 6 години

Това е целенасочено. И е цел на рия под 1% които държат около 90% от богатството в света. Благодарение на тъпотии като фейсбук,инстаграм, и сега най-разпространеното-снапчат,реалитита и *** лайфстайл предавания хората затъпяха. Но е много лесно да се управляват прости и от нищо интересуващи се маси,освен от селфита,лайкове и други подобни идиотщини

9

Анонимен

преди 6 години

А сред депутатите процента е над 98....

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Асане, що изобщо трябва да се раждат деца??Някой питал ли ги е дали искат да бъдат раждани???А като се родят такива плебеи като теб да им натрапват Тикви и Цвики даги Оправляват.Айде нема нужда........

7

Анонимен

преди 6 години

В Бг процента е 80!!!Всички го знаят ама не смеят да го кажат.

6

Анонимен

преди 6 години

По света 53% не разбират прочетеното, а у нас 53% не могат да четат.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами нека феминистките раздат на по 45 години и понеже не им се занимава с децата да ги оставят пред телевизора без реална човешка комуникация и може да се очаква до десетина години първолаците да започнат да проговарят... Стига да не са аутистчета де... Феминизма доведе до епидемия от ментални и интелектуални проблеми из целия свят. В "демократичните" държави "адаптират" учебното съдържание - източноевропейчетата им се струват като вундеркинди...

4

Анонимен

преди 6 години

Често, четейки статиите ви, и аз не разбирам написаното

3

ВИДОВ ДЕН

преди 6 години

90% в Африка- БЯЛО ПРЕВЪЗХОДСТВО 14

2

А нашите индийчета?

преди 6 години

Колко от тях не са стъпвали в училище? И наистина ли всички те са в чужбина с родителите си или това е просто едно удобно извинение?А колко са онези от тях, които се вясват в школото за малко, колкото да вземат безплатната (платената от нашия джоб) храна и да засвидетелстват присъствие, за да не им спрат детските надбавки?Колко от дипломите им за основно образование имат реално покритие?А в колко професионални училища им подаряват дипломи за средно образование (че иначе бият!).