86

Анонимен

преди 6 години

Актьорите-депутати са единици. Аз се притеснявам от депутатите-актьори, които и на двете поприща са аматьори, но се вземат насериозно!

85

Анонимен

преди 6 години

За Нона Йотова няма да гласува един нормален човек.Пита се в задачата: Как е попаднала в парламента?

84

Анонимен

преди 6 години

Ако тази конвенция с промени в посока НЕ НА НАСИЛИЕТО НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛ, а той е МЪЖ или ЖЕНА (друг пол няма, биологично сме създадени така), тогава съм ЗА. Но да се прокарва задължение на държавата и институциите да променят законодателството, да фиансират разни НПО-та........... дайта да направим и конвенция за защите на правата на педофилите или некрофилите, те как се определят, да не се дискриминират и те, да си спретнат един педофил парад, че то това и то е "нормално".

83

НС идиоти

преди 6 години

Този текст показа само, че в НС са влезли пълни ***. Страховете на хората са основателни и нямат нищо общо с БСП.

82

гост

преди 6 години

Будьонов, много си заблуден. Пази си жената и децата, ако ги имаш.

81

ognyanz

преди 6 години

До 88: Правата на всички български граждани са защитени по закон. Има и закони, които специално защитават жените и децата - те могат да бъдат жертва на домашно или на друго насилие. От какво обаче ще защитават някой от т.н. социален пол. Ще се защитава правото на биологичен мъж да влиза в женската тоалетна (или да се участва като в женски отбор)? Такава защита не е ли срещу правата на другите, на които обществото, а и християнските ценности са им определили мястото? На какво ще учим децата си?

80

Анонимен

преди 6 години

"Разделяй и владей"-това е тази,с извинение,конвенция!

79

15151

преди 6 години

Конвенцията ще бъде ратифицирана и то с гласовете на хора, които даже не са я прочели. Бедата не е в това, бедата е че и с тази конвенция насилието над жените и децата няма да бъде премахнато. Грамотните хора знаят че "кучето е заровено на друго място".

78

Анонимен

преди 6 години

Има 2 сексуални пола мъж и жена. Само че в социума не стоят толкова просто нещата. Има мъже които се правят на жени и обратното. Има хетеросексуални има и хомосексуални има и хора които мразят всички които социално се отличават от типичното за пола си поведение. Точно заради тези мразещите се е наложило да се защитават правата на социалния пол с конвенция. Глупаво е изобщо да се води спор за това нещо, камо ли пък да се прави референдум.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85Който не е съгласен с теб е дървена кратуна,така ли?А който не е съгласен с мен какъв е,м!?Нещо мисленето ти куца!Както и да е,да си жив и здрав!

76

Анонимен

преди 6 години

Не социален,ами интернационален пол да е,швестера си е ***!

75

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzТи ако проумееш за какво става въпрос сам ще се откажеш от референдум, но с дървени картуни трудно се общува.

74

Ваня

преди 6 години

До Анонимен-11: А някой забранил ли е на всеки да упражнява КАКЪВТО ПОЛ си иска ??? Пак е ясно, нали ?

73

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТурция е една от първите страни ратифицирала конвенцията

72

Хюго Бос

преди 6 години

Япония, САЩ и Канада също не са ратифицирали конвенцията им.

71

Анонимен

преди 6 години

На вниманието на лъжливия гербераст Будинов - Турция, Унгария, Чехия, ЮК, Ирландия, Исландия, Словакия, Хърватска, Латвия и Литва не са приели конвенцията.

70

ognyanz

преди 6 години

Бойко и гербаджийската дружинка на всяка цена ще се опитат да решат ратификацията в парламента, а не чрез референдум. И вероятно това ще стане чрез гласовете на ДПС и групата на Марешки. Практиката на това НС показва, че винаги, когато патриотите проявят характер и не гласуват с ГЕРБ, ДПС подкрепя гербаджиите. Та, Бойко ще обещае суджук на Ахмед Доган (и на Марешки) и те ще гласуват "ЗА". Това обаче ще им струва скъпо, на тях, и на ГЕРБ.

69

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията и третият пол нямат нищо общо. Просто се споменава за социален пол защото и те трябва да бъдат защитени от малтретиране. От становището на БСП излиза че всеки може безнаказано да малтретира социалните полове щото такива няма според партията им и закостенялата ни църква между другото пълна с гейове.

68

Анонимен

преди 6 години

74, да кажем, че предположеният ти са неверни. Съвсем стереотипен съм си, което изобщо не ме прави по-добър или по-лош от всички други. Просто ми е занимателно да проследя доколко е ресурса на "противниците" на конвенцията. До момента отчитам много слаба подготовка, което довежда до изключително ниски резултати в логичното обосноваване на позицията им.Всъщност, ще ви оставям. За днес няма как рязко да надобреете, но ако за домашно прочетете конвенцията, то днешната "мисияЮ ще ви се зачете.

67

ss

преди 6 години

тая конвенция е от 2011 година, прегледах я на бързо, не видях никъде точка за половете, насочена беше изцяло за защита от насилие, КОЙ лъже сега и ни отвлича вниманието от други проблеми?