61

анонимен 69362

преди 5 години

да бях прочела по рано коментарите и трябваше да прочета малко повече за да разбера ,че е измама и аз се набутах със сто и девет лева едва ли ще мога да си ги взема

60

Златка Ариас

преди 5 години

Закупих днес за69лв пакет за изучаване на чужди езици но вътре в плика имаше само код който да активирам той е на английския език и не знам как обадих се на тел. който бяха дали за връзка0738987520 но ми казаха че такъв номер не съществува. Затова активиръх кода но там изкачат думи на български който да отбелязвам дали знам или не ааз ако ги знам защо да искам да уча език Не се надявах да го науча но поне някой думи но няма от къде да ги чета

59

Нели михаайлова

преди 5 години

Дано се пукате мръцници тъоанари *** държавата направо понеделник първата ми равота да ви съдя

58

Анонимен

преди 6 години

Как ще говори английски за седем часа ? Ти за седемдесет часа не можеш да прочетеш българските знамения в речника!

57

Ученик

преди 6 години

Аз знам думата суичър,

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Всeки онлайн курс трябва да има система за връщане на парите при условие"... Да, ако е някои от големите сайтове. Този тук, обаче, е върла измама.

55

Неочаквано тъп.

преди 6 години

Аз съм толкова *** че две години ще ми са нужни за да науча сто думи.

54

...

преди 6 години

А добро утро сватя. Сега ли го разбраха?

53

Анонимен

преди 6 години

За две седмици цяла България се опитва да научи една единствена английска дума ***. До момента резултата е трагичен.

52

Анонимен

преди 6 години

Аз научих немския за 10 дни , сега ми е добре в Дрезден

51

Анонимен

преди 6 години

отслабване учене и е*ане без усилия у тоя живот нема требва маааааалко труд и да не забравяме да си плащаме данъците и сметките нали да

50

ivich

преди 6 години

Езиковедите твърдят,че човек майчиния си език едвам знае ,камо ли чужд.Около десет години се учи езикът в училище и после при кандидастване за хуманитарни дисциплини пак се констатира от преподавателите ниска езикова култура.Няма такова нещо за бързо научаване на езика .

49

Анонимен

преди 6 години

Нали уж щяха да прехвърлят съзнанието на човека в други нетленни носители?!

48

Анонимен

преди 6 години

PARVO ZAPLASHTASH,A POSLE UCISH EZIKA

47

Анонимен

преди 6 години

Защо ,за две седмици по 8 часа на ден ,спокойно можеш да научиш Македонски език които е дете на Българки език, естествено при условие че знаеш български.

46

Анонимен

преди 6 години

Моята престава за ударно учене е 2 години по 4 часа ,и мисля че е ефективно ,а лично аз съм малко мързелив и обичам да се разсейвам от време на време ,така че нека да са по 6 часа.Все пак под учене подразбирам използване на езика ,не само учене на нещо което не съм го виждал, примерно в български език знам какво значи израза "добро утро",и не казвам а го зназм няма вече да го ползвам това.Напротив излизам от къщи и подравям комшията с добро утро ,не бягам от употребата.

45

Анонимен

преди 6 години

Колко ли мулета са се хванали на въдицата. Аз съм от 10 години в бялата държава и немога да кажа че го владея езика перфектно тези за две седмици щели да станат полиглоти. Ей много "умници" се нароиха във вашата Мутроландия като водача ви тиквонии велики сте!

44

ИЛ

преди 6 години

Ако внимателно се вгледате в хвалебствените мнения под обявите за "курса", ясно се вижда, че стилът и ритъмът им е един и същ. Т.е. писани са от един и същ човек.Могат да се хванат само наивници.

43

Анонимен

преди 6 години

Хващат един швед с 3-ти клас и ако за 2 седмици не го научат на чужд език , дупе да им е яко.

42

Анонимен

преди 6 години

Защо не санкционират фалшивите реклами по телевизията. Или там журналистите не дават да се санкционира. Всички реклами по телевизията са измамни и подвеждащи.