7

Анонимен

преди 6 години

Отивам в клозета.

6

Анонимен

преди 6 години

***, няма такъв момент в който да не поема отговорност, и всичко с което се захвана го довеждам до край. какво стана спортиста не ти ли пусна ?

5

Анонимен

преди 6 години

Рак са хлъзгави,хитри и подлички.Мъжете са путкопоклонници-повечето.Козирозите са амбициозни и груби също така са и без други качества.Искат да са над другите и да го постигнат със сила и насилие.

4

Анонимен

преди 6 години

До ЕлкаКозирога, най-вероятно, ще стане спортен мениджър и ще дърпа конците на успелите си конкуренти.Везните никога не нападат първи, ако нямат проблемни моменти в хороскопа.За разлика от завистливите обкръжаващи ги "..." поставят на мястото си парчета, които дълго и упорито са се опитвали да изграждат имидж и да трупат пари на тяхна сметка.Плащат веднъж, ама се помни.Само отчаян *** и комплексар леле първото място.

3

Елка

преди 6 години

Познавам един супер компексиран младеж Козирог, който се напъваше да става професионален спортист. Момчето просто няма нито данни, нито качества, нито воля и дисциплина, но се напъва иначе...След няколко години неуспехи на всички състезания се започна: те състезанията са нагласени, те другите взимат допинг, а аз не, те това, те онова...Тези 4 зодии никога не поемат отговорност за собствените си действия и все другите са виновни, дори за собствените им грешки.А Везните са и меркантилни...

2

Глупости!

преди 6 години

Овцата скланя рога пред Стрелеца, Везните са подли и дипломатични, а за интригите на Рака не ми се пише. И не познавам ни една водачка, хаха

1

ТОТО

преди 6 години

И затова използват всякакви подмолни методи, интриги, лицемерие и манипулации.Това са дефакто 4-те най-манипилативни зодии, кълни със завист и злоба към чуждия успех :)